Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:Lord_Dexter написа:Според мен, вече прекаляват от няколко състезания насам се прави така че Хамилтън да спечели и Ферари да са колкото може по-назад - някакви умопомръчителни наказания за Ферари нон стоп и някакви смехотворни за Хамилтън ( ако въобще го накажат понеже си прави каквото си иска от известно време насам).... според мен е тенденция вече, и как не ги е срам.... възмутен съм![]()
![]()
![]()
![]()
Май ти липсват годините,когато Ферари правеха каквото си искат и бяха подпирани от ФИА. И всичко това,за да става шампион Шумахер .Да не говорим за "отборната тактика" и за това,какво бяха принудени да търпят съотборниците на Пилето - да спират на метри от финала,за да го пускат,да му пъзят гърба /и гъза/.В колко състезания на Ферари им бяха спестени наказания ? И това беше години наред.Освен това,днес Ред Бул победиха ,а при тях няма такива филми - първи и втори пилот,всички виждаме за кво става дума.Още от старта мачкане и накрая побеждава по-добрия - в случая днес победи Уебър,а Фетел нямаше шанс със спуканата гума.А Ферари нямат конкурентноспособен автомобил,а вече и без подпирането от страна на ФИА,са си точно на място.
Lord_Dexter написа:Според мен, вече прекаляват от няколко състезания насам се прави така че Хамилтън да спечели и Ферари да са колкото може по-назад - някакви умопомръчителни наказания за Ферари нон стоп и някакви смехотворни за Хамилтън ( ако въобще го накажат понеже си прави каквото си иска от известно време насам).... според мен е тенденция вече, и как не ги е срам.... възмутен съм![]()
![]()
![]()
![]()
runnersa написа:Точно който си мисли, че Ферари изостават от Редбул и Макларън само заради някакво побутване е много заблуден! Особено Редбулите са толкова по-бързи в момента от Ферари, че не е истина!
runnersa написа:Модератор ЛокоПД написа:Lord_Dexter написа:Според мен, вече прекаляват от няколко състезания насам се прави така че Хамилтън да спечели и Ферари да са колкото може по-назад - някакви умопомръчителни наказания за Ферари нон стоп и някакви смехотворни за Хамилтън ( ако въобще го накажат понеже си прави каквото си иска от известно време насам).... според мен е тенденция вече, и как не ги е срам.... възмутен съм![]()
![]()
![]()
![]()
Май ти липсват годините,когато Ферари правеха каквото си искат и бяха подпирани от ФИА. И всичко това,за да става шампион Шумахер .Да не говорим за "отборната тактика" и за това,какво бяха принудени да търпят съотборниците на Пилето - да спират на метри от финала,за да го пускат,да му пъзят гърба /и гъза/.В колко състезания на Ферари им бяха спестени наказания ? И това беше години наред.Освен това,днес Ред Бул победиха ,а при тях няма такива филми - първи и втори пилот,всички виждаме за кво става дума.Още от старта мачкане и накрая побеждава по-добрия - в случая днес победи Уебър,а Фетел нямаше шанс със спуканата гума.А Ферари нямат конкурентноспособен автомобил,а вече и без подпирането от страна на ФИА,са си точно на място.
Точно който си мисли, че Ферари изостават от Редбул и Макларън само заради някакво побутване е много заблуден! Особено Редбулите са толкова по-бързи в момента от Ферари, че не е истина!
Lord_Dexter написа:Според мен, вече прекаляват от няколко състезания насам се прави така че Хамилтън да спечели и Ферари да са колкото може по-назад - някакви умопомръчителни наказания за Ферари нон стоп и някакви смехотворни за Хамилтън ( ако въобще го накажат понеже си прави каквото си иска от известно време насам).... според мен е тенденция вече, и как не ги е срам.... възмутен съм![]()
![]()
![]()
![]()
zlatan написа:а какво му костваше на Алонсо след като видя че изпреварването му спрямо Кубица е меко казано рисково защо не си му върна позицията,аааааааааааааааааааа.Не замесвай Хамилтън в подобни истории и ми кажи днес с какво му помогна,след като се вижда че редбулите са недостижими.Аре по реално,моля те.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост