12ти кръг Славия - ЦСКА, 5 Октомври

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: 12ти кръг Славия - ЦСКА, 5 Октомври

Мнениеот mistreated » 06 окт 2013 19:59

Stahlgewitter написа:Някъде да съм казал че съм?Казах че съм го написал.Чети.

Аз се обърнах директно с въпрос към Даниел, не разбирам твоята роля каква е в този диалог?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 06 окт 2013 20:31

шивача написа:Чудесна победа :) Въпреки съдията пак победихме, макар и с много излишни картони. Браво на Стойчо, отборът върви напред и нагоре. Сега е много важно да ударим левскарите-това ще отпуши масово недоволство и ще настъпят големи и непоправими()за този сезон катаклизми! Дай Боже, имаме нужда :)

:lol: Благодарение НА съдията и телефонното обаждане от странство на шкембелията победихте .Виж поздрава в началото :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 окт 2013 20:38

GA_ veliki написа:
шивача написа:Чудесна победа :) Въпреки съдията пак победихме, макар и с много излишни картони. Браво на Стойчо, отборът върви напред и нагоре. Сега е много важно да ударим левскарите-това ще отпуши масово недоволство и ще настъпят големи и непоправими()за този сезон катаклизми! Дай Боже, имаме нужда :)

:lol: Благодарение НА съдията и телефонното обаждане от странство на шкембелията победихте .Виж поздрава в началото :lol:

Да разбираме, че вашата победа над Славия е със същия сценарий? Благодарим за разяснението. Славия предпочита да е в зоната на изпадащите и да няма почти никаква възможност за първата седмица, където напролет да продава мачове. Колко умно...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 06 окт 2013 21:07

Логика в Подуене:
Попринцип - "ЦСКА е пред фалит, не се плащат заплати на играчи и служители, защото нямат пари."
Когато победи - "Платили са на Х, за да ви легнат." или "Съдията не даде 10 чисти дузпи на Y срещу вас."

Да разбираме ли, че сме такива "пичуе", че нямаме пари за заплати на футболистите, но да купуваме мачове - да? :mrgreen:
Понякога започвам да се чудя, аз ли съм объркал държавата или рядко се срещат юдаисти, които да не са лишени от мисловна дейност?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 окт 2013 21:21

mistreated написа:
Stahlgewitter написа:Някъде да съм казал че съм?Казах че съм го написал.Чети.

Аз се обърнах директно с въпрос към Даниел, не разбирам твоята роля каква е в този диалог?

Ако е директно към него пиши на лична.Няма значение се тая.
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 окт 2013 22:13

Като цяло ми хареса играта на отбора, но мисля, че трябваше да бием с повече, а не да треперим до края на мача. Първото полувреме беше по-равностойно откъм положения, но през 2-рото не помня "Славия" да са застрашили вратата ни, докато ние имахме не 1 и 2 ситуации. Определено тези пропуски са притеснителни и срещу "Левски" не бива да се повтарят. Още по-обезпокоително е, че и Марсиньо започна да пропуска, а е един от голмайсторите ни. (Бадема пък този сезон все с десния крак вкарва - 3 пъти за ЦСКА и 1 път за националния. 8-) ) Не ми харесва и това, че пак започнахме да целим греди. :lol: Шегата настрана, Морейра, който имаше нещастието 2 пъти да уцели горната греда, за пръв път показа нещо хубаво през 2-рото полувреме вчера - ситуацията при 2-рата греда беше особено трудна за отиграване и повечето играчи биха пратили топката ниско над тополите от подобна позиция с по-слабия си крак.
Относно ситуацията с Вальо Илиев и Живко Желев в края на мача, честно казано и аз имам някои съмнения, че може би наистина имаше задържане и можеше да се свири дузпа. Все пак съм гледал само 1 повторение и не мога да съм категоричен. Иначе Кабаков за пореден път не ми хареса - даваше пресилени нарушения, а други, които бяха по-видими, не ги свиреше. Не казвам, че е порязал някой отбор - критериите му бяха горе-долу еднакви. Просто и в двете посоки имаше неубедителни отсъждания, с които изнерви всички, и това не му е за пръв път.
Разбира се пак се появиха конспиратори, твърдящи, че мачът е уговорен. Дори да приемем, че наистина са получили информация, че е трябвало да завърши 0-1, то имаше прекалено много голови положения, които можеха да осуетят "сценария". Удар на Галин Иванов мина много близо до вратата след щастлив рикошет в Апата, иначе си влизаше. Удар на Милен Василев от никакъв ъгъл мина малко над гредата след намеса на Черни. Ако е имало уговорка, не беше ли по-сигурно да не се създават такива ситуации? Какво щяхме да правим с уговорения точен резултат, ако някое от тези положения беше влязло? :lol: Марсиньо сигурно също е врял и кипял в уговорени мачове и знае, че трябва да изпусне всяка ситуация сам срещу Петков. А колко по-лесно щеше да бъде в първите 2 ситуации да загуби топката при пробивите си, вместо да излъже по един защитник на "Славия" и в двата случая. :idea: А ми е най-интересно какво щяхме да правим, ако Морейра беше вкарал онзи красив шут от трудна позиция, с който нацели втората си горна греда в мача. Още няколко сантиметра надолу и прецакваше точния резултат. (Още 10 пъти да го накараш умишлено да уцели греда от толкова трудно положение, няма да успее.) Вече не се учудвам - ако съдя по коментарите в този форум, само победата над "Хасково" е била чиста. Срещу "Пирин" - дузпата била измислена. Срещу "нафтата", дето от началото на сезона са безобразни в защита - бил уговорен. Същата работа и срещу "Славия" и "Черноморец". С други думи, даже последните 4 отбора не може да бием според конспираторите. (Сигурно в зоната на изпадащите хич не им трябват точки, затова ни продават мачовете. :lol:) Същата работа и срещу новака "Любимец" - биха "Ботев" и "Лудогорец", та някои решиха, че ще бият наред до края на сезона. Срещу "Литекс", дето имаха 3 пъти повече положения от нас, пак била уговорена срещата. (То всяка година предварително се мрънка как си уговораяме мачовете с тях, пък миналата година така ги уговорихме, че записахме 2 загуби, а с евентуалните 6 точки щяхме даже да се борим за титлата до последния кръг.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 окт 2013 22:58

Не искам да се задълбочавам в мача, в който ни надиграхте. Искам да попитам обаче, има ли кой да ви проверява посланията, които отправяте публично за да не се излагате?

[wrapimg=]http://media.snimka.bg/s1/2729/031702276.jpg[/wrapimg]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 окт 2013 09:00

mistreated написа:
GA_ veliki написа:

Да разбираме, че вашата победа над Славия е със същия сценарий? Благодарим за разяснението. Славия предпочита да е в зоната на изпадащите и да няма почти никаква възможност за първата седмица, където напролет да продава мачове. Колко умно...

Абе бе незнам, ама след края на мача с Левски Петков се прибра направо , а след мача с червено белите се прегръщаха с бадема.Още от терена се почнаха :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 окт 2013 09:05

GA_ veliki написа:Абе бе незнам, ама след края на мача с Левски Петков се прибра направо , а след мача с червено белите се прегръщаха с бадема.Още от терена се почнаха :lol:

Е и? Понеже Г. Петков не извади всичко, каквото можеше в нашия мач ли?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 окт 2013 09:53

Хубавата победа на ЦСКА над Славия става още по-сладка от последвалия хленч на сините ни приятелки във форума.Жалкия им плач е породен от страха който изпитват от червения тим.Дербито наближава и те виждат,че въпреки всички проблеми в ЦСКА, Стойчо пак ще ги сложи там където винаги ги е слагал.Мен лично техните писания много ме кефят.Когато почваше първенството постовете им бяха нагли и надменни (и имаха основание за това),а сега са жалки ,лъжливи и страхливи.Ето за това постовете на W84me,daniel875,Stahlgewitter и GA_ veliki ме карат да се усмихвам. ! :lol: :lol: :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”