Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот vaskonti » 09 фев 2012 16:15

Ако една тема ни е проблемът, с мед да го намажеш...
Тази тема я пуснах само и единствено с идеята да не се пускат всеки ден теми за нещо, казано от или за Борисов, Живков или който и да е свързан с Титан. Нищо повече.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 09 фев 2012 16:18

hue написа:След БКП и Божков това са най-кадърните шефове на отбора.

[offtopic]Защо има 1200 модератори? Искам и аз да се цаня![/offtopic]

Е на къде по зле :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 фев 2012 16:19

vaskonti написа:Ако една тема ни е проблемът, с мед да го намажеш...
Тази тема я пуснах само и единствено с идеята да не се пускат всеки ден теми за нещо, казано от или за Борисов, Живков или който и да е свързан с Титан. Нищо повече.

Малко разширяваш обхвата на темата ми се струва. Ако ще я караме така, да направим една единствена тема "ЦСКА" и да се знае, че всичко за, от и около клубът ще се пише в нея :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 09 фев 2012 16:22

Red Warrior написа:

Малко разширяваш обхвата на темата ми се струва. Ако ще я караме така, да направим една единствена тема "ЦСКА" и да се знае, че всичко за, от и около клубът ще се пише в нея :roll:

http://www.sport1.bg/sport1/node/246731

Започна се, дебнат навсякъде!

Затова ви говоря ,аре спирам да пиша в тази тема , че до края на деня сме го докарали до фалит........

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 фев 2012 16:23

Легендарният футболист на ЦСКА от 70-те години Георги Денев - Кучето коментира случващото се в любимия му клуб. "Не ми побира главата какво става в ЦСКА. Селекцията се бави, представят Диого, той не иска да идва, лъжат, че отива в Палмейрас. На тези хора, които в момента управляват ЦСКА, не може да им се вярва за нищо. Взеха Анисе, но там също не е ясно на кого е, ще играе ли, какво става. Дължат пари на Черноморец, на служители, на кой ли не. Разбирам, се имали проблем с чужденците извън ЕС. Какво се мотаят, първенството чука на вратата. Как е възможно да продължава толкова време този хаос и тези неразбории. Чудя се не им ли омръзна на шефовете да се излагат и всички да ги оплюват. Няма ли един път завинаги да приключат с грешките, да ударят по масата и да започнат на чисто. Не съм виждал никога досега такова безотговорно управление в ЦСКА. Много ми е болно за това, което се случва. Според мен са нужни поне трима играчи - дефанзивен халф и двама защитници. Не е сериозно да правят експерименти с Дюлгеров, и то за заместник на Янчев", сподели Денев.

"Спортал"

Абсолютно съм съгласен в Георги Денев. Все едно ми чете мислите. Крайно време беше някой да каже, че Царят е гол!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 фев 2012 16:30

Beck's написа:
Red Warrior написа:

http://www.sport1.bg/sport1/node/246731

Започна се, дебнат навсякъде!

Затова ви говоря ,аре спирам да пиша в тази тема , че до края на деня сме го докарали до фалит........

Ами прави са феновете какво? Или за теб "Цирк дю Солей" с Диого, мароканеца който връщаме за втори проби и Анисе си е ОК???

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 09 фев 2012 16:42

Титан направиха такива неща, че продадената от Божков титла през 2006 ми изглежда приемлива. Последните три години правилните им ходове се броят на пръсти. Вече започвам да си мисля, че те са призвани да погубят ЦСКА отвътре. Не може всеки ден да излиза по-една лоша новина за отбора, а отговори няма. Шефовете се обградиха с хора неразбиращи от футбол, но майстори на делеверите. Кой ще ми каже, какви са длъжностите на Каубоя, Перо, Венци Живков и най-вече на Дуци. От всички шефове само пресаташето Иван Ченчев е истински червен, но неговата длъжност е малка. Кажете ми, кога ще направиме отбор за титлата и турнирите на УЕФА. Радуканов направи приличен състав и хоп махнаха го. След това дойдоха Зику и Мораес и пак се размечтахме. Мина, не мина половин първенство и добрите ни играчи си заминаха, заместници няма. Е, факир да е Пената не може да направи отбор шампион от сегашните футболисти. Та ние имаме всичко на всичко двама централни бранители на по 22 години, два бека и един дефанзивен халф. С този потенциал във България може и да биеме, но в Европо сме заникъде. Някой може ли да ми каже, как ще изглежда титулярния състав за мача с Локото? Освен М"Боли, Бандаловски и Присо всички останали са под въпрос. Не искам да съм песимист, но не виждам нищо от това, което Дуци обещава. Изобщо, какво прави този човек в ЦСКА? Какво правят в отбора Йовчев и Коста Янев? Защо талантлив футболист, като Якимов е натирен да тренира сам в София? Какъв е този нов играч дето ще идва тепърва на проби, защото имал два мача с Милан и хоп в ЦСКА? Въпроси, въпроси, а отговори няма. Само чичо Митко се опитва да говори за футбол, но и на него скоро ще му писне и ще си хване пътя за Мировяне. Тогава ще видим, кой ще се върже на глупостите на Титан!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 фев 2012 17:10

Момчета, не искам да ви се бъркам, но тия Титаните се подиграват изобщо с футбола и феновете в България. Какво ще ги правите си е ваша работа, а и едва ли в момента може да се направи много, но...радостно е, че тук виждам, че има и фенове, които реално виждат, че тези водят отбора към нищото. Защото по темите за Анеси в подфорум Черноморец останах с впечатление, че едва ли не всички са им адвокати. Щом напоследък червените легенди излизат и говорят открито, значи наистина им е дошло до гуша, а това са хората, които най-много имат право да изискват и доста са дали на клуба. Не че и това ще промени нещата, но поне трябва някой да им каже, че така не става.
[center]Member of Old School Boys [/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 фев 2012 17:16

калпазанчо написа:Момчета, не искам да ви се бъркам, но тия Титаните се подиграват изобщо с футбола и феновете в България. Какво ще ги правите си е ваша работа, а и едва ли в момента може да се направи много, но...радостно е, че тук виждам, че има и фенове, които реално виждат, че тези водят отбора към нищото. Защото по темите за Анеси в подфорум Черноморец останах с впечатление, че едва ли не всички са им адвокати. Щом напоследък червените легенди излизат и говорят открито, значи наистина им е дошло до гуша, а това са хората, които най-много имат право да изискват и доста са дали на клуба. Не че и това ще промени нещата, но поне трябва някой да им каже, че така не става.

Ти каза ли им на вашите шефове,с непозволените договори,че така не става?

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 09 фев 2012 17:26

Beck's написа:Писна ми само да се насажда напрежение по оста ЦСКА - Титан! Сами си вкарваме автоголове, какво ще направим като ги плюем или хвалим, кажете ми къде ви е армейското у вас само да си тровиме нервите като даваме трибуна на сините дружки да спамят?
Престанете с тия глупави теми и се съсредоточете върху подкрепата на ОТБОРА, а не върху ТИТАН!
НА терена излизат 11 ЦСКА-ри , а не ТИТАНИ, няма какво да направите освен ако не извадите 15 000 000 и да купите отбора, след това си правите една тема и започваме да ви плюем вас!

НЕКА СПАМЕНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!

Ти на тези ЦСКА-ри ли им казваш?

Върни се в “Архив”