iliyan написа:soccerav написа:Ако Себастиян Фетел отиде в Мерцедес мислиш ли, че ще се качи на подиума повече от 5 пъти на сезон? Колкото и добър да е шофьора, болида като не му позволява и има лимит ще се задоволява със задните позиции. Мамил, какво значи мамил?! Аз се сещам дето бяха казали няколко пъти на Барикело да го пропусне, Шуми да мине на по-горна позиция, но това го правят всички отбори, а и не го смятам за мамене просто тактика Също имам един спомен от 2006 на Монте Карло, беше натиснал спирачките на завой нарочно, след като вече си беше свършил квалификациите и така попречи на другите да го минат и заслужено си го наказаха...
Ами явно малко гледаш и четеш за Формула 1 ! Победа в бокса ! 2 пъти става шампион след като блъска конкурентите си

Шампионски му болида в Бенетон имаше съмнение , че имат нелегални системи и компоненти

И тези съмнения си останаха

Също важи и за два от болидите му в Ферари

Иначе казано повече от половината му титли са под съмнения и то не от мен

А от хора врели и кипели в този спорт като
Джеймс Ален 
Не претендирам ,че разбирам като Ален , но смятам да се доверя на хора като него

Ти да не си по голям спец от него а ?!
Пич ... много си бос . Шумахер е наказван за всяко едно натушение на правилника което е правил . Наказван е и когато няма вина . Много си чел ( грешна литература ) , малко си гледал .
1. Няма победа в бокса ... има победа след изминаване на определената дистанция . Нали не смяташ , че заради кефа на някой , Шумахер трябваше да завърти една обиколка повече от другите пилоти

... Освен всичко друго , в правилника нямаше текст който да регламентира този казус . Шумахер не е виновен за дупките в правилника . Или затова че от щаба му са решили да използват една от тях .
2. Бенетона му беше проверяван много пъти през сезона . Победа на Шумахер беше отнета защото отбора е ползвал нерегламентирано гориво . Тоест наказан беше пилота за нещо направено от тима . Когато наказаха Макларън за шпионаж обаче не се сещам да бяха отнети точки на пилотите .
3. Ако си гледал състезанието - Хил блъсна Шуманер , а не Шумахер Хил . Самият Деймън неведнъж е казвал , че вината си е само негова . Че не е изчакал , а е атакувал веднага . Единия път го каза и пред моя милост ( за домашно ти остава , къде може да съм видял Хил наживо

)
4. Прост блъсна Сена и стана шампион ... Сена също блъсна Прост и също стана шампион . НО никой не говори за това , нали .
5. Шумахер блъсна Вилньов ... и му бяха отнети всички точки .
Успя обаче да ме разсмееш ... Това за нередовните болиди на Ферари ще е новост и за Джеймс Алън . Но освен въпросния британец , който недолюбва Шумахер по чисто национални причини , има и други "хора врели и кипели в този спорт" , които смятат че Михаел е най-великия пилот сядал в болид от Ф1 .