MuFc1878 написа:За Ферари винаги ще се намерят мощни спонсори. По-интересно е какъв ще е пилотския тандем другия сезон
нали ти казах че на Спа още го потвърдиха за догодина ве - къв да е - Бадоер и Фисикела?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:За Ферари винаги ще се намерят мощни спонсори. По-интересно е какъв ще е пилотския тандем другия сезон
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
MuFc1878 написа:Кими каза, че ще кара за последно във Ферари, но не обясни дали тази година или следващата ще е последна. Алонсо ми се струва, че ще си бие камшика след този трагичен сезон. Няма и изгледи следващия да е по-добър.
MuFc1878 написа:Тогава в Мерцедес, ако Хамилтън напусне или пък при Фетел, а ние може да докопаме Малкия Бастун. Ботас казаха, че твърдо остава и за 2015. От Ферари вече споменаха, че се очакват големи промени на всяо едно ниво, ще засегне и пилотите според мен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост