Ще остане ли Левски извън Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Ще остане ли Левски извън Европа?

Мнениеот зеления » 07 апр 2012 19:59

Morgause написа:Не, поне според мен няма да се позволи такова нещо. Дори ЦСКА да беше на мястото на Левски в момента, пак щеше да се уреди мястото. Няма значение за кой от двата отбора става въпрос, поне това е моето мнение.

Да де. Мафията в българския футбол е уникална. Щом и феновете на червените и сините забравят враждата и всячески си помагат - за какво говорим?!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 07 апр 2012 20:04

според мен ЛЕВСКИ ще играе във ЕВРОПА ;)
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 апр 2012 20:05

Stanislav_Ivanov написа:
зеления написа:Да!

Мечтите са безплатни ! :)

Мечти? Аз мечтая моя отбор да се представя добре. Какво ме интересува някакъв си Левски. Просто видях тема с въпрос и отговорих. Това е. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 07 апр 2012 20:06

ми може и да играят пък и доста трудно дойдат нови класни играчи ако не играят ;)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 апр 2012 20:09

От спортно-техническа гледна точка Левски не би трябвало да се класира за ЛЕ.Подозирам,че Черноморец няма да получи лиценз за евротурнирите и Левски ще заеме неговото място.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 07 апр 2012 20:11

Няма да останете, споко.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 07 апр 2012 20:12

зеления написа:
Morgause написа:Не, поне според мен няма да се позволи такова нещо. Дори ЦСКА да беше на мястото на Левски в момента, пак щеше да се уреди мястото. Няма значение за кой от двата отбора става въпрос, поне това е моето мнение.

Да де. Мафията в българския футбол е уникална. Щом и феновете на червените и сините забравят враждата и всячески си помагат - за какво говорим?!!

Еми глей ся, и аз бих се радвал Левски да не играе в Европа, хем няма да се излагаме толкова, хем пък и не сами много приятни... :) но като знам какво стана през сезон 2009-2010 ми е ясна работата... ама знае ли човек, може пък и да пропуснат тая година :). Иначе вярвам, че тази година ще имаме поне 1 отбор в една от 2-те групи :).
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 апр 2012 20:15

Morgause написа:
зеления написа:

Еми глей ся, и аз бих се радвал Левски да не играе в Европа, хем няма да се излагаме толкова, хем пък и не сами много приятни... :) но като знам какво стана през сезон 2009-2010 ми е ясна работата... ама знае ли човек, може пък и да пропуснат тая година :). Иначе вярвам, че тази година ще имаме поне 1 отбор в една от 2-те групи :).

Ама разбира се.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1лс
Контакти:

Мнениеот 1лс » 07 апр 2012 20:18

ЛЕВСКИ може и да играе за европа може и да не играе зависи какви врътки щте се получат.но не виждам кои от бг отбор щте се класира за групите.та дали въопщте ще продалжи напред.е със повечко касмет....
Последна промяна от 1лс на 07 апр 2012 20:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 07 апр 2012 20:20

Според мен е по добре да не се излагаме в Европа.Нека играят"достойни"отбори като 4 букви та и на тях да лепнат едно европеиско име от сорта ФК Тупан София.Иначе с този отбор и да влезем в Европа нямаме шанс,нямаме потенциял да се бориме с отборите които са в пъти по-класно от нашия.Искренно се надявам Илиян да направи отбор,ноима мн фактори които ще му попречат.На първо място,е ръководството,след това са играчите,като имам предвид,Йовов,Гаджев,Тасевски,тези три куци коня трябва час по скоро да се махат от първия отбор,да не говорим че Мюлдер след като сложи подпис под новия договор е такава дупка че се питам по някога дали е същия играч.

Върни се в “Архив”