До кога Черно море ще ляга и ще дава мачовете на този отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
До кога Черно море ще ляга и ще дава мачовете на този отбор
Няма да назовавам името на този отбор, но това вече е прекалено с тези ченгесарски номера. Онази мутра от Банкя и Пеевски командват за пореден път, Черно море да даде мача си на този отбор. Върнаха се онези соц. времена, че и по-зле. Това го наричам аз ''ченгесарски данък''!СРАМ!
Re: До кога Черно море ще ляга и ще дава мачовете на този от
От създаването си до днешния ден рядко се е случвало отборът на Черно море да не си тръгне с наведена глава от Долината на глинените гърнета. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
dolu_proizvola написа:Няма да назовавам името на този отбор, но това вече е прекалено с тези ченгесарски номера. Онази мутра от Банкя и Пеевски командват за пореден път, Черно море да даде мача си на този отбор. Върнаха се онези соц. времена, че и по-зле. Това го наричам аз ''ченгесарски данък''!СРАМ!
Докато "Берое" и "Литекс" лягат и дават полуфинали на онзи отбор. Онзи, защото е ей там, чак във "В" група.

П.П. Не се заяждам с нормалните привърженици, но на глупав въпрос, глупав отговор.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
-
- Контакти:
Леефски не е отбор,това е един обор от шопски Говеда ,които вечно са подпирани от съдиите,Дайте фал,спасете Леефски!
Черно море-първият шампион по футбол в България
ticha i vladislav написа:Леефски не е отбор,това е един обор от шопски Говеда ,които вечно са подпирани от съдиите,Дайте фал,спасете Леефски!
И това имаш нахалството да го кажеш след "засадата" на Краев?! Жалка работа...
ticha i vladislav написа:Леефски не е отбор,това е обор от говеда ,които вечно са подпирани от съдиите,Дайте фал,спасете Леефски!
Подмивай се и си лягай, че злобата ще те съсипе съвсем.
P.S. Кога Черно море са си тръгвали с точка от София???
-
- Контакти:
KellyB написа:ticha i vladislav написа:Леефски не е отбор,това е обор от говеда ,които вечно са подпирани от съдиите,Дайте фал,спасете Леефски!
Подмивай се и си лягай, че злобата ще те съсипе съвсем.
P.S. Кога Черно море са си тръгвали с точка от София???
Когато съдията е от Варна!
Моренцето са си абонати на Левски.В момента са най-слабият отбор в А група.Факт.
-
dolu_proizvola написа:Няма да назовавам името на този отбор, но това вече е прекалено с тези ченгесарски номера. Онази мутра от Банкя и Пеевски командват за пореден път, Черно море да даде мача си на този отбор. Върнаха се онези соц. времена, че и по-зле. Това го наричам аз ''ченгесарски данък''!СРАМ!
Само не знам защо не изкомандваха и за Финала

Членестоногите са примитивни създания
-
- Контакти:
forever bluet написа:dolu_proizvola написа:Няма да назовавам името на този отбор, но това вече е прекалено с тези ченгесарски номера. Онази мутра от Банкя и Пеевски командват за пореден път, Черно море да даде мача си на този отбор. Върнаха се онези соц. времена, че и по-зле. Това го наричам аз ''ченгесарски данък''!СРАМ!
Само не знам защо не изкомандваха и за Финала? Егати темата,егати тъпака! И защо в свободна зона.....??? Ама нейсе ,ковнахме им между 15 и 20 гола този Шампионат ,да са живи и здрави. Ако все с тях играем,ние сме Шампиони те изпадат с нулев актив
!
Пасеш ли радиоактивна тревичка?
Върни се в “Кошче за отпадъци”