фен на цска

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ico49
Контакти:

фен на цска

Мнениеот ico49 » 23 юни 2016 12:28

защо Червената публика уби любовта заради ГМО изрод ,тоест как се променя вярата ,или просто хората са такива или ни облъчиха медиите които не спират да пишат само хубави неща за гмо-то. въпроса и към ники алкесандров ,щото той още казва че имало само един цска ,този който спечелил купата ,ама аз не мисля че това е този в момента ,който взе името а организацията е цялата от ловеч..

biso62
Контакти:

Re: фен на цска

Мнениеот biso62 » 23 юни 2016 12:44

Ставате досадни вече,младежи! Когато изкараш един милион и решиш да го хвърлиш ей така,на вятъра,,тогава давай мнения и задавай въпроси.На чужд гръб и сто тояги са малко,е рекъл народът! Но ако теб те оберат ще опищиш света! Помисли трезво и ще видиш,че никой не плаща за чужди грехове,освен децата! Омръзна ми от такива,дето само казват какво искат но не и как ще стане! Както е рекъл шопа,не знам какво искам и как ще стане,ама не е това!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 23 юни 2016 12:49

ico49 написа:защо Червената публика уби любовта заради ГМО изрод ,тоест как се променя вярата ,или просто хората са такива или ни облъчиха медиите които не спират да пишат само хубави неща за гмо-то. въпроса и към ники алкесандров ,щото той още казва че имало само един цска ,този който спечелил купата ,ама аз не мисля че това е този в момента ,който взе името а организацията е цялата от ловеч..

Ти се фен на Божков, не на ЦСКА! моля оправи си заглавието на темата! Всички армайци са единни, че има един единствен ЦСКА, и това е отбора който пълни армията, и продължва традициите на многократно закривания ЦСКА! Фалшивите моралисти, сте фенове на Лупи и Вожков, и не се наричайте цскари, ако обичате!

ico49
Контакти:

Мнениеот ico49 » 23 юни 2016 13:00

вие луди ли сте бе ,вие май сте свали ли гащи на ганчев ,аз съм от цска не съм от ловеч .продажници .
и

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 23 юни 2016 13:02

HardWork написа:
ico49 написа:защо Червената публика уби любовта заради ГМО изрод ,тоест как се променя вярата ,или просто хората са такива или ни облъчиха медиите които не спират да пишат само хубави неща за гмо-то. въпроса и към ники алкесандров ,щото той още казва че имало само един цска ,този който спечелил купата ,ама аз не мисля че това е този в момента ,който взе името а организацията е цялата от ловеч..

Ти се фен на Божков, не на ЦСКА! моля оправи си заглавието на темата! Всички армайци са единни, че има един единствен ЦСКА, и това е отбора който пълни армията, и продължва традициите на многократно закривания ЦСКА! Фалшивите моралисти, сте фенове на Лупи и Вожков, и не се наричайте цскари, ако обичате!

Само си помисли, ако Шалке се прекръсти на Борусия, облече жълтите екипи и се премести да играе на Сигнал Идуна Парк...какво ли ще направят феновете от Дортмунд?

Ама щом ти харесва да припознаваш отборът, който ви разпори с 8:0 с главно действащо лице Стойчо Стоилов, и всички онези шефове на Литекс, дето тогава ви скъсаха от подигравки....еваларка ти казвам. Това е с цената на всичко само и само да си фен на отбор от А група. Още повече, че любимият ти отбор все още съществува, ти сложи вече орабжевото шалче и скандираш "Трифон Попов" и "Стойчо Стоилов" :)
Интериорни врати - Врати хармоника

ico49
Контакти:

Мнениеот ico49 » 23 юни 2016 13:07

ловешки маймуни ,марш в белка

ico49
Контакти:

Мнениеот ico49 » 23 юни 2016 13:08

абе как припознахте ловеч бе

otspace
Контакти:

Мнениеот otspace » 23 юни 2016 13:11

Споко бе хора те феновете на Гриша ганчевото ЦСКА след първата загуба я от Ботев я от Локо и ще се разбегат като пилци от стадиона било то и армията и на следващия мач 300 човека както си е редно във Литекс.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 юни 2016 13:17

Авторе, първо - има си тема за процесите в ЦСКА и тази идва леко излишна.
Второ - ти не си фен на ЦСКА! Видно е от темата в която си най-активен. Чел съм ти коментарите и в други теми за Левски, тъй че маскирай се по-качествено и опитай пак! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

ico49
Контакти:

Мнениеот ico49 » 23 юни 2016 13:24

аз съм фен на цска не знам кво си чел ,тоя нико го използваме 20 души ,така че не знам ти как си се продал и си облекъл оранжев цвят ,аз съм горд че съм от цска а не то литекс.

Върни се в “Кошче за отпадъци”