Отново ви казах предварително двойките на дирижирания жребий
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Отново ви казах предварително двойките на дирижирания жребий
Продължавайте да ме баннавате, така както миналата година ви казах всички четвърфинални двойки с точност, така и снощи тук ви написах информацията ми от достоверен източник, въпреки модераторския произвол, който се налага тук.
-
Re: Отново ви казах предварително двойките на дирижирания жр
Това е, евроатлантическата мафия командва всичко, както и участва в схеми с големите заложни компания, от къде имам инфото, няма да кажа, ще продължа обаче да ви информирам, въпреки цензурата която ми е налагана тук!
Еми само един отбор може да се похвали с шест поредни полуфинала, след величествени битки на четвъртфиналите срещу Волфсбург, Атлетико, Дортмунд, Галатасарай, АПОЕЛ и Тотнъм.
То е ясно, че след години никой няма да помни кой как е станал шампион и пак ще има фенчета като сегашните, които се радват на пет поредни купи, а даже не знаят как са изглеждали те.
То е ясно, че след години никой няма да помни кой как е станал шампион и пак ще има фенчета като сегашните, които се радват на пет поредни купи, а даже не знаят как са изглеждали те.
Последна промяна от gikahadji на 15 апр 2016 13:16, променено общо 2 пъти.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
-
Жребият за четвъртфиналите също бе дирижира, но нямах конкретна информация, мога само да ви уверя, че се обслужват определени интерес с цената на много пари в полза на евроатлантическата мафия Уефа.
Явно мафията обслужва интеесите на Атлетико и Ман. Сити
А какво по-хубаво от това, на финала да гледаме Ман. Сити срещу Атлетико 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
gikahadji написа:Еми само един отбор може да се похвали с шест поредни полуфинала, след величествени битки на четвъртфиналите срещу Волфсбург, Атлетико, Дортмунд, Галатасарай, АПОЕЛ и Тотнъм.
Тъпичко ли ти е? Я ми припомни с кого играхте вие на 1/4 финалите за последните 5 години. Давай.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:gikahadji написа:Еми само един отбор може да се похвали с шест поредни полуфинала, след величествени битки на четвъртфиналите срещу Волфсбург, Атлетико, Дортмунд, Галатасарай, АПОЕЛ и Тотнъм.
Тъпичко ли ти е? Я ми припомни с кого играхте вие на 1/4 финалите за последните 5 години. Давай.
Тъпичко ми е, че наште не играят, ваште ме забавляват.
п.с. С туристи като Волфсбург, АПОЕЛ, Галатасарай и Тотнъм.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
gikahadji написа:sapio0o написа:gikahadji написа:Еми само един отбор може да се похвали с шест поредни полуфинала, след величествени битки на четвъртфиналите срещу Волфсбург, Атлетико, Дортмунд, Галатасарай, АПОЕЛ и Тотнъм.
Тъпичко ми е, че наште не играят, ваште ме забавляват.
Ако те забавляваха, нямаше да висиш и да хейтиш. Изливаш злоба, а начинът по-който си се изразил в коментара си го доказва. Ама нищо е, щом така ви е по-лесно, знаем ги оправданията. Франко се върна.

Чакам да ми кажеш опонентите ви в последните години, що се касае до 1/4 финал. Давай.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Бъркаш изказването на мнение с хейт. Освен това излагам факти. А това за фенчетата дето не знаят как изглеждат първите ви купи го казвам от личен опит. Чули някъде кой е най-титулования клуб преди няколко години и хоп - фенове на Реал М. И даже не се радват толкова на техните победи, а на загубите на Барса.
Щом държиш ще ти ги кажа, въпреки че е въпрос на няколко клика в гугъл: Атлетико, ПСЖ, Атлетико, ПСЖ, Милан.
Щом държиш ще ти ги кажа, въпреки че е въпрос на няколко клика в гугъл: Атлетико, ПСЖ, Атлетико, ПСЖ, Милан.
Върни се в “Кошче за отпадъци”