Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Мнениеот Soul_VB » 11 ное 2013 15:18

Лудогорец ще се опита да привлече Давид Каядо от Берое, научи Гонг. 26-годишният футболист попада в плановете на българския шампион за зимния трансферен прозорец.

Давид Каядо има договор с Берое до края на сезона, а от Лудогорец могат да привлекат португалеца срещу разумна сума още през януари.

По информация на Гонг от Лудогорец вече са влезли в контакт с агента на футболиста на Берое.

Лудогорец търси класни попълнения, с които да се подсили преди участието на отбора на 1/16-финалите на Лига Европа. Очаква се българският шампион да се подсили с няколко нови играчи през януари.

Ръководството на Берое може да вземе решение да се раздели с Каядо, ако получи добра оферта за него.

Интерес към португалския футболист на старозагорци има и от страна на Анталияспор и Апоел Тел Авив.

От началото на настоящия сезон Давид Каядо има седем отбелязани гола.

Берое привлече Давид Каядо преди около две години от Олимпиакос Никозия.

Дано ако е на нормална цена. До 200-300к, иначе си имаме достатъчно класни халфове.
Изображение

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 11 ное 2013 17:46

За мен е партенка. Идват срещите с Берое и сигурните източници "напъплиха" ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 11 ное 2013 18:05

Soul_VB написа:
Лудогорец ще се опита да привлече Давид Каядо от Берое, научи Гонг. 26-годишният футболист попада в плановете на българския шампион за зимния трансферен прозорец.

Давид Каядо има договор с Берое до края на сезона, а от Лудогорец могат да привлекат португалеца срещу разумна сума още през януари.

По информация на Гонг от Лудогорец вече са влезли в контакт с агента на футболиста на Берое.

Лудогорец търси класни попълнения, с които да се подсили преди участието на отбора на 1/16-финалите на Лига Европа. Очаква се българският шампион да се подсили с няколко нови играчи през януари.

Ръководството на Берое може да вземе решение да се раздели с Каядо, ако получи добра оферта за него.

Интерес към португалския футболист на старозагорци има и от страна на Анталияспор и Апоел Тел Авив.

От началото на настоящия сезон Давид Каядо има седем отбелязани гола.

Берое привлече Давид Каядо преди около две години от Олимпиакос Никозия.

Дано ако е на нормална цена. До 200-300к, иначе си имаме достатъчно класни халфове.

Аз класните халфове ги броя двама - Мисиджан и Александров. Стоянов има много класа, но на него вече не му се играе в "Лудогорец" и го демонстрира. Абало и Бакалов са за нивото на Славия да кажем. Аз нямам нищо против да вземем още едно крило, има контузии, има много мачове, не мога да кажа че на този пост имаме равностойни заместници.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 11 ное 2013 18:07

Лично аз искам да видя Симеон Славчев. Това разбира се няма да стане, момчето заслужава да играе в чужбина, просто този тип футболисти ми допадат. Дано след време да започнем само да ги създаваме.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 ное 2013 19:10

D.Georgiev написа:Лично аз искам да видя Симеон Славчев. Това разбира се няма да стане, момчето заслужава да играе в чужбина, просто този тип футболисти ми допадат. Дано след време да започнем само да ги създаваме.

Цената на Славчев вече е няколко милиона евро.Литекс продава скъпо,а Лудогорец не е готов да плати такава сума.Двамата с Дяков в момента са най-добрите ни опорни халфове и ще ги видим в националния отбор като играят заедно.Освен това политиката на ловчанлии е да продават само в чужбина,а не на преки конкуренти.
Договорът на Давид Каядо изтича през лятото на 2014 година и Хубчев кача че португалеца няма да го поднови и ще си търси нов отбор.Ако от Берое искат да вземат нещо от него ще го направят като го продадат през този зимен трансферен прозорец.Цената няма да е повече от 300 000 евро.Пари които Лудогорец може да ги плати.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 14 ное 2013 12:55

Парите за каядо повече от 1оок няма да са! :) Колкото до Славчев не съм много съгласен! За мен Чочев е по-добър в задни позиции. Но както и да е.. преди дни се замислих какъф юношески отбор имаме. Китанов - Терзиев, Велков, И.Миланов ( и още някой ) - Чочев, Славчев - Г.Миланов - Кирилов, Неделев - Горанов :) Идва невероятно поколение.. дано не го закопаят..

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 ное 2013 15:17

kev1n написа:Парите за каядо повече от 1оок няма да са! :) Колкото до Славчев не съм много съгласен! За мен Чочев е по-добър в задни позиции. Но както и да е.. преди дни се замислих какъф юношески отбор имаме. Китанов - Терзиев, Велков, И.Миланов ( и още някой ) - Чочев, Славчев - Г.Миланов - Кирилов, Неделев - Горанов :) Идва невероятно поколение.. дано не го закопаят..

Много от най-добрите не си ги казал-Чавдар Ивайлов,Пламен Гълъбов,Десподов,М.Ангелов.От тези Чавдар Ивайлов може да стане по-добър от Неделев и Георги Миланов.
[center]R.I.P[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 ное 2013 01:53

- Г-н Домусчиев, останахте ли доволен от играта на Лудогорец срещу Локо Пд?
- За съжаление не съм гледал мача, тъй като имах други ангажименти и не мога да коментирам играта. Но след като сме били съм доволен и всичко е наред.
- Предстои ви тежък мач срещу ПСВ Айндховен от Лига Европа. Смятате ли, че може да се реши крайното класиране още в тази среща?
- Очаквам момчетата да се хвърлят от първата минута и да вземат максималното от този мач. Все пак това е сериозен съперник и не мога да прогнозирам какъв ще е резултатът.
- Как смятате, че трябва да играе Лудогорец, за да спечели нещо от този сблъсък?
- Най-важното е да играем добре и да покажем сърце и дух. Оттам нататък каквото стане. Надявам се и времето да е благосклонно към нас, така че да се получи хубав мач. И двата отбора играят добре, имат какво да покажат, дано и метеорологичните условия бъдат такива, че отборите да покажат какво могат. Вярвам, че и на “Васил Левски” ще дойде повече публика, защото ПСВ е сериозен дразнител за зрителския интерес.
- Излезе информация, че сте подготвили 1 милион евро за футболист с качествата на Върджил Мисиджан, вярно ли е?
- Това са свободни интерпретации, които едва ли са излезли от клуба. В момента нямаме конкретни разговори за играч, който да струва 1 милион. На този етап това са по-скоро просто клюки отколкото нещо сериозно.
- Все пак тече ли вече подготовка за зимния трансферен прозорец?
- Селекцията е отворен процес и е нормално винаги да имаме едно наум в това отношение. Нашето скаутско звено наблюдава целогодишно доста играчи по света. Друг е въпросът дали ще имаме желанието или възможността да привлечем качествени състезатели, защото това е най-важното в момента.
Трябва ни ниво на покупките, а не количество
Освен това не се знае дали ще се получи договорка между нас и съответните клубове, чиято собственост са футболистите, към които проявяваме интерес. Естествено, всеки един уважаващ себе си клуб търси развитие и подобряване на футболните си качества. На този етап не можем да кажем нищо конкретно, но това не значи, че нашите скаути не наблюдават целогодишно различни играчи. Това им е работата.
- Решихте ли вече какви пари ще отделите за зимни покупки?
- Все още не сме обсъждали бюджета. Много зависи кои играчи ще продадем през зимата и какви ще привлечем на тяхно място спрямо вижданията на треньорския щаб и нашите възможности.
- Кога трябва да започне този процес?
- През януари, когато ще има повече яснота около евентуални изходящи и входящи трансфери.
- От кои първенства са играчите, които следите?
- Скаутите гледат играчи от всички първенства в Европа и Латинска Америка
Следят се футболисти от френското, испанското, португалското първенство, както и на няколко съседни държави. Скаутите не са спрели да обикалят.
- Има ли яснота около това кои играчи може да напуснат Лудогорец през зимата?
- Нямаме представа. Това също ще стане ясно през януари. Никой до момента не е отправял конкретна оферта. Всеки изчаква старта на зимния трансферен прозорец. Тогава ще излязат предложения. По-сериозните клубове, за които знам, че проявяват интерес към наши играчи, предвиждат трансфери чак за лятото. Така че зимата не е моментът, в който може да кажем, че ще се реализират такива големи изходящи трансфери.
- Кои футболисти може да си тръгнат от Лудогорец?
- Със сигурност ние нямаме амбиции да продаваме най-добрите си футболисти сега, тъй като те ще ни трябват за мачовете в Лига Европа напролет.
Искаме да запазим титлата и да се представяме добре и в българското първенство, така че ще се опитаме да задържим най-полезните си играчи.
- Скоро проявяван ли е интерес към конкретен футболист на Лудогорец?
- Не мога да издавам такива детайли от кухнята. Малко или много това влияе на концентрацията на играчите, влияе и на отбора, затова не мога да издавам такива подробности. Определено има интерес към наши играчи, но имената ще запазя за себе си.
- Какви са условията, при които ще продавате?
- Виждате, че попаднахме на водещо място дори на официалния сайт на УЕФА, което допълнително увеличи интереса към клуба. Нормално е да има интерес към наши играчи, друг е въпросът дали ние имаме желание да се разделим с тях и дали офертите, които ни се предлагат, ще бъдат достатъчно атрактивни. Естествено, зависи си и от самия играч дали той иска да играе там, където му се предлага.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 ное 2013 09:35

Тази тема отива в Архив, вече е актуална зимната подготовка и селекция, така че...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”