Няма да има Вън Боклуците..
Ето колко струва победата на Левски в Монтана!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Оста "Стойчо Младенов - ПФК Левски"
Таман сега бият Калиакра и всичко се забравя..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Пф къф е тоя
Кво се занимавате, слагайте му хикса просто
Явно може да говори повече за Левски, отколкото да гледа неговият си отбор
Куче, което лае, не хапе 
Последна промяна от ralka_levskarka на 11 мар 2012 14:44, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
левскар07 написа:vaskonti написа:Абе защо първо не си отговорите защо Батков говори само за ЦСКА, пък после да държите сметка на другите, а?
И Батков, не е цвете, даже много говори, но по интелект блести пред гения на отличника!
- ralka_levskarka
- Контакти:
storm написа:Таман сега бият Калиакра и всичко се забравя..![]()
Това, ако им е мерило .. жалко, много жалко.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Aбе този Стойчо Младенов бил много прост човек. Уважавам конкуренцията и всичко в добрия тон .Но този малоумник не спира да говори глупости за Левски , за Пари , за държавна намеса и тн....
Да знаете този ще стане за смях като Тодор че повече от него . Егати капацитета. За първи път виждам тренЬор които се занимава със всичко което не му влиза в работа. И като се провали , а то си е винаги закономерност в случаите като него ,ТОИ НЯМА ДА ИМА ВИНА..
защото тои от сега се оправдава от вятъра облаците ,воината в сирия и тн.....
ТОВА НЕ Е СПОРТНА ЗЛОБА , А КОМПЛЕКС.
Да знаете този ще стане за смях като Тодор че повече от него . Егати капацитета. За първи път виждам тренЬор които се занимава със всичко което не му влиза в работа. И като се провали , а то си е винаги закономерност в случаите като него ,ТОИ НЯМА ДА ИМА ВИНА..
защото тои от сега се оправдава от вятъра облаците ,воината в сирия и тн.....
ТОВА НЕ Е СПОРТНА ЗЛОБА , А КОМПЛЕКС.
Като ги опукаме ЦСКА пролетта и Титан като го завлекат пак с пари ще си затвори устата .
- Jorkorazporko
sslevski написа:На хоризонта изгрява новия треньор на ЦСКА, Стойчо Младенов.Той изгрява не с треньорските си умения ,а с поредните си просташки изказвания,че по времето на Чорни той няма да излизал от групите на Шампионска лига.Дали пък не го е яд,че никога не е бил на чело на голям клуб с много пари.Е сега още повече си обичам треньора Костов,защото е не само треньор и човек.Думите му бяха,че не иска да влиза в полемики,които не са футболни.Още едно доказателство,че единия е треньор,а другия е само оратор и нищо повече.
Днес по всичко личи,че Цскаще победи,но вярвайте ми това няма да се дължи на този човек.
Интересно ми само едно.
Кажете ми защо на този човек му в усатата е повече думата Левски отколкото ЦСКА?
Опита се да се застрахова от сега,ако стане Левски шампион.
Питам се това един луд човек ли е или е хитър?
Едно е сигурно.Най-големия кеф ще е да му гледам интервютата след загубите на неговия отбор,а те наистина няма да са само от Левски.Оправданията са ясни виновен е........знаете кой.
Ако смята с тези изказвания че ще си върне феновете на отбора се излъгал.Ама МНОГО.
И последно,което ще кажа е че се надявам да си затвърди прякора,който си извоюва стабилно през последните години.В това му начинанеие.УСПЕХ!!!
Синко, а защо на 98% от левскарите в устите им е само ЦСКА? Защо последната седмица на 100% от левскарите в устите им е само Стойчо Младенов? И какво толкова е казал този луд човек? Казал е само истинага, която е очевадна и дори сините журналисти като Жаклин я признават!
Иначе отдавна знаем, че вие левскарите се радвате много повече на чуждите неуспехи, отколкото на вашите успехи! С нетърпение очаквам да видя до къде ще ви стигне безочието...
tani написа:Уважавам им червения отбор,но екзекутора на Ливерпул май се взима много на сериозно.Този треньор що не си спомням да е печелил някаква купа с отбор от чужбина?Явно Левски му е най големия трън в очите,ама да е жив и здрав и все повече да радва сината публика с подобни изявления.Май чичо Митко е по умен от него,така се очертава.
Ал Ахли - Купата на Залива, а Младенов стана треньор №1 в турнира.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
damyanov1963 написа:Стойчо пак се изцепи - в Саудитска Арабия знаели за ЦСКА, а не за Левски! Абе С(трой)чо, докато за Левски говорят в Европа, ти си говориш с камилите някъде в пустинята за цска, ама и от там те изгониха. Ти не случайно каза, че и от края на света би се върнал в цска, щото и в края на света не те искат!
Ахахахаха, аз съм обиколил цяла Европа, е как пък един не знаеше нищичко за "Левски". За разлика от ЦСКА, като буквално съм се изумявал, колко много хора знаят ЦСКА.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Hrabar написа:damyanov1963 написа:Стойчо пак се изцепи - в Саудитска Арабия знаели за цска, а не за Левски! Абе С(трой)чо, докато за Левски говорят в Европа, ти си говориш с камилите някъде в пустинята за цска, ама и от там те изгониха. Ти не случайно каза, че и от края на света би се върнал в цска, щото и в края на света не те искат!
Ахахахаха, аз съм обиколил цяла Европа, е как пък един не знаеше нищичко за "Левски". За разлика от ЦСКА, като буквално съм се изумявал, колко много хора знаят ЦСКА.
АЗ пък като ходя в Европа хората знаят за ЛЕВСКИ, знаят и за цска ама за тази от Москва и много се зачудват, че имало такъв отбор от България.