GP на Бразилия,последен кръг за 2012!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще стане шампион за 2012 ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

FLUILAALLERMA
Контакти:

:)

Мнениеот FLUILAALLERMA » 22 ное 2012 04:40

Да-да-да, это все знают

iliyan

Re: GP на Бразилия,последен кръг за 2012!

Мнениеот iliyan » 22 ное 2012 06:48

Не знам какво му харесвате на счетоводителя Алонсо !!! В реда на нещата е Фетел да спечели титлата и не бих се учудил и отново да спечели Люис и Макларън. А Ферари с подпирания дори от ФИА пак не могат да направят болид дори след като взеха отново инженери които са англичани и знаят как се правят болиди !!! Толкова са им объркани колите , че дори се налага на инженерите да тестват болида в чужди аеротунели(тойота). Надявам се и в борбата за отборната класация Макларън да измести Ферари и жабарите да вземат доста по-малко пари отколкото се точат за 2 място !!! Относно Пилето - 3г абсолютна нула и добре , че от време на време имаше проблясъци от Нико та да знаем , че и Мерцедес участват в Ф1 !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 ное 2012 08:36

Алонсо е "наш" човек, защото помогна за първата титла на Ледения!!! Всички помним през 2007 година в последния старт как в началото извади от трасето съотборника си тогава в Макларън Блеки :)
Бих предпочел Масиньо да е "първия" пилот в Скудерията, но уви :( Жалко, че от Ферари се отнесоха така лошо с Кими.

Въпреки всичко.... титлата си остава за 3-та поредна година в отбора на РБ.

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 22 ное 2012 11:41

Доста лоши спомени имам от Интерлагос и особено когато е последен кръг. През 2008 ако си спомняте пак се решаваше титлата на нея и оня пазвантин Хамилтън открадна титлата на Маса баш в последната обиколка и то щото Тимо Глок ли,кой беше вече забравих му свърши горивото и не успя да завърши и британеца стигна до мястото което му трябваше. Сега имам чувството, че пак ще съм разочарован.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 22 ное 2012 14:00

Интересно ми е как от Ферари ще нагодят нещата в квалификацията, защото е ясно, че на тази писта Алонсо няма как да даде по-добро време от Маса, ако всичко е нормално ;)

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 22 ное 2012 15:26

Federer91 написа:Доста лоши спомени имам от Интерлагос и особено когато е последен кръг. През 2008 ако си спомняте пак се решаваше титлата на нея и оня пазвантин Хамилтън открадна титлата на Маса баш в последната обиколка и то щото Тимо Глок ли,кой беше вече забравих му свърши горивото и не успя да завърши и британеца стигна до мястото което му трябваше. Сега имам чувството, че пак ще съм разочарован.

[offtopic]На Глок не му свърши горивото, просто понеже беше голям хитрец караше с гуми за сухо в локвите и логично завърши след Хамилтън, изпреварен 200-300 метра преди финала[/offtopic]
Шансовете на Фетел естествено са по-големи, но да не забравяме Алонсо какъв луд късмет имаше в няколко състезания тази година, явно си има вуду кукли на съперниците :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 ное 2012 15:41

Oziris написа:
Federer91 написа:Доста лоши спомени имам от Интерлагос и особено когато е последен кръг. През 2008 ако си спомняте пак се решаваше титлата на нея и оня пазвантин Хамилтън открадна титлата на Маса баш в последната обиколка и то щото Тимо Глок ли,кой беше вече забравих му свърши горивото и не успя да завърши и британеца стигна до мястото което му трябваше. Сега имам чувството, че пак ще съм разочарован.

[offtopic]На Глок не му свърши горивото, просто понеже беше голям хитрец караше с гуми за сухо в локвите и логично завърши след Хамилтън, изпреварен 200-300 метра преди финала[/offtopic]
Шансовете на Фетел естествено са по-големи, но да не забравяме Алонсо какъв луд късмет имаше в няколко състезания тази година, явно си има вуду кукли на съперниците :lol:

Колкото и да е важен късмета в един спорт да разчиташ само на късмет е просто нелепо! Алонсо просто не заслужава титлата! Има много по-малко победи, кара драстично по-слаб болид и причината да е толкова напред в класирането са отборните заповеди във Ферари и наистина лудият късмет на испанеца кажи-речи всяко състезание поне по един от пилотите, които са пред него и реално са недостижими за испанеца да отпада поради някаква причина! Айде стига шанизъм, да отпада още на първи завой и да се свършва тая глупост! Алонсо и без това има прекалено много шампионски титли, това копче не трябваше дори победа да има, какво остава за титла!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 ное 2012 15:47

И Алонситка печели титлата тоя сезон... що народ ще се изпонатръшка :lol: :lol: :lol:

п.п. като пускате тема за дадено ГП давай повече инфо за него ;)

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 22 ное 2012 16:39

megan fox написа:Колкото и да е важен късмета в един спорт да разчиташ само на късмет е просто нелепо! Алонсо просто не заслужава титлата! Има много по-малко победи, кара драстично по-слаб болид и причината да е толкова напред в класирането са отборните заповеди във Ферари и наистина лудият късмет на испанеца кажи-речи всяко състезание поне по един от пилотите, които са пред него и реално са недостижими за испанеца да отпада поради някаква причина! Айде стига шанизъм, да отпада още на първи завой и да се свършва тая глупост! Алонсо и без това има прекалено много шампионски титли, това копче не трябваше дори победа да има, какво остава за титла!

Мегане, ако Алонсо имаше луд късмет, нямаше да бъде торпилиран на два пъти от Лотусите в първите завои. Късметлията е германчето, защото Ейдриън Нюи пак е намерил някоя вратичка за заобикаляне на правилника.

Върни се в “Формула 1”