Разтежене ли е ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Разтежене ли е ?
Играя футбол, онзи ден се контузих по време на мача, по принцип доега не се бях контузвал тялото ми е здраво и издръжливо, но онзи ден към 15 тата минута усетих в лявото бедро, че съм на път да разтегна..ако може да го обясня...не бях разтегнал, но усещах, че ако продължа ще се случи...а можех да си играя нормално и да си тичам...изкарах до полувремето и си бях ок и си викам ще издържа и до края на мача, обаче към 60 тата мин при 1 спринт се чу леко прискърцване(нещо такова) в бедрото и останах на място, болката е все 1 е разтежение...като не ходя не ме боли, а като ходя не е силна болката, но се усеща...шанс да тичам няма...предполагам не съм скъсал нищо, щото ако съм скъсал мускул ще боли повече и като съм в покой пак би тябвало да ме боли...на лекари не ми се ходи щото на тях не може да се разчита гледат само да ни вземат парите, а за разтеженията съм чул, че при почивка минават от само себе си 2-3 седмици....дали това, което описах ви прилича на разтежение ? 

Re: Разтежене ли е ?
kryvopieca написа:Играя футбол, онзи ден се контузих по време на мача, по принцип доега не се бях контузвал тялото ми е здраво и издръжливо

Растеж е. Не е ли?

Някоя жила ти се е обърнала .Опитай се прекопаеш градинката пред блока като натискаш лопатата с въпросния крак .Ако те боли потърси Мишо Илиев (доктора на националните ) .Ако не те боли продължи да копаеш .
Почнаха ебавките...
П.П. Разтегнал си, 3 седмици без никакво натоварване и ще си готов да цъкаш пак
(така мисля)

П.П. Разтегнал си, 3 седмици без никакво натоварване и ще си готов да цъкаш пак

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

на лекари не ми се ходи щото на тях не може да се разчита
Дотук четох.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Звънни на Ева, бе. Тя сега не е заета. На нея може да се вярва, виж как целия състав на "Челси" тъжи за нея и не му се играе.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- botevist_75
- Контакти:
luxorus написа:на лекари не ми се ходи щото на тях не може да се разчита
Дотук четох.
"Лекарите са враг на народа"- Йосиф Висарионович Джугашвили.
[offtopic]...се чу леко прискърцване(нещо такова) в бедрото...[/offtopic]
Ти случайно да не си Робокоп?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:[offtopic]...се чу леко прискърцване(нещо такова) в бедрото...[/offtopic]
Ти случайно да не си Робокоп?

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
- Контакти:
Не знам дали си скъсал мускул, ама учебника по български език със сигурност е скъсан.
А изречението за лекарите доказва тоталната липса на умствен багаж. Хубавото е поне, че глава няма да те боли никога. Бий повече главички, а не ритай - няма как да си контузиш така.

А изречението за лекарите доказва тоталната липса на умствен багаж. Хубавото е поне, че глава няма да те боли никога. Бий повече главички, а не ритай - няма как да си контузиш така.

Върни се в “Кошче за отпадъци”