Право на отговор срещу г-н Д. Байлов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Право на отговор срещу г-н Д. Байлов

Мнениеот terata » 11 окт 2013 16:56

LaRgO написа:
terata написа:Обърни внимание и на репликата: "За какво го слагате тоя, след 10 мача и него ли да махнете?".

Да разбираме ли, че това трио има бъдеще в Левски ? Сигурно те са назначени с мисъл за бъдещето....
Пишете все по-неадекватни оправдания.

Неадекватния в случая си ти. Имаме мач утре, как очакваш да излезем? Без треньор ли? Най-нормалното беше в така създалата се ситуация да се намери спешен вариант и то от хора, които познават обстановката и са близо до Левски. И сам можеше да си отговориш защо сложиха тях, ако малко бе помислил. Ама...
Мистри написа:Все едно наливаш в каца без дъно!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 11 окт 2013 17:00

А защо не оставиха Йоканович? Нали още не му бил разтрогнат договора?
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 11 окт 2013 17:52

Алоууу, противниците на Милен, отговорете ми само на един въпрос: Каква точно е вашата позиция, че не разбирам. Ето нещо се е случило, как това рефлектира във вашите разуми и какво като позиция се оформя във вашите съзнания? По-ясно, ако обичате :lol: Чакам позиция от вас.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 11 окт 2013 20:38

Ivanskiq написа:Алоууу, противниците на Милен, отговорете ми само на един въпрос: Каква точно е вашата позиция, че не разбирам. Ето нещо се е случило, как това рефлектира във вашите разуми и какво като позиция се оформя във вашите съзнания? По-ясно, ако обичате :lol: Чакам позиция от вас.

Например, такава тема:"Байлов готов със списък за разсъбличане"
gong/viewtopic.php?f=34&t=164023&st=0&sk=t&sd=a&start=20

В друг подфорум, не би издържала и час.
Кой разрешава гаврата с Левски тук ? Алоу... :lol:

Да ти давам ли още примери?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 11 окт 2013 21:07

Ама как сте едни и същи "обидените" фенове.Рев и сълзи постоянно.Почнах да си мисля,че вие сте платените всъщност да поддържате изливането на помия върху Левски.Случая приключи.Тъпо стана,гадно,хулиганско ама приключи.Не виждам защо продължавате.
Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 12 окт 2013 12:01

Иска ви се да приключи случая.ама той ще рефлектира в бъдеще за вземането на всякакви решения при това ръководство,аз не знам кой плаче ама едни други хора реваха за Йоканович въпреки че с нищо не беше се доказал, а после се отрекоха от него ,не е ли странно.И върху кого е помията която се излива -само върху една шепа хора окупирали и дескридитирали името Левски с глупостите си че даже и получаващи пари за това и изнудващи Левски, и шефове вземащи неадекватни решения и постоянно изменящи мнението си.И никой нищо не продължава,хората се дразнят от простотията,нахалността която е сполетяла нашия клуб,това няма как да спре да дразни ако се продължава в същия дух.Това трябва да ви е ясно, някой сложи стената ,но това не са нормалните фенове, други правят разделението с постъпките си.
Последна промяна от grasiani на 12 окт 2013 12:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 окт 2013 12:03

grasiani написа:Иска ви се да приключи случая.ама той ще рефлектира в бъдеще за вземането на всякакви решения при това ръководство,аз не знам кой плаче ама едни други хора реваха за Йоканович въпреки че с нищо не беше се доказал, а после се отрекоха от него ,не е ли странно.И върху кого е помията която се излива -само върху една шепа хора окупирали и дескридитирали името Левски с глупостите си че даже и получаващи пари за това и изнудващи Левски, и шефове вземащи неадекватни решения и постоянно изменящи мнението си.И никой нищо не продължава,хората се дразнят от простотията,нахалността която е сполетяла нашия клуб,това няма как да спре да дразни ако се продължава в същия дух.Това трябва да ви е ясно, някой сложи стената ,ама това не са нормалните фенове други правят разделението с постъпките си.

Единствения който се кълнеше в Йоканович, а на другия ден му заби нож в гърба, бе неговият "приятел" Раев. Други да са ревали и после да са се отрекли от него няма.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 12 окт 2013 12:08

terata написа:
grasiani написа:Иска ви се да приключи случая.ама той ще рефлектира в бъдеще за вземането на всякакви решения при това ръководство,аз не знам кой плаче ама едни други хора реваха за Йоканович въпреки че с нищо не беше се доказал, а после се отрекоха от него ,не е ли странно.И върху кого е помията която се излива -само върху една шепа хора окупирали и дескридитирали името Левски с глупостите си че даже и получаващи пари за това и изнудващи Левски, и шефове вземащи неадекватни решения и постоянно изменящи мнението си.И никой нищо не продължава,хората се дразнят от простотията,нахалността която е сполетяла нашия клуб,това няма как да спре да дразни ако се продължава в същия дух.Това трябва да ви е ясно, някой сложи стената ,ама това не са нормалните фенове други правят разделението с постъпките си.

Единствения който се кълнеше в Йоканович, а на другия ден му заби нож в гърба, бе неговият "приятел" Раев. Други да са ревали и после да са се отрекли от него няма.

Не знам кой е тоя Раев,но видях една декларация с подкрепа и плач за нищо незаслужил директор КОЙТО СЕ ПОДВИЗАВА в ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 окт 2013 12:14

grasiani написа:
terata написа:

Не знам кой е тоя Раев,но видях една декларация с подкрепа и плач за нищо незаслужил директор КОЙТО СЕ ПОДВИЗАВА в ЛЕВСКИ.

Не знаеш кой е Раев? Напълно възможно, в повечето случаи си показва гъза вместо лицето. Така може да ти е по-лесно да си го спомниш. Извъртя нещата към Тонев, хубаво, лицето Тонев има да довършва нещо, дори малоумниците се сетиха какво. Явно обаче дългото отсъствие на повечето от стадион Георги Аспарухов им пречи да се сети какво е то.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 окт 2013 12:38

Считам собствената си тема за изчерпана

Върни се в “Архив”