GP на Бразилия,последен кръг за 2012!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: GP на Бразилия,последен кръг за 2012!
Пича с късмета всъщност е Фетел, щото преид няколко състезания като тръгна последен и пред него половината се изпопребиха и 2 пъти пускаха safety car.Ами нормално като има един от най-добрите болиди да изпреварва като луд, но не и толкова лесно.Тогава ако не беше взел точки, по начина по който се развиха следващите състезания сега вероятно щеше да има нужда от поне второ място в Бразилия.

TodorT написа:Алонсо печели, а Фетел 3 обиколки преди края отпада....Нандо шампион
![]()
[offtopic]:P[/offtopic]
+1
I'M BLIND!IMPRESS ME!
shamp1on написа:И какво точно е направил Ейдриън Нюи? Дай някакъв пример! А какво ще кажеш за смяната на скоростната кутия на Маса преди старта в Остин ? Няма да се учудя ако не заповядат на Маса да блъсне Фетел по време на състезанието. Ей тва е отборната тактика на Ферари! От много години не подкрепям Ферари заради гнусната им игра ( с изключение на двете години, в които кара там Райконен, само тогава нещата стояха различно) !
Ха, те от ФИА не могат още да разберат какво е направил, ти искаш аз да ти дам пример. Какво да кажа за скоростната кутия на Маса, отборна тактика. Същото като в Ред Бул.
megan fox написа:Уау, много бе! 2 състезания от 20! Я виж колко от неговите съперници отпаднаха по същият начин?!Нали ти е ясно, че последните 2 състезания Маса е много по-бърз от Алонсо и ако не бяха отборните заповеди бразилеца щеше да финишира през испанеца, респективно Алонсо щеше да има още по-малко точки и шампионата вече да е свършил?
![]()
Маса щял да финишира пред Алонсо? Ти виждаш ли какво пишеш?
Факт е, че с по-слаба кола Алонсо ще се бори за титлата в последното състезание, а къде са Макларъните? Аз разчитах на тях да спрат Ред Бул през този сезон, но те направиха много грешки. Затова сега единствената ми надежда е Алонсо.
-
THE G.A.M.E
Дадох глас за Алонсо, защото при очертаващото се мокро трасе, цялото предимство на Ред Бул заминава.
А и Фетелчо не обича да кара много-много на дъжд ...
Нищо чудно дори и точки да не вземе.
А и Фетелчо не обича да кара много-много на дъжд ...
Нищо чудно дори и точки да не вземе.
-
THE G.A.M.E
Pupper_ написа:megan fox написа:Уау, много бе! 2 състезания от 20! Я виж колко от неговите съперници отпаднаха по същият начин?!Нали ти е ясно, че последните 2 състезания Маса е много по-бърз от Алонсо и ако не бяха отборните заповеди бразилеца щеше да финишира през испанеца, респективно Алонсо щеше да има още по-малко точки и шампионата вече да е свършил?
![]()
Къде беше Маса първата половина от сезона?
Беше там, където го набутаха инженерите на Фарари.
Видяхме във втората половина на сезона, че като сложиха същите параментри в болида му като тези на Алонсо, бразилецът често бе по-бърз от испанеца.
Дори по-мое мнение, в някои от квалификациите на Маса бе заповядвано умишлено да не прави по-бързи времена от Алонсо.
Pupper_ написа:megan fox написа:Уау, много бе! 2 състезания от 20! Я виж колко от неговите съперници отпаднаха по същият начин?!Нали ти е ясно, че последните 2 състезания Маса е много по-бърз от Алонсо и ако не бяха отборните заповеди бразилеца щеше да финишира през испанеца, респективно Алонсо щеше да има още по-малко точки и шампионата вече да е свършил?
![]()
Уау, много бе! 2 състезания от 20!Къде беше Маса първата половина от сезона?
Играта добре ти го каза - Маса бе там, където инженерите във Ферари му позволиха да бъде! Виж, че при равни условия, т.е. еднакви болиди бразилеца е чувствително по-бърз от хюмнето! Това какво ти говори? Нали ти е ясно, че ако Фелипе имаше такава кола от началото на сезона и просто да му бе разрешено да се състезава с Алонсо, че сега всичките фераристи щяхте да тръпнете дали поне тоя път Фелипао ще успее да спечели титлата пред родна публика! Ама пустата банка Сантандер налива купища с пари в Скудерията при условието, че боклука ще е първи пилот!

Barcelona - Mes que un club
rumbata написа:megan fox написа:Уау, много бе! 2 състезания от 20! Я виж колко от неговите съперници отпаднаха по същият начин?!Нали ти е ясно, че последните 2 състезания Маса е много по-бърз от Алонсо и ако не бяха отборните заповеди бразилеца щеше да финишира през испанеца, респективно Алонсо щеше да има още по-малко точки и шампионата вече да е свършил?
![]()
Маса щял да финишира пред Алонсо? Ти виждаш ли какво пишеш?
Факт е, че с по-слаба кола Алонсо ще се бори за титлата в последното състезание, а къде са Макларъните? Аз разчитах на тях да спрат Ред Бул през този сезон, но те направиха много грешки. Затова сега единствената ми надежда е Алонсо.
Ами ако беше гледал поне няколко състезания тоя сезон щеше да знаеш къде са! Няма по-бърза кола от тяхната, но в същото време хем са доста чупливи, хем са преследвани от доста лош късмет и правят доста отпадания, с която реално губят много точки! Иначе то ясно се видя в Остин кой какво може, когато няма повреди в болида!

Barcelona - Mes que un club
- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
Никой,абсолютно никой няма право да спори с Меган Фокс!!!Човека е гений и разбира от всичко.Точка на спора!

megan fox написа:Ами ако беше гледал поне няколко състезания тоя сезон щеше да знаеш къде са! Няма по-бърза кола от тяхната, но в същото време хем са доста чупливи, хем са преследвани от доста лош късмет и правят доста отпадания, с която реално губят много точки! Иначе то ясно се видя в Остин кой какво може, когато няма повреди в болида![/color][/b]
Гледал съм всички състезания. И стига си ми говорил за късмет, че ей сега ще изскочи някой фен на Фетел да обвини индиеца, че е помогнал на Хамилтън да спечели в САЩ.