31.08, 20ч. - Левски - Черно море - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Re: 31.08, 20ч. - Левски - Черно море - ?:?

Мнениеот smo » 26 авг 2012 04:02

0:2 и приземяване на Левски. :)
Хайде Нафта!

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 26 авг 2012 09:01

Победа за Левски с голяма разлика ;)

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 26 авг 2012 09:49

1:0 за ЛЕВСКИ с кански зор, и пореден гол на Карвальо- до тука има 3 гола в 5 официални мача, нека серията продължи ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 авг 2012 09:55

yavorescu написа:Аз съм склонен да се съглася по принцип, но точно за този мач десен фланг Дечев-Сашко ще е перфектен. Типичен офанзивен флангови футболист без усвоени дефанзивни прийоми е безполезен в защита, затова Сашко пасва идеално, с Дечев зад него.

Погледнато от друга страна, ако отиваме само да се защитаваме 90 минути, то предварително сме загубили мача. Една от причините "грандовете" да са грандове е, че повечето отбори играят плашливо срещу тях и така те (т.нар. "грандове") лесно постигат победи. Натисни ги здраво и няма начин да не сгрешат.

Изписал си много думи,за да кажеш,че,всъщност,ще играете с двама десни защитници.Правилно ли съм разбрал?
Ч.море да натисне "здраво" Левски В София?
По-точно Ч.море да натисне здраво ИЗОБЩО НЯКОЙ на чужд терен?
Вие Славия във Варна не можахте да натиснете здраво,та...

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 26 авг 2012 10:06

Твърда единица с ъндър.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 26 авг 2012 11:10

blue_lagoon

[offtopic]Добро утро, свиркаджия![/offtopic]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 26 авг 2012 11:44

Защо ли ( не знам ) , но след мача с Ботев Пловдив нямах търпение да дойде мача с Черно море ,че поне след тоя мач да не слушам вече мрънкане за съдийство , за това как щели да дойдат на Герена и да ни бият ( което не си спомням да сте го правели скоро ... за въобще не говоря , защото не съм запознат , но последните 10 години не мисля ,че сте взели и точка на Герена ) , как все играят с 3 съдии срещу тях и ВЪПРЕКИ това те бият .... и Ботев реваха ,че са срещу 14 играчи и са били Славия .... вие пак , но вие не ги бихте разбира се ... въобще за какво спорим в момента ? Левски играе на Герена , не на Тича .... на Тича признавам неудобен съперник сте , но какви са ви амбициите в момента не мога да разбера ? ТОЧКА на ГЕРЕНА няма да ви се даде никога .... и не от съдии или някакви поръчки .... футболистите 11 на 11 .... както ви е ясно ние разполагаме с по-добрия отбор - нормално ! И колкото повече пишете за Сараево , толкова по-смешни ставате .... и ако си мислите ,че играчите не влизат в спортните сайтове и не ви четат простотиите .... само дето ще ги надъхате още повече ... а един надъхан Влади Гаджев - не го пожелавам и на най-големите си врагове ;) ! Това е от мен .... по-полека го раздавайте ... вярвайте в отбора си , но недейте като приятелките от Пловдив с огромното самочувствие , че аз като се прибирах от София .... много тъжни ми изглеждаха по магистралата :)

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 26 авг 2012 11:48

blue avalanche написа:
ShooterMan написа:Левски го фаворизираха тука с 3-те съдийско-късмелийски победи.Реалното им ниво го видяхме със Сараево,пълни индианци са.Очаквам обаче,че след като Славия и Лудогорец играят срещу нас с по 14 човека,то и Левски да е с 14 играча срещу нас.Ако се наредим като хората посмъртно гол не могат да ни вкарат,така както се бяхме наредили в Рязанград пролетта.Тука обаче ще има симулации,лягания,хвърляния....да не забравяме типичните за мачовете ни с Левски - дузпи,ЧК и т.н.Чака ни жестока тесла в Подуене,голяма организация са създали сараевците тази година.Напразно е,делиормана пак е Шампион,но докато го разберат там в Сараево ще има много скандални мачове и подпирания

"Реалното им ниво го видяхме със Сараево..."
Щом казваш...Само,че тук говорим за Ч.море. ;)
Сараево и на вас ще напълнят кошницата.Само,че вие можете да се срещнете с тях само в някоя контролка.
"Тука обаче ще има симулации,лягания,хвърляния....да не забравяме типичните за мачовете ни с Левски - дузпи,ЧК и т.н."
Миналия сезон така ли ви бихме? :mrgreen:
ПП.Не ти е за първи път да пишеш глупости.

Лавина, всеки фен клуб има крайни привърженици. Стрелеца доста често изпада в крайности, макар, че понякога има невероятни попадения в прогноси и анализи. Нормално е, все пак форумът е наш и ни е нужно малко помпане на самочувствието. Проблем е когато крайно мнение се налага в чужд форум. Много е неприятни и изнервящо. Ако го прави във вашия форум разчекнете го и намерете начин да му забраните да изказва крайни мнения там, но за тук си е нормално.
С това си мнение визирам и колегата ти, който спи в нашия форум и е крайно изнервящ. Би било добре да има възможност потребителите в подфорума да имат право да изтрият мненията и да изгонят ненормалници от тук. Снощи ме беше изнервил много с анализите си без да е гледал дори репортаж от мача. Все едно да вляза във вашия форум и да напиша, че вчера съдията ви е подарил незаслужено мача и сте си купили 3 точки. Поведението ви е крайно неприемливо и БФС отново ви бута към златото. Можеш да си представиш какво ще се случи с вашите фенове като го прочетат и как ще реагират. Още повече, че нямам представа какво се е случило в Монтана (всъщност вие с тях ли играхте?) Та така...

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 26 авг 2012 11:49

blue avalanche написа:Изписал си много думи,за да кажеш,че,всъщност,ще играете с двама десни защитници.Правилно ли съм разбрал?

Правилно си разбрал. Така играхме и досега, така че не е нещо специално подготвено за Левски. Нямаме типично дясно крило.
По-точно Ч.море да натисне здраво ИЗОБЩО НЯКОЙ на чужд терен?

Имахме немалко успешни мачове навън през последните два сезона.
Вие Славия във Варна не можахте да натиснете здраво,та...

Славия ги натиснахме здраво, но без резултат. Препоръчвам да не коментираш мачове, които не си гледал.

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 26 авг 2012 11:50

1:2
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Върни се в “Архив”