Жозе Моуриньо (фен тема) треньор на Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жозе Моуриньо (фен тема)
Рекорд - До 25/01/2011 година, Моуриньо има рекорд от 146 шампионатни домакински мача без загуба- 121 победи и 25 равни. Неговата последна и единствена домакинска загуба в шампионатен мач е от 23/02/2002 срещу Бейра Мар(2:3)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Jose Mourinho

ПС:Жозе Моуриньо: "само един специален мениджър" може да наследи Cър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед, когато тойреши да се пенсионира.
Снайдер: Моуриньо ми каза, че иска да работи в Манчестър Юнайтед!

ПС:Жозе Моуриньо: "само един специален мениджър" може да наследи Cър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед, когато тойреши да се пенсионира.
Снайдер: Моуриньо ми каза, че иска да работи в Манчестър Юнайтед!
Мориньо а.к.а бившия преводач в Барселона :D За мен е признание постижението му с Порто, след това ходи по богати клубове и се случи така, че точно той беше треньор в Интер когато станаха еврошампиони след сеч срещу Челси и Барса. Има още много хляб да яде докато стигне големите треньори. Но за жалост днес "специалните" не се определят от постиженията, а от подкупните журналисти и парите.
Ca7alano написа:Мориньо а.к.а бившия преводач в Барселона :D За мен е признание постижението му с Порто, след това ходи по богати клубове и се случи така, че точно той беше треньор в Интер когато станаха еврошампиони след сеч срещу Челси и Барса. Има още много хляб да яде докато стигне големите треньори. Но за жалост днес "специалните" не се определят от постиженията, а от подкупните журналисти и парите.
Бъди по-конкретен. Още колко хляб да яде този "бивш преводач" и кои големи треньори трябва да настига. Изброй ми няколко имена.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- bekono
- Контакти:
Колкото и да е луд, Моу ми е любимия треньор и е най, ама най-добрия!!!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

-
Highlander
- Контакти:
Невероятен треньор, но мисля, че ако не спечели трофей през настоящият сезон ще бъде махнат. Предполагам феновете на Реал ще се съгласят.
Специалния: Не говоря с Валдано за селекцията, а с Флорентино Перес
Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо за пореден път показа, че между него и генералния мениджър Хорхе Валдано има сериозен конфликт. Специалния заяви, че не обсъжда селекцията си с аржентинеца, а с президента Флорентино Перес.
„Аз няма какво да говоря с Валдано за селекцията на отбора. Тези неща ги обсъждам с президента Флорентино Перес и Хосе Анхел Санчес”, коментира португалецът.
„Не сме говорили с Валдано за нови попълнения и всичко, което казва той не е истина”, добави Моуриньо.
Специалния каза, че генералният мениджър не е наясно с набелязаните футболисти и не взима участие в преговорите.
Ясно е че между Мауриньо и Валдано има война.Въпорса е кой ще я спечели,или дали единствено ние феновете на Реал няма да загубим в крайна сметка.
Аз лично съм твърдо "ЗА" Мауриньо.Дано разума в Перес да наделее и да издърпа Валдано на заден план.
Феновете застанаха зад Моуриньо
Феновете на Реал Мадрид застанаха зад старши треньора Жозе Моуриньо и показа своята подкрепа към него по време на домакинския мач с Майорка (1:0).
На трибуните на стадион „Сантиаго Бернабеу” имаше издигнати плакати, на които пишеше: „Бернабеу е готов да умре за Моуриньо!”
Напрежението в Реал Мадрид постоянно нараства, а конфликтът между Жозе Моуриньо и Хорхе Валдано набира все по-голяма сила.
Привържениците на „белия балет” са готови да подкрепят Моуриньо в битката срещу Хорхе Валдано.
Последна промяна от sl321 на 25 яну 2011 00:53, променено общо 1 път.
Highlander написа:Невероятен треньор, но мисля, че ако не спечели трофей през настоящият сезон ще бъде махнат. Предполагам феновете на Реал ще се съгласят.
Аз не съм склонен да се съглася
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Той война има с всеки треньор на Реал.
Разногласия имаше и Пелегрини с Валдано, но тук според мен ще удари на камък.
Разногласия имаше и Пелегрини с Валдано, но тук според мен ще удари на камък.
Highlander написа:Невероятен треньор, но мисля, че ако не спечели трофей през настоящият сезон ще бъде махнат. Предполагам феновете на Реал ще се съгласят.
Аз лично се надявам да не бъде махан при евентуален неуспешен сезон,а да му се осигури нужното време и спокойствие(две думи,които обаче са истинско табу за сеньор Перес).Относно конфликтът Валдано-Моуриньо, феновете на Реал са единодушни,кой трябва да си тръгне-[offtopic]
[/offtopic][center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]