Берое традиционно създава доста проблеми и предвид състоянието, в което се намираме, сега ще е още по-трудно.
Дано бием все пак, ако ще и с половин гол.
Левски-Берое - 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Берое
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
0:1.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
Captain Stottlemeyer написа:Old_death написа:Мача е ясен.Здраво хващане за палците и победа за "отбора на народа"!
Ти не можеш да не усмърдиш някоя тема, особено когато става въпрос за "Левски". Явно си доста късопаметен или не искаш да помниш пародийните мачове с предизвестен резултат между твоя любим отбор и неговите военизирани сателити от не чак толкова далечното минало, когато започвахте първенството с минимум 12 точки аванс (по тогавашната система на точкуване).![]()
Прогноза за мача: минимална победа за "Левски".
Оффф, вие пък горките почвахте с минус 12т. сигурно? Или като няма какво да кажем почваме да ровим 30г. назад! Години уж черно-бели, когато се касае за успехите на отбора, но когато не ви отърва стават омазани в ярко червено!

Мача е ясен и няма нужда от прогнози!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
и двата отбора сме ваканционно настроени 

от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28
незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник
Празен стадион очаква Левски и Берое в петък
От "Герена" обявиха цените на билетите, Сектор "В" няма да работи
Ръководството на ПФК Левски определи цените на билетите за двубоя от 28-ия кръг на първенството с Берое, който ще се играе в петък, 11 май от 20,00 часа на стадион „Георги Аспарухов". Продажбата на билети ще стартира в деня на мача от 13,00 часа и ще продължи до края на първото полувреме на касите на „Герена".
Цените на билетите:
Сектор А - 5 лв
Сектор Б - 4 лв
Сектор Г (за гости) - 5 лв
Билети за сектор В няма да се продават.
От "Герена" обявиха цените на билетите, Сектор "В" няма да работи
Ръководството на ПФК Левски определи цените на билетите за двубоя от 28-ия кръг на първенството с Берое, който ще се играе в петък, 11 май от 20,00 часа на стадион „Георги Аспарухов". Продажбата на билети ще стартира в деня на мача от 13,00 часа и ще продължи до края на първото полувреме на касите на „Герена".
Цените на билетите:
Сектор А - 5 лв
Сектор Б - 4 лв
Сектор Г (за гости) - 5 лв
Билети за сектор В няма да се продават.
Laetitia написа:Берое традиционно създава доста проблеми и предвид състоянието, в което се намираме, сега ще е още по-трудно.
Дано бием все пак, ако ще и с половин гол.
В предвид състоянието( преминаването на джуджето Илиев в Левски), крайният резултат е от ясен по ясен.И с юношите да излезете пак ще биете

Как си мислите, че доскорошният помощник на Илианчо, ще му прави спънки за Европа, въпреки ще сте спънати и с двата крака
1:0-гол на Пламен Илиев в 93-тата минута при меле след корнер 

от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28
1:0 Гърбов 

От година на година Левски е все по-слаб-факт.В момента са в будна кома-факт.Отборите които винаги реанимират слабия Левски са Берое и ЦСКА-факт.Дано този път отново не се налага да ви правим изкуствено дишане.Успех на отбора и Ивко Ганчев.Само Берое.