vasko1 написа:Трябва да сме реалисти - може и да сме домакини, но по-важното е, че в този отбор има мъже, те отстояват позиция и не класиране за 1/2финал няма да е изненада.
Мъжете са тези, които останаха да защитават честта на България. Защото ако ще ми обяснявате, че Цецо, Теди и всички, които не бойкотират тима ни не са мъже, просто няма какво друго да ви кажа.
Аз ще бъда в залата и ще подкрепям докрай тези момчета, включително и слабите Братоеви, Пенчев или Скримов. Защото тези момчета ще дадат всичко от себе си България да победи.
Звездите нека си коментират по разни сайтове и да ходят да дават автографи. В този момент изпитвам само ненавист към Стойчев, а към Матей и Андрей яд и съжаление. Да, съжалявам Матей. Защото в тези 1-2 месеца той имаше изключителния шанс да се превърне в една легенда на българския волейбол, като класира отбора ни поне на финал на Св. лига и вземе медал от Олимпиадата. Сега ще си остане просто един добър играч, който не можа да постави националното достойнство над личните си борби.
Ясно е, че Лазаров е пътник след Олимпиадата и аз съм с 2 ръце ЗА това. Въпросът е, че повечето заблудени типове си мислят, че след това Стойчев ще ни направи световни шампиони, а във федерацията ще се работи перфектно и ще започнат да валят пари, като в другите федерации. Е ще ви разочаровам, ама това е една истинска утопия в момента.