santiliana написа:как може да не ви интересува какъв е резултата бе, Ралице? Вие там на купон ли сте отишли, щото аз отидох да видя най-сетне смислена игра от моя отбор, но отново останах само с очакванията си...То, както е тръгнало, май сектор Б се превърна на хор "Бодра смяна"....Това го казвам, имайки впредвид, че ако Левски се излагаше така преди 20 години, играчите да са изели боя буквално. Какво им пеете вече на тези бе, хора?! Вие достойнство на живи същества имате ли? Как мога да подкрепям тоталните футболни мъртъвци Старокин, Милиев, Бру и пр...Подкрепяте ли ги тях, значи подкрепяте некадърността и пошлоста, обхванали Левски... Време е вече наистина да се вземем в ръце и да покажем на това шибано ръководство, че така повече не може да се продължава...Писна ми...Тези хубостници, во главе с мустакатия ни президент и оня дето е станал "мъж на 16 години" разкатаха авторитета и респекта, който нашия любим тим имаше през всичките години на своето съществуване...А вие им пеете...От какъв зор им пеете на тези?! ...Що не идете да им барнете и по една свирка, белким някой остане доволен- вие или те... Това не е подкрепа...По-точно- това е криворазбрана подкрепа. Подкрепя се не на всяка цена...Не заради това, че някакви си бездарни ритнитопковци се спъват в топката и срамят синия екип...Подкрепят се играчи, които с всяко едно отиграване и поведение на терена доказват, че заслужават да носят този екип...Тези същите, заслужават следващия мач да излязат по килоти и най-нискокачествени тениски от някоя циганска сергия, за да разберат, че не са достойни да се кипрят със свещеното "Л" на синята фланелка...
Когато обичаш нещо го подкрепяш докрай! Аз не обичам Старокин, Гаджевица или пък Гари. Аз обичам ЛЕВСКИ и пея за ЛЕВСКИ, за славния футболен тим, пред който "старците шапките даже си свалят" ! Опитахме с бойкот - нищо не се получи. Даже бяхме още по-плачевни. Отиваш и подкрепяш! Дали побеждаваш/губиш няма значение. Важното е, че си пял за любимото нещо - за ЛЕВСКИ ! А по какъв по-добър начин да изразиш любовта от това да пееш за нея. Музиката е изкуство.
Изкуството има за задача да разкрива истината в чувствена форма. Георги Фридрих Хегел

ПС - Пред българската дума "ПРЕДВИД" не се слагат никакви представки, запомнете го най-накрая!