Анкета футболист на есенния полусезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета футболист на есенния полусезон
аз и в Независимия предупредих, че още е му е рано наистина за такива излишни "похвали", още повече в Б група - нека наистина да си я заслужи наградата, но ако отсега свикне да си я взима без много напрягане ще се сблъска челно с реалността, наречена "А група" 

- rump_shaker
- Контакти:
claudio написа:eagle23 написа:ТОДОР НЕДЕЛЕВ-Посочвам ТОШКО,първо защото той е нашето бъдеще и не на последно място за "неговите изриг-
вания" в отделни мачове вследствие на които падаха решителни попадения.
А Рахов на кого е бъдеще?Колко решителни попадения има?Играе ли мъжки и със сърце и страхува ли се да влиза в краката на съперниците си?
П.С Гласувах за Кривия и смятам ,че не нужно да се обосновавам.Който разбира поне малко от футбол и е гледал поне 60% от мачовете ни през есента ще ме разбере.
Всеки си има мнение, затова е Анкета.
Аз пък мога да се обоснова защо НЕ гласувах за Кривия. Привидно е най-добрият футболист. Но само привидно. Имам чувството че на моменти повече се старае да показва активност от колкото да върши работа. Ако петичките, задните ножици в центъра на терена и опитите да играеш на 21 са фактор определящ най-добрият, ОК той е най-добрият. Кривия във всички мачове досега играеше предимно с дълги топки, в голям процент грешни. Да атрактивен е, но незнам дали затова трябва да заслужи най-добър. В същото време Данчо Христов, Шведа и Животното си скъсват задниците по крилата и работят изключително много и в дефанзивен и офанзивен план. А Тошко според мен има доста повече точно отигравания от кривия. Ето това е моята обосновка защо не гласувах за Кривия.

- Пловдивчанинът
- Контакти:
Всеки има различни виждания, всеки може да изразява мнението си точно за това е форумът не виждам нищо лошо да се критикуват и то най-вече по градивен начин футболистите ни. Определено от много похвали някой футболист би се помислил за звезда и тогава става лошо. Хубаво е да има и критики и похвали, не само едното или само другото.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Крайният срок за гласуване в анкетата е 23 декември 23:30ч.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
За футболист на есенния полусезон беше избран Александър Александров с 38% процента, втори е Ангел Рахов с 15%, а само с един по-малко трети е Йордан Христов. Тодор Неделев е четвърти с 11%, пети е Петър Атанасов 7%, на шеста позиция е Емил Аргиров с 5%, седми с 4% e Атанас Курдов, осми е Ивайло Димитров с 2%, а без глас останаха Николай Домакинов и Димитър Байрев, които поделят деветото място. Общо гласувалите в анкетата са 120.