Размисли за форума, свободата на словото и...КАУЗАТА!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Размисли за форума, свободата на словото и...КАУЗАТА!

Мнениеот eelche » 06 авг 2016 00:40

Спомням си как се регистрирах в този форум за първи път преди повече от 7 години.Направих си регистрация тук заради факта,че форума на topsport.bg вече беше тотално девалвирал и свободата на словото беше станала свободия...Това не че е нещо непременно лошо,но...Винаги има едно голямо НО!

Форумът на Гонг.бг започна много добре преди години - сайта набираше доста добра популярност, а тук се коментираше 99.9 % само футбол,тенис, волейбол и големи спортни събития от сорта на Формула 1 и т.н.

Какво ме провокира да пиша това мнение...Годините много ме промениха и едва ли бих реагирал толкова първосигнално и реваншистки ако тук не се налагаше цензура и триене на "НЕУДОБНИ" мнения! Преди няколко дни имаше тема за евентуален бъдещ противник на фирменият проект от град Разград в ЕКТ.Това което написах тук беше следното:

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/788/8860788v.png[/wrapimg]

Не съм нарушил нито 1 правило, написах какво мисля за фирмения проект това,което ми дойде от сърце. Факт е, че откакто Гонг.бг беше продаден на Нова всички форуми отидоха по дяволите и е така от поне 3 години и половина ако не и повече. Масово се толерират един определен тип "положителни" мнения само в една посока. Когато кажеш че парите развалиха всичко...се случва това!

Уважавайте старите си потребители, видяхме как фирмените проекти рано или късно се превръщат в нещо много срамно и приключват ужасно.

Не се извинявам за думите си и не съжалявам. Пускам темата с ясната нагласа да се предизвика дискусия за свободата на словото и цензурата във форума.От най-добрият спортен форум в България падна на нивото на БГ мама с безбройните теми от "Свободна зона" и цензурата.

Мир.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Размисли за форума, свободата на словото и...КАУЗАТА!

Мнениеот Lyubooo » 06 авг 2016 07:55

Ами, сори, ама явно живееш нейде отвъд облаците!
Това е синьо-червения форум, на синьо-червен новинарски сайт, а ти си седнал да пишеш за някакъв зелен отбор, и то по начин, по който моогат да пишат само синьо-червени фенове!
Отделно самата ни държава е яко цензуриран и вече е на дъното по свобода на словото, та какво остава за един форум, който е заченат от синьо-червената дружба, чийто майка и покровител е държавата, и чийто агитки ѝ изпълняват мокрите поръчки!
Също така си в огромна заблуда относно фирмения отбор! Виж например, как един фирмен отбор, не само че беше достоен противник 2 десетилетия, ами накрая даже се превъплати в гранд и му дадоха бази насред София!

А за сравнението с БГ-Мама си се осрал накрая! БГ-Мама има статут на Уикипедия и Чичко Гугъл, няма място за сравнение с този затъващ синьо-червен форум!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 06 авг 2016 10:48

Съжалявам , че трябва да те разочаорвам , но в БГ има много отбори и те си имат много фенове.
И най-важното което вие левскарите толкова години не научихте - уважавай , за да те уважават.
Дунав,Етър,Спартак(Пл и Вн),Черно Море,Нефтохимик,Черноморец и още много си имат фенове.
Разгледай темата защо станах .... и темата защо съм левскар и ще разбереш колко фалшиви фенове имате.
Както аз ги наричам(и не само аз) GloryHunters.Замисли се колко са истинските фенове и колко тях щяха да са фенове на Левски , ако играете в В,Б група ;) Имам познати които са фенове на Лудогорец(не този на Кирето) и са то Разград и от както са в А група не са стъпвали на стадиона и рядко ги гледат по тв. А 80-те дори в Б група Лудогорец имаше доста публика.
Феновете бързо разбират кое си заслужава ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 06 авг 2016 12:21

Не ми се говори за СВОБОДА НА СЛОВОТО, в сайт на Томислав Русев - ЗАБЕЛЕЖИ: Само на него не можеш да зададеш въпрос, от журналистите тук!!! - все едно че е Бойчо...или Пеевски ;)...
А за продажността на едно съсловие...не странно гравитиращо около онзи отбор, който беше Динамо София на ДС службите, какво да говорим? . имат си историческия навик, да са към силните на деня, или днес, тези, които плащат най-добре...
И така...то и аз съм страдал от изказване за Лудогорец, но пък колко повече пострадах от отговори на левскари и писане на истини за "Левски"...чак, в онзи, другия форум, под статиите, съм спрян от писане на неудобни неща!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2016 12:35

kiril.a.d написа:Не ми се говори за СВОБОДА НА СЛОВОТО, в сайт на Томислав Русев - ЗАБЕЛЕЖИ: Само на него не можеш да зададеш въпрос, от журналистите тук!!! - все едно че е Бойчо...или Пеевски ;)...
А за продажността на едно съсловие...не странно гравитиращо около онзи отбор, който беше Динамо София на ДС службите, какво да говорим? . имат си историческия навик, да са към силните на деня, или днес, тези, които плащат най-добре...
И така...то и аз съм страдал от изказване за Лудогорец, но пък колко повече пострадах от отговори на левскари и писане на истини за "Левски"...чак, в онзи, другия форум, под статиите, съм спрян от писане на неудобни неща!!!

Сайтът е на ГОНГ, а шеф му е Николай Александров. Ти обаче, като редови припознавач, отново не си в час с истината и действителността!
@ На колегата левскар ще кажа, че този пост, който е написал е доста груб и неуважителен към отбора на "Лудогорец". След като не го гледаш и не го понасяш и не се интересуваш от него, защо трябва да пишеш в темата за съперник в плейофа?! Надали някой те е задължил с опрян в челото пистолет да го направиш! Разбираема ти е омразата, защото щеше друго да мислиш, ако "Лудогорец" не доминираше у нас, че е и на път да ви подобри всичките евро постижения, като вече подобри две от тях-спечели точки в ШЛ и излезе като победител, от групата си в ЛЕ, при това във формат, при който "Левски" никога няма да излезе!
Да не говорим за пренебрежителното ти, леко злобно заявление, че у нас има само 3 отбора, като единият е задължително "Левски", а другите два са за цвят само сложени.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 06 авг 2016 12:48

Кашчей написа:
kiril.a.d написа:Не ми се говори за СВОБОДА НА СЛОВОТО, в сайт на Томислав Русев - ЗАБЕЛЕЖИ: Само на него не можеш да зададеш въпрос, от журналистите тук!!! - все едно че е Бойчо...или Пеевски ;)...

Сайтът е на ГОНГ, а шеф му е Николай Александров. Ти обаче, като редови припознавач, отново не си в час с истината и действителността!
@ На колегата левскар ще кажа, че този пост, който е написал е доста груб и неуважителен към отбора на "Лудогорец". След като не го гледаш и не го понасяш и не се интересуваш от него, защо трябва да пишеш в темата за съперник в плейофа?! Надали някой те е задължил с опрян в челото пистолет да го направиш! Разбираема ти е омразата, защото щеше друго да мислиш, ако "Лудогорец" не доминираше у нас, че е и на път да ви подобри всичките евро постижения, като вече подобри две от тях-спечели точки в ШЛ и излезе като победител, от групата си в ЛЕ, при това във формат, при който "Левски" никога няма да излезе!
Да не говорим за пренебрежителното ти, леко злобно заявление, че у нас има само 3 отбора, като единият е задължително "Левски", а другите два са за цвят само сложени.

:lol: Каш...евара, този път направо плачеш за бан!!! - стига да не защитаваше така яростно едно...плащане ;), а примерно...Дунав Русе! ;)
Та, Каш...евара, то и преди, държавата беше на цар Тодор Живков, ама умните виждаха зад него Държавна сигурност, която го крепеше на власт ;)...
И сега...да не те окачествя и аз, щото със сигурност аз ще поуча бан - защото още си живеем по Тодор Живково време!!! - а не ти, та, да ми кажеш, защо бе другарю, не може да се зададе пряк въпрос само на другаря Томислав Русев???
И не ми се обяснявай, щото...всичко което напишеш, е толкова глупаво, колкото и прикрито...другарю!
Та като видиш Гай Юлий Цезар, ще се сещаш за "шерже ла фам" ;)...
Ясно ли е бе...умствено ограничени драскачо???

Апропо - отдавна съм те кръстил...как беше? - Гугъл Боот? - поради елементарната ти мисъл и логика, нямаща нищо общо с човешката реалност, мисъл и действие. Та няма нужда да потвърждаваш, че мисълта ти не се простира по-далеч, от мисълта на...някакъв милиционер, под фуражка - а "под фуражка ум не вирее" ;) - тъй като сме го видели отдавна!!! - не си мисли че писанията ти се различават много повече, от тези на другаря капитан от ДС, Стотелмаейр! ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2016 13:46

kiril.a.d написа:
Кашчей написа:

:lol: Каш...евара, този път направо плачеш за бан!!! - стига да не защитаваше така яростно едно...плащане ;), а примерно...Дунав Русе! ;)
Та, Каш...евара, то и преди, държавата беше на цар Тодор Живков, ама умните виждаха зад него Държавна сигурност, която го крепеше на власт ;)...
И сега...да не те окачествя и аз, щото със сигурност аз ще поуча бан - защото още си живеем по Тодор Живково време!!! - а не ти, та, да ми кажеш, защо бе другарю, не може да се зададе пряк въпрос само на другаря Томислав Русев???
И не ми се обяснявай, щото...всичко което напишеш, е толкова глупаво, колкото и прикрито...другарю!
Та като видиш Гай Юлий Цезар, ще се сещаш за "шерже ла фам" ;)...
Ясно ли е бе...умствено ограничени драскачо???

Апропо - отдавна съм те кръстил...как беше? - Гугъл Боот? - поради елементарната ти мисъл и логика, нямаща нищо общо с човешката реалност, мисъл и действие. Та няма нужда да потвърждаваш, че мисълта ти не се простира по-далеч, от мисълта на...някакъв милиционер, под фуражка - а "под фуражка ум не вирее" ;) - тъй като сме го видели отдавна!!! - не си мисли че писанията ти се различават много повече, от тези на другаря капитан от ДС, Стотелмаейр! ;)

Опитал си се да напишеш нещо свързано, но не ти се е получило, а за мъката ти, че не може да се пише на Томислав-има си специална тема-и за него, и за Александров, където могат да им се задават въпроси. Друг е въпросът, че те почти не отговарят, но всичко е въпрос на култура, възпитание и нетикет.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 06 авг 2016 14:47

Темата не е само фирмения проект.Темата смятам, че е за своеволията на някои комплексирани модчета.Мен са ме банвали само защото написах за СС във форума на ЛУдогорец, че е слаб тактик.Да не говорим,че банването в този случай си е жив болшевизъм.Тогава 1/2 от пигсовете в оранжевия форум с червен отенък, са за бан, но им се разминава.В желанието си да се подмажат на на Н.А. някои от охраната се оливат.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2016 15:34

GA_ veliki написа:Темата не е само фирмения проект.Темата смятам, че е за своеволията на някои комплексирани модчета.Мен са ме банвали само защото написах за СС във форума на ЛУдогорец, че е слаб тактик.Да не говорим,че банването в този случай си е жив болшевизъм.Тогава 1/2 от пигсовете в оранжевия форум с червен отенък, са за бан, но им се разминава.В желанието си да се подмажат на на Н.А. някои от охраната се оливат.

Модовете са такива, каквито са-те други трудно ще станат, но определено при червените са по-толерантни от вашите.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 авг 2016 16:33

Стига с тази омраза бре хора. Темата няма да я бъде.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Кошче за отпадъци”