След ГП на Малайзия,мнения и коментари!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: След ГП на Малайзия,мнения и коментари!
Във Ферари няма такива ядове... Фелипе си знае, че е втора цигулка и му дреме на байряка. Но Уебър и Розберг явно не са запознати с тази си фунциия и затова така стана. А че Фетел си е хюмне няма спор. Сори брат, пре*бахте, ама така ми хареса повече 

-
Доктор Хаус написа:Фен съм на Ф1 и ще продължавам да бъда,заради истински ПИЛОТИ в момента като Алонсо и Райконен
MuFc1878 написа:инак това което спомена е от сезон 2011 (Ферари) - глобиха ги с 100 000 долара
Но иначе авторът твърди, че Алонсо винаги печели честно ...

-
Не съм съгласен, че Фетел се е пречкал на испанеца.
Има пълното право на това !
Какво да направи ?
Да отбие в тревата, че онзи да го мине ли ??
Алонската днес, сам си е виновен за контакта с немчето !
След това решението от бокса го довърши ...
Какво да направи ?
- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
MuFc1878 написа:Във Ферари няма такива ядове... Фелипе си знае, че е втора цигулка и му дреме на байряка. Но Уебър и Розберг явно не са запознати с тази си фунциия и затова така стана. А че Фетел си е хюмне няма спор. Сори брат, пре*бахте, ама така ми хареса повече
Фетел :"Не го направих нарочно"!!!Нагло копеленце е,спор няма.

-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Доктор Хаус написа:Фен съм на Ф1 и ще продължавам да бъда,заради истински ПИЛОТИ в момента като Алонсо и РайконенMuFc1878 написа:инак това което спомена е от сезон 2011 (Ферари) - глобиха ги с 100 000 долара
Конкретизирай,конкретния пример,за сравнение!Едното няма абсолютно нищо общо с другия!
Сезон 2011?
Състезание?
Разлика в точки?
Конкретно подпиране на Алонсо?
Не разбирам,днес е едва вторият старт от общо 19 през годината.
Вижте, Себастиан Фетел е трикратен световен шампион. Харесва ви или не той е най - добрият в този спорт в последните години. Много сериозно се съмнявам, че е по - добър от Михаел Шумахер, но в крайна сметка мисля, че това не е тема на дискусия.
За критиците на най - успешния пилот в Формула 1 е лесно да принизят успехите му, но зад тях стои много труд и работа. Не всеки човек може да се върне в спорта, след като двата крака са му счупени. В годините, когато Шумахер спечели петте си поредни титли, имаше наистина реверанси, но е глупаво да се твърди, че някой му е подарявал нещо. Не забравяйте и факта, че Хил преди години сам се натресе на Михаел, а не някой да го е блъскал!
Спечеленото през 2000-2004 години беше направено с много спокойствие от страна на последния. Фетел няма това нещо, винаги е много емоционален и често греши.
Живи и здрави!
За критиците на най - успешния пилот в Формула 1 е лесно да принизят успехите му, но зад тях стои много труд и работа. Не всеки човек може да се върне в спорта, след като двата крака са му счупени. В годините, когато Шумахер спечели петте си поредни титли, имаше наистина реверанси, но е глупаво да се твърди, че някой му е подарявал нещо. Не забравяйте и факта, че Хил преди години сам се натресе на Михаел, а не някой да го е блъскал!
Спечеленото през 2000-2004 години беше направено с много спокойствие от страна на последния. Фетел няма това нещо, винаги е много емоционален и често греши.
Живи и здрави!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Заслужена победа за Себастиан Фетел,всичко друго е щракане по клавиатурите от лаици бъкел не разбиращи нищо от този спорт.

Авторе, ти на предишното германче и връзките не си достоен, да вържеш. Така че не се напъвай, може да се изпуснеш.
П.П. Отдавна не гледам този спорт, та затова отговарям лично само за предишното германче

THE G.A.M.E написа:Доктор Хаус написа:Фен съм на Ф1 и ще продължавам да бъда,заради истински ПИЛОТИ в момента като Алонсо и РайконенMuFc1878 написа:инак това което спомена е от сезон 2011 (Ферари) - глобиха ги с 100 000 долара
Много добър виц.Това може да го твърди само човек който наистина нищо не вдява от този спорт.

THE G.A.M.E написа:Не съм съгласен, че Фетел се е пречкал на испанеца.
Какво да направи ?
Много точно.
-
- Контакти:
sandi74 написа:THE G.A.M.E написа:Доктор Хаус написа:Фен съм на Ф1 и ще продължавам да бъда,заради истински ПИЛОТИ в момента като Алонсо и РайконенMuFc1878 написа:инак това което спомена е от сезон 2011 (Ферари) - глобиха ги с 100 000 долара
Много добър виц.Това може да го твърди само човек който наистина нищо не вдява от този спорт.
За втори път ще те попитам за мнението ти за днешния старт,понеже много разбираш!