iliyan написа:soccerav написа:Хаха съмнения имало. То и за Барса имаше съмнения, че купуваха масово мачове преди няколко години когато мачкаха всичко и всички и когато им спадна формата всичко замлъкна. Винаги ще има такива които да омаловажат успехите на някой друг по някакъв начин. Не го вярвам това за нелегалните компоненти. Просто няма как да се допусне. Много добре знам кой е Джеймс Ален и не съм тръгнал да се сравнявам с него, нима аз нямам право на мнение? Както и съм много добре запознат с историята на Ф1. Разбира се, че ще има някакви съмнения нали трябва критиците да се изявяват на воля. Затова състезателите са професионалисти, ако тръгнеш да слушаш критиците нищо няма да постигнеш, това им е целта. Тия конспирации не вървят. Всеки може да си плямпа каквото си поиска като не е на неговата.
Двата удара на конкуренция не са конспирация , а безсилиеСлучката с Алонсо и Пикет Мл. само доказаха , че Бреаторе е готов на всичко за победи и най-вече пари и спонсори
И във всяко съмнение има причина да се появи
Защо не си зададеш въпроса защо няма съмнения в Макларън 1988-1991 или пък в Уилямс 1992-1996Имай си мнение , но явно твоето много далеч от истината
Както твърдение , че разбираш колата и настройките се правили от Пилето - да ама не
И това го доказаха годините му в Мерцедес
А относно колко е велик на дъжд само ще ти препоръчам да гледаш Донигтън Парк 1993 да видиш колко жалък там и не само той !
А ти изгледай състезанието на Спа през 1995 г. ... Тук също ти е слабо инфото - Шумахер се води най-добрия състезател на мокро , не защото така се иска на неговите фенове , а защото това сочат фактите . Шумахер е пилота спечелил най-много от състезания на мокро в които е стартирал .