Михаел Шумахер в критично състояние

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Михаел Шумахер в критично състояние

Мнениеот soccerav » 31 дек 2013 17:02

iliyan написа:Толкова победи и титли спечели с измама ! Сега е момента да измамиш за нещо което си заслужава , Шуми !
Не , че истинските феновете на формула 1 някога ще ти простят всички измами(пресичането на стар-финала в бокса) и катастрофи за да станеш шампион ;)
Бори се ! Този път наистина си заслужава !

Много жалко за теб ако наистина го мислиш това. Просто нямаш право да говориш така за най-успелия състезател в историята на F1!

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 яну 2014 12:11

soccerav написа:Много жалко за теб ако наистина го мислиш това. Просто нямаш право да говориш така за най-успелия състезател в историята на F1!

Това , че е най-успелият не значи че не е мамил ;) Хубаво е човек да борави с факти ;) Това което съм написал е истина която няма как да бъде оспорена !
Жалко е за теб и другите след теб , че се опитвате да спорите с фактите.А колко добър наистина се видя в годините му в Мерцедес ;)
Дано да оздравее , но като гледам как мълчат докторите въобще не съм обнадежден !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 01 яну 2014 12:31

FLANKER написа:
stefani написа:Защо ходи по тия чукари като цял живот може да си е по екзотични топли дестинации ?

То в екзотичните дестинации не може да се претрепе или удави :? Да се оправя по-бързо Шумата!Велик пилот и голям човек!

Има вероятност да се претрепе,но е далеч по-малка.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 яну 2014 12:38

Илияне, Илияне, Илияне..... Шуми ще се оправи, ти едва ли :|
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 яну 2014 12:46

MCMXIII написа:Илияне, Илияне, Илияне..... Шуми ще се оправи, ти едва ли :|

Явно не си имал вземане - даване лекари ! Аз съм си имал и то доста и когато почнат да ми говорят за добре изпълнена техническа операция - означава само едно - нещата са много зле !
Ако мълчат и не се хвалят как са спасили човешки живот също хич не е добре ! Дали ще се оправи времето ще покажи , а ти че си и...д няма да го коментирам !
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 01 яну 2014 13:52

iliyan написа:
soccerav написа:Много жалко за теб ако наистина го мислиш това. Просто нямаш право да говориш така за най-успелия състезател в историята на F1!

Това , че е най-успелият не значи че не е мамил ;) Хубаво е човек да борави с факти ;) Това което съм написал е истина която няма как да бъде оспорена !
Жалко е за теб и другите след теб , че се опитвате да спорите с фактите.А колко добър наистина се видя в годините му в Мерцедес ;)
Дано да оздравее , но като гледам как мълчат докторите въобще не съм обнадежден !

Ако Себастиян Фетел отиде в Мерцедес мислиш ли, че ще се качи на подиума повече от 5 пъти на сезон? Колкото и добър да е шофьора, болида като не му позволява и има лимит ще се задоволява със задните позиции. Мамил, какво значи мамил?! Аз се сещам дето бяха казали няколко пъти на Барикело да го пропусне, Шуми да мине на по-горна позиция, но това го правят всички отбори, а и не го смятам за мамене просто тактика Също имам един спомен от 2006 на Монте Карло, беше натиснал спирачките на завой нарочно, след като вече си беше свършил квалификациите и така попречи на другите да го минат и заслужено си го наказаха...

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 яну 2014 14:19

soccerav написа:Ако Себастиян Фетел отиде в Мерцедес мислиш ли, че ще се качи на подиума повече от 5 пъти на сезон? Колкото и добър да е шофьора, болида като не му позволява и има лимит ще се задоволява със задните позиции. Мамил, какво значи мамил?! Аз се сещам дето бяха казали няколко пъти на Барикело да го пропусне, Шуми да мине на по-горна позиция, но това го правят всички отбори, а и не го смятам за мамене просто тактика Също имам един спомен от 2006 на Монте Карло, беше натиснал спирачките на завой нарочно, след като вече си беше свършил квалификациите и така попречи на другите да го минат и заслужено си го наказаха...

Ами явно малко гледаш и четеш за Формула 1 ! Победа в бокса ! 2 пъти става шампион след като блъска конкурентите си ;) Шампионски му болида в Бенетон имаше съмнение , че имат нелегални системи и компоненти ;)
И тези съмнения си останаха ;) Също важи и за два от болидите му в Ферари ;) Иначе казано повече от половината му титли са под съмнения и то не от мен ;) А от хора врели и кипели в този спорт като Джеймс Ален ;) Не претендирам ,че разбирам като Ален , но смятам да се доверя на хора като него ;) Ти да не си по голям спец от него а ?!

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 01 яну 2014 15:59

iliyan написа:
soccerav написа:Ако Себастиян Фетел отиде в Мерцедес мислиш ли, че ще се качи на подиума повече от 5 пъти на сезон? Колкото и добър да е шофьора, болида като не му позволява и има лимит ще се задоволява със задните позиции. Мамил, какво значи мамил?! Аз се сещам дето бяха казали няколко пъти на Барикело да го пропусне, Шуми да мине на по-горна позиция, но това го правят всички отбори, а и не го смятам за мамене просто тактика Също имам един спомен от 2006 на Монте Карло, беше натиснал спирачките на завой нарочно, след като вече си беше свършил квалификациите и така попречи на другите да го минат и заслужено си го наказаха...

Ами явно малко гледаш и четеш за Формула 1 ! Победа в бокса ! 2 пъти става шампион след като блъска конкурентите си ;) Шампионски му болида в Бенетон имаше съмнение , че имат нелегални системи и компоненти ;)
И тези съмнения си останаха ;) Също важи и за два от болидите му в Ферари ;) Иначе казано повече от половината му титли са под съмнения и то не от мен ;) А от хора врели и кипели в този спорт като Джеймс Ален ;) Не претендирам ,че разбирам като Ален , но смятам да се доверя на хора като него ;) Ти да не си по голям спец от него а ?!

Хаха съмнения имало. То и за Барса имаше съмнения, че купуваха масово мачове преди няколко години когато мачкаха всичко и всички и когато им спадна формата всичко замлъкна. Винаги ще има такива които да омаловажат успехите на някой друг по някакъв начин. Не го вярвам това за нелегалните компоненти. Просто няма как да се допусне. Много добре знам кой е Джеймс Ален и не съм тръгнал да се сравнявам с него, нима аз нямам право на мнение? Както и съм много добре запознат с историята на Ф1. Разбира се, че ще има някакви съмнения нали трябва критиците да се изявяват на воля. Затова състезателите са професионалисти, ако тръгнеш да слушаш критиците нищо няма да постигнеш, това им е целта. Тия конспирации не вървят. Всеки може да си плямпа каквото си поиска като не е на неговата. ;)

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 яну 2014 16:48

soccerav написа:Хаха съмнения имало. То и за Барса имаше съмнения, че купуваха масово мачове преди няколко години когато мачкаха всичко и всички и когато им спадна формата всичко замлъкна. Винаги ще има такива които да омаловажат успехите на някой друг по някакъв начин. Не го вярвам това за нелегалните компоненти. Просто няма как да се допусне. Много добре знам кой е Джеймс Ален и не съм тръгнал да се сравнявам с него, нима аз нямам право на мнение? Както и съм много добре запознат с историята на Ф1. Разбира се, че ще има някакви съмнения нали трябва критиците да се изявяват на воля. Затова състезателите са професионалисти, ако тръгнеш да слушаш критиците нищо няма да постигнеш, това им е целта. Тия конспирации не вървят. Всеки може да си плямпа каквото си поиска като не е на неговата. ;)

Двата удара на конкуренция не са конспирация , а безсилие ;) Случката с Алонсо и Пикет Мл. само доказаха , че Бреаторе е готов на всичко за победи и най-вече пари и спонсори ;) И във всяко съмнение има причина да се появи ;)
Защо не си зададеш въпроса защо няма съмнения в Макларън 1988-1991 или пък в Уилямс 1992-1996 ;) Имай си мнение , но явно твоето много далеч от истината ;) Както твърдение , че разбираш колата и настройките се правили от Пилето - да ама не ;) И това го доказаха годините му в Мерцедес ;) А относно колко е велик на дъжд само ще ти препоръчам да гледаш Донигтън Парк 1993 да видиш колко жалък там и не само той !

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 яну 2014 23:29

iliyan написа:

Пич ... много си бос . Шумахер е наказван за всяко едно натушение на правилника което е правил . Наказван е и когато няма вина . Много си чел ( грешна литература ) , малко си гледал .
1. Няма победа в бокса ... има победа след изминаване на определената дистанция . Нали не смяташ , че заради кефа на някой , Шумахер трябваше да завърти една обиколка повече от другите пилоти ;) ... Освен всичко друго , в правилника нямаше текст който да регламентира този казус . Шумахер не е виновен за дупките в правилника . Или затова че от щаба му са решили да използват една от тях .
2. Бенетона му беше проверяван много пъти през сезона . Победа на Шумахер беше отнета защото отбора е ползвал нерегламентирано гориво . Тоест наказан беше пилота за нещо направено от тима . Когато наказаха Макларън за шпионаж обаче не се сещам да бяха отнети точки на пилотите . ;)
3. Ако си гледал състезанието - Хил блъсна Шуманер , а не Шумахер Хил . Самият Деймън неведнъж е казвал , че вината си е само негова . Че не е изчакал , а е атакувал веднага . Единия път го каза и пред моя милост ( за домашно ти остава , къде може да съм видял Хил наживо ;) )
4. Прост блъсна Сена и стана шампион ... Сена също блъсна Прост и също стана шампион . НО никой не говори за това , нали .
5. Шумахер блъсна Вилньов ... и му бяха отнети всички точки .
Успя обаче да ме разсмееш ... Това за нередовните болиди на Ферари ще е новост и за Джеймс Алън . Но освен въпросния британец , който недолюбва Шумахер по чисто национални причини , има и други "хора врели и кипели в този спорт" , които смятат че Михаел е най-великия пилот сядал в болид от Ф1 .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Формула 1”