Цветан Василев е “Мистър Икономика” за 2011 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Re: Цветан Василев е “Мистър Икономика” за 2011 г.

Мнениеот Древен и Вечен » 02 дек 2011 21:37

Честито Г-н Василев!Да сте жив и здрав дългииии години!Само една победа в неделя и ще завършим сезона прекрасно.

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 03 дек 2011 00:35

Да му е честито на Цветан Василев, но той сам го каза - във времена, когато по света хората са готови да обезглавяват банкери, в България им отдаваме почести и награди. За жалост това отново ме навежда на мисълта в каква абсурдна държава живеем...

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 04 дек 2011 02:16

честито на цецо василев,за мен именно той трябва да е следващия премиер на българия.бойко борисов прави добри основи като пак отвори еврофондовете и поддържа добри макроикономически показатели,прави магистрали и т.н ,но ако някой може и знае как да вдигне икономиката това е цецо василев

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 дек 2011 08:54

stg333 написа:ако някой може да ми обясни що министъра на МВР връчва наградите а не примиера или Дянков или Трайков ще съм му много благодарен

Понеже още преди номинациите се говореше, че не се знае кой ще вземе наградата, ама ще е някой, на когото името започва с ц и завършва на ветанвасилев, министърът на МВР явно е решил, че щом има слухове и конспирации, значи е в неговия ресор. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 04 дек 2011 18:33

Гледах интервюто на г-н Василев при Росен Петров. Според мен, този човек има потенциал да е премиер на България и би помогнал много за развитието на държавата. Да, в момента правителството поддържа финансова стабилност, но при Цветан Василев би се поставило като цел и икономическият растеж.

А иначе се убедих колко са тесногръди столичните медии/журналисти/водещи. Ако Цветан Василев беше собственик на Левски, ЦСКА или дори Славия или Локо Сф, съм сигурен че Росен щеше да му зададе въпрос и в тази насока. Особено след мач, какъвто Ботев изигра днес. Както и да е - ние отдавна сме над тези неща.

САМО БОТЕВ!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 05 дек 2011 09:14

НЕКА са тесногръди, той да си направи инвестицията, а пък те ако искат да го питат..... ;)
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Архив”