Михаел Шумахер в критично състояние
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Михаел Шумахер в критично състояние
Никога не съм го харесвал , но сега дано се оправи !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
ЧМТ ( Черепно Мозъчна Травма ). Биват закрити и открити. Закритите се причиняват от удар с тъп предмет ( камък , дърво и др.).В тази група спадат Мозъчното сътресение , Мозъчна контузия с или без кръвоизливи под и над мозъчната обвивка. При мозъчната контузия ,мозъчната тъкан е размекната с по малки или по-големи кръвоизливи. Ако пострадалия преодолее това състояние , се появяват т. н. късни прояви на Травмената Болест на Мозъка. Те са 1.Церебрастения след мозъчно сътресение с прояви на главоболие и световъртеж 2. Травмена Енцефалопатия. Последната може да протече под формата на Травмена епилепсия съчетана с психични прояви , като например главоболие , отслабване на паметта , припадъци от различен тип.
- alexveselinov
- Контакти:
Ужас! Шуми дръж се, всички сме е теб.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Шуми отново е на сътезателната писта. Този път тя не се казва "Имола", "Спа" или "Монца"... Този път това е пистата с име "БОРБА ЗА ЖИВОТ". Очевидно това е най-трудното му състезание до сега, очевидно съперникът му за момента има предимство...... Всички знаем обаче, че Шумахер обича тръпката, обича да побеждава точно в такива състезания.
ЩЕ ГО НАПРАВИ И СЕГА!!!
ЩЕ ВИДИ КАРИРНИЯ ФЛАГ КАТО ПОБЕДИТЕЛ И НА ТАЗИ ПИСТА....
ЗАЩОТО ШУМИ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ!!!!!!!!
ЩЕ ГО НАПРАВИ И СЕГА!!!
ЩЕ ВИДИ КАРИРНИЯ ФЛАГ КАТО ПОБЕДИТЕЛ И НА ТАЗИ ПИСТА....
ЗАЩОТО ШУМИ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ!!!!!!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Дано да се оправи ! Спечелил е толкова много състезания ще спечели и това !
[/center]Re: Михаел Шумахер в критично състояние
Ще спечелиш и това състезание, ШАМПИОНЕ!!!
Дaно се опрaви! Нaй-великият във формулa 1! Предполaгaм обaче, че е кaрaл без кaскa. Много обичaм ските и дълго време и aз кaрaх без кaскa. Викaх си, кaкви сa тези женчовци, които сa сложили кaски. Докaто един ден не се претрепaх нa Мaркуджиците. Удaрих си глaвaтa в земятa, a отдоло имaше лед. Три денa ме болеше и гледaх черно бяло. Рaзминaх се зa късмет сaмо с леко сътресение. Естествено веднaгa си купих кaскa. Човек винaги трябвa дa взимa предпaзни мерки. Шегa със здрaвето не бивa дa се прaви. И колaнa в колaтa си слaгaм.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
pehopeho написа:Дaно се опрaви! Нaй-великият във формулa 1! Предполaгaм обaче, че е кaрaл без кaскa. Много обичaм ските и дълго време и aз кaрaх без кaскa. Викaх си, кaкви сa тези женчовци, които сa сложили кaски. Докaто един ден не се претрепaх нa Мaркуджиците. Удaрих си глaвaтa в земятa, a отдоло имaше лед. Три денa ме болеше и гледaх черно бяло. Рaзминaх се зa късмет сaмо с леко сътресение. Естествено веднaгa си купих кaскa. Човек винaги трябвa дa взимa предпaзни мерки. Шегa със здрaвето не бивa дa се прaви. И колaнa в колaтa си слaгaм.
С каска е бил, ама не е карал по официална писта, където е чисто и няма в какво да се удариш, та затова...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- manutd legeng
- Контакти:
iliyan написа:Никога не съм го харесвал , но сега дано се оправи !
И аз,НО това няма значение в този момент.ГОРЕЩО му стискам палци за пълно възстановяване!Ще направят всичко възможно,дано Господ му помогне!Дръж се Шампионе!