надявам се да победим макар и с 1 гол
2-1
ПФК Левски : Ростов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- arekusanderu
- Контакти:
Re: ПФК Левски : Ростов
ralka_levskarka написа:arekusanderu написа:Всичко друго освем победа на братушките,ще се приеме за изненада..........0-2 за Ростов......![]()
Същите простотии изръсихте и преди мача с Локо Москва, а после не се показахте.
За мача: искам да видя хубава игра от страна на нашите момчета и дано победим.
Винаги съм на линия...........а за мача с Локо Москва.........аплодисменти........а за мача с Импулс..........освирквания.....

FORZA CESENA !!!
- batmanlevski
- Контакти:
до края на лагера има време ,дано Илиян се осъзнае и върне Жуниор и Цветков и да вземе някой свестен защитник иначе добро не ни чака
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- Daniel Levski
- Контакти:
Важното е,че правим добър отбор. Резултата в контрола не е важен но мисля,че ще бием.
- Daniel Levski
- Контакти:
batmanlevski написа:до края на лагера има време ,дано Илиян се осъзнае и върне Жуниор и Цветков и да вземе някой свестен защитник иначе добро не ни чака
Ти и от спорт не разбираш, като гледа. Явно си много заблуден за много неща.
- tzvetan_22
- Контакти:
Daniel Levski написа:batmanlevski написа:до края на лагера има време ,дано Илиян се осъзнае и върне Жуниор и Цветков и да вземе някой свестен защитник иначе добро не ни чака
Аз съм съгласен с колега. Жуниньо/Жуниор беше попадение. За Цветков, не съм много съгласен, защото от него се очакваше да бележи, не да е халф. Ти господине защо се мислиш за разбирач? Играл ли си футбол, тренирал ли си? Как така определяш кой разбира и кой не?
batmanlevski написа:дано Илиян върне Жуниор и Цветков и да вземе някой свестен защитник иначе добро не ни чака
това нема шанс как да стане
- Daniel Levski
- Контакти:
tzvetan_22 написа:Daniel Levski написа:batmanlevski написа:до края на лагера има време ,дано Илиян се осъзнае и върне Жуниор и Цветков и да вземе някой свестен защитник иначе добро не ни чака
Аз съм съгласен с колега. Жуниньо/Жуниор беше попадение. За Цветков, не съм много съгласен, защото от него се очакваше да бележи, не да е халф. Ти господине защо се мислиш за разбирач? Играл ли си футбол, тренирал ли си? Как така определяш кой разбира и кой не?
Да и то почти 5 години, вярно,че беше отдовна, отделно не пропускам мач на Левски, за разлика от много които пишат във форума.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Този не знае друго освен за Калво, Цветков и Жуниор, вие сте тръгнали да се джавкате.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]