Ферари, Макларън и Рено обжалват решението за Рейсинг Пойнт RP20, ФИА не иска 10 Мерцедес-а
Проблемът не е в малките ботове. Всички знаем, че баш мушенгиите ги правят от Мерцедес. Подариха им сума титли от 2014 насам

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ферари, Макларън и Рено обжалват решението за Рейсинг Пойнт RP20, ФИА не иска 10 Мерцедес-а
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
MuFc1878 написа:Ако бях на мястото на шефа на спортния отдел на Ферари, щях да извадя отбораТова е абсолютна гавра с марката. Все едно гледам Минарди
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
„Очакванията ми за „Монца“ следващата неделя не са добри. Представянето ни в домашната Гран При за Ферари няма да е по-добро от това на „Спа“, а може и да е дори по-лошо“, откровен бе Шарл Леклер след пълния провал в Белгия тази неделя.
„Нямахме скорост дори да изпреварваме с активирана DRS система, и то болиди от дъното на класирането. Това е много лошо, просто не знам какво друго да ви кажа. Може би е добре, че няма да ги има нашите тифози по трибуните на „Монца“, защото щяхме много да ги разочароваме“, завърши минорно младият монегаск.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост