Нека за момент забравим че тез жабари направиха най-голямата простотия като казаха на Леклерк да пусне Фетко. Кога обаче ще се научат, че не е нужно да прецакват състезанието на "втория" си пилот? Сериозно кога? Уж смениха Аривабене и щяха да се променят нещата, но до момента правят абсолютно същите идиотщини. Почвам да си мисля, че Аривабене е бил просто жертва за пред медиите и абсолютно нищо не е зависело от него, точно както нищо не зависи от сегашния. Тъжна картинка...
Масичка, още след първия кръг като видях грозната картинка да бутат Фетел, ми стана ясно, че и този сезон отива в кофата. Не е нужно някой да бъде фаворизиран, просто да им дадат шанс да се борят наравно.
Колега майната му на това да се борят наравно. Очевидно няма да се случи и Леклерк наистина трябва да направи нещо голямо че да им набие малко акъл в жабарските глави, което съм сигурен че ще се случи рано или късно това което ме дразни адски много е че прецакват състезанието на втория си пилот и то умишлено и честно казано не виждам абсолютно никаква причина защо. Едва ли някой може да ми обясни защо го правят това от стана толкова години вече...
Цяла седмица ми надуваха главата как Ферари били супермегабързи, как направо летяли по пистата... Дойде квалификацията и..."Бий Ферари по главата, бий, бий, бий!" Единият се прасна в стената, а другият едвам изпревари...Верстапен!
Последна промяна от blue avalanche на 28 апр 2019 17:42, променено общо 1 път.
Пак спукахме Ферари от бой!!! А тези коментатори съвсем изтрещяха! През цялото време - сълзи и сополи за Льоклерк! Льоклерк, Льоклерк, Льоклерк... Тюююююю... Баща им да беше, толкоз нямаше да реват за него! И нищо, че Ботас спечели блестящо състезанието, ние трябваше да изпадаме в оргазъм, щото франсето спечелило тъпата "бонус точка"! Голям праз! Да не говорим, че 100 пъти обявиха Хамилтън като 4-кратен шампион, при положение, че е 5-кратен!!!