П.П.: Радвам се че съм ти направил такова впечатление че и компилация ще правиш за мен, но не е лошо да се вгледаш и в собствените си бисери

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Rodn1 написа:Сори за негативното мнение ...ама какво ме занимаваш с глупости като има световно!
JackPackage написа:[offtopic]Искаш да кажеш че ти си гения, а всички, които са срещу теб са празноглавци ли![]()
![]()
![]()
П.П.: Радвам се че съм ти направил такова впечатление че и компилация ще правиш за мен, но не е лошо да се вгледаш и в собствените си бисери[/offtopic]
И повярвай ми в този форум няма човек, който да знае повече за този спорт от мен!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост