Stahlgewitter написа:Някъде да съм казал че съм?Казах че съм го написал.Чети.
Аз се обърнах директно с въпрос към Даниел, не разбирам твоята роля каква е в този диалог?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Stahlgewitter написа:Някъде да съм казал че съм?Казах че съм го написал.Чети.
шивача написа:Чудесна победаВъпреки съдията пак победихме, макар и с много излишни картони. Браво на Стойчо, отборът върви напред и нагоре. Сега е много важно да ударим левскарите-това ще отпуши масово недоволство и ще настъпят големи и непоправими()за този сезон катаклизми! Дай Боже, имаме нужда
GA_ veliki написа:шивача написа:Чудесна победаВъпреки съдията пак победихме, макар и с много излишни картони. Браво на Стойчо, отборът върви напред и нагоре. Сега е много важно да ударим левскарите-това ще отпуши масово недоволство и ще настъпят големи и непоправими()за този сезон катаклизми! Дай Боже, имаме нужда
Благодарение НА съдията и телефонното обаждане от странство на шкембелията победихте .Виж поздрава в началото
mistreated написа:Stahlgewitter написа:Някъде да съм казал че съм?Казах че съм го написал.Чети.
Аз се обърнах директно с въпрос към Даниел, не разбирам твоята роля каква е в този диалог?
mistreated написа:GA_ veliki написа:шивача написа:Чудесна победаВъпреки съдията пак победихме, макар и с много излишни картони. Браво на Стойчо, отборът върви напред и нагоре. Сега е много важно да ударим левскарите-това ще отпуши масово недоволство и ще настъпят големи и непоправими()за този сезон катаклизми! Дай Боже, имаме нужда
Благодарение НА съдията и телефонното обаждане от странство на шкембелията победихте .Виж поздрава в началото
Да разбираме, че вашата победа над Славия е със същия сценарий? Благодарим за разяснението. Славия предпочита да е в зоната на изпадащите и да няма почти никаква възможност за първата седмица, където напролет да продава мачове. Колко умно...
GA_ veliki написа:Абе бе незнам, ама след края на мача с Левски Петков се прибра направо , а след мача с червено белите се прегръщаха с бадема.Още от терена се почнаха
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта