"Лудия репортер" Даниел със скандални разкрития за бившата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

"Лудия репортер" Даниел със скандални разкрития за бившата

Мнениеот trokadero_ » 05 сеп 2016 14:27

"За да приключа въпроса за бившата ми приятелка, и за да мога да продължа напред ще напиша последно следното. Преди това, нека който не го вълнува - да не чете, за да не си губи времето и да обяснява защо го занимавам публично във фейсбук. Всеки, който смята, че съм глупак, олигофрен и т.н. и че съжалява, че ме следва тук - да е жив и здрав.
Накратко - Въпросното момиче ми е изневерявала в чужбина не с един, не с двама... Имам снимки, клипове и чатове от нейния телефон, които потвърждават, това което пиша. Викали са я в хотелски стаи, пращали са й шофьори и таксита да я взимат...
Защо съм й пипал телефона ще попита някой, защото това за него ще е по-големият въпрос, а не защо съм бил заблуждаван дълго време. Защото никога не съм се съмнявал с нея и не съм го правил до този момент. Когато обаче в 2 вечерта той е до главата ми и виждам как някакъв италианец й пише: "Какво стана? Прибра се в България и чувствата ни охладняха, така ли...?" нямаше как!
Освен това през цялото време на нашата "любов" е поддържала сексуални контакти с кастинг продуцент от Холивуд, като това е започнало още от предишната й връзка. Разбирам я - млада е, иска да пробие, все пак ролите в киното не се раздават току-така.
Писха ми хора, които твърдят, че е била и с други - това не мога да коментирам. Говоря само за нещата, които имам черно на бяло.
За мен не е фатално това, което се е случвало (няма нищо фатално в живота, дори смъртта, камо ли това). Проблемът е, че съм чувал думите "Обичам те", "Държа на теб" и другите тривиални неща по същото това време, в което са се случвали тези изневери.
Чувствам се използван, наранен и обиден
Вече й го казах лично, но все пак "На добър път, Александра!"
П.С. Не съм се возил в частен самолет, но явно там няма клечки за зъби и хората ползват пръстите си", написа той.

Изображение

Голяма гнусотия са младите момичета , които лягат с всеки за пари и слава :idea:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: "Лудия репортер" Даниел със скандални разкрития за бивш

Мнениеот Teo » 05 сеп 2016 14:36

Даниеле, нали си я праскал, боли те к*** за тая вече.
@ Следващата да идва и така. Все ще уцелиш в десетката, ама трябва повече опити.
Да намериш точната в днешната сурова реалност е много трудно, но не и невъзможно.
Последна промяна от Teo на 05 сеп 2016 14:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Troi4o
Контакти:

Мнениеот Troi4o » 05 сеп 2016 14:38

Петканов, зарад таа шафрантия ли ги направи теа анаболни бицари или щото му писна да се крие кат мишок по телевиите при всяко заплашване от хора с големи ръки? В началото беше забавен, постепенно почна да се олива. Към момента е пълен лешник, на който се радват там дебилите от стуселски град и някакви 14 годишни келеши и килфочета. Да е жив и здрав, по-малко простотия да блика от него в бъдеще.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 сеп 2016 14:40

Всеки, сам избира, как да е нещастен 8-) Ако знаех че му е гадже, нямаше с пръст да я пипна 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 05 сеп 2016 14:59

И кои са тези продуценти...да я видим как се държи пред камера!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 сеп 2016 15:27

Гаджето на "Лудия репортер" по-лудо излязло и му слага рога като луда. Не го познавам кой е, нито гаджето му е убаво, но трябва да се констатира по-очевидното. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 05 сеп 2016 16:00

Какво време стана.... преди у квартала имаше 2-3 курви и всеки ги знаеше... Сега има 2-3 свестни и никой не ги е виждал.. :) А иначе за пари, не с пръст, ами и с друго са и бъркали фостата...
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 05 сеп 2016 16:44

Съвсем го ударихте на вестник "Събота и неделя" или както там се казваше флагмана на жълтата преса.
Някаква к.у.р.в.а изоставила сегашния си спонсор,защото намерила по-мощен.Банална история,случваща се по 573857157825 пъти на ден.

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 05 сеп 2016 16:48

С тая камба,дали ще мине кастинга при Пиер Удман!??

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 05 сеп 2016 16:58

Тоя е такъв смешник и е толкова елементарен, че няма накъде...пък тая даже не я и знам коя е...и се чувствам много добре от това :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Кошче за отпадъци”