Уговорка между ЦСКА и Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Уговорка между ЦСКА и Литекс
И сега кво стана с уговорката? Май мача беше равен.. 

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

от Red_Girl на 11 Апр 2011 10:19
И сега кво стана с уговорката? Май мача беше равен..
Не се надявай на отговор.Сега си ближат раните

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- BLUE CHAMPIONS
Red_Girl написа:И сега кво стана с уговорката? Май мача беше равен..
Всичко си е по сценарий,уговорката е била за x защото се страхувате да не загубите 3-тото място,другата седмица си падате резонно за купата и продължавате да треперите за 3-тото място

Офтопик:
- Red_Girl
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:Red_Girl написа:И сега кво стана с уговорката? Май мача беше равен..
Всичко си е по сценарий,уговорката е била за x защото се страхувате да не загубите 3-тото място,другата седмица си падате резонно за купата и продължавате да треперите за 3-тото място
Ахаха уговорката преди беше за победа, ама нали мача завърши наравно, та сега е била за равен.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

pompei написа:Всичко е ясно вече с изтегления жребий за купата днес.
Литекс бие ЦСКА за първенство и става шампион, а другата седмица ЦСКА бие и взима купата.
Ясно е и за слепците. Да изкараме по някой лев и ние от залози.
Вие как мислите?
Аз лично мисля,че с оглед на факта,че Литекс и ЦСКА завършиха с равен, всичките конспирации за уреждане отпадат. Темата я слагам в Архив

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]