Здравейте, колеги, искам да направя изявление.
Аз милея за ЦСКА. Искам да спася клуба. Пари нямам, разбира се, а и да имах, не смятам да ги давам за дългове.
Смятам обаче да основа нов отбор в Ж-градска дивизия от средно-селски тип. Ще се казва ЦВЕСЕКА-Септемврийски Дом на Народното Знаме. Няма да има абсолютно нищо общо с ЦСКА, за който милея, ама вие ще си знаете, че всъщност има. Очаквам да ме подкрепите, и някой ден, ако проимам пари, евентуално, може и да се върнем където ни е мястото, защото сме ЦСКА, макар и да не сме.
Свиквам национален събор на всички фенове на игрището в кв. Изток на ул. Латинка, за да обсъдим бъдещето и да ме подкрепите. Аз живея наблизо, викнете и ще сляза да си изложа бизнес-плановете.
Само (не точно)ЦСКА!!!
Аз милея за ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Аз милея за ЦСКА
Успех!Ти си пич и ще стане!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Ключ!!! - не ни интересуват изказвания на Бойко Борисов и колегите му педераси!!!
По въпроса, да бъде попитана Цветелина Бориславова!!!
По въпроса, да бъде попитана Цветелина Бориславова!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Бойко Борисов пък какво общо има? Той си е собственик на друг отбор, а играе в трети... 

dafquezz написа:Бойко Борисов пък какво общо има? Той си е собственик на друг отбор, а играе в трети...
Ако не знаеш, какво общо има, защо изобщо пишеш???
Казах го и на друг - в НПК пише, че "незнанието неопеправдава"!!!!!!!!!
Да, проблем е че у нас няма правораздаване.... - не правосъдие!!! - ако имаше правораздаване, поне, къде ли щеше да е мутрата Бойчо?....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
dafquezz написа:Бойко Борисов пък какво общо има? Той си е собственик на друг отбор, а играе в трети...
Апропо - ти имаш ли свобода, та да говориш за сиренето?...А имаш ли сирене, та да говориш за Свободатат??????????
"Свободата, Санчо, не е като салама"........................................
kiril.a.d написа:dafquezz написа:Бойко Борисов пък какво общо има? Той си е собственик на друг отбор, а играе в трети...
Да, проблем е че у нас няма правораздаване.... - не правосъдие!!! - ако имаше правораздаване, поне, къде ли щеше да е мутрата Бойчо?....
Където и останалите му "колеги".
Мен лично обаче ме дразни поведението на спасителите ни, които прадпочитат да не плащат и да изчезнем, и после да си представяме, че това другото ще е ЦСКА.
Колега, просто импресията ти не е сполучлива и за това, малко прилича на пасквил и... те нападнах!
Хайде остави и най-добре ключ на тази "тема"...или я изтрий сам?....
Хайде остави и най-добре ключ на тази "тема"...или я изтрий сам?....
dafquezz написа:kiril.a.d написа:dafquezz написа:Бойко Борисов пък какво общо има? Той си е собственик на друг отбор, а играе в трети...
Мен лично обаче ме дразни поведението на спасителите ни, които прадпочитат да не плащат и да изчезнем, и после да си представяме, че това другото ще е ЦСКА.
Дръж се по-сериозно,това че по цял ден няма какво да правиш не те прави длъжен да ни занимаваш с болния си мозък и тъпотия!
П.С.Дай 30 или 60 незнаем колко може и 100мил. да са ...зависи градев колко фиктивни договора ще изкара още и плащай като си отворен!Даже ако им бях близък на ТИТАН щях да им кажа да подпиша един договор и аз на около 20хил лв да не съм алчен за 5год. и айде и аз да рева със Станко Йовчев двамата...защото аз със сигурност съм по-добър от него!Между другото къде играе този гигант...племенник на титаните в момента,защото знам че преди да напуснат ЦСКА той преподписа за 5 год. после къде го отвя незнам!
warhead написа:dafquezz написа:kiril.a.d написа:dafquezz написа:Бойко Борисов пък какво общо има? Той си е собственик на друг отбор, а играе в трети...
Дръж се по-сериозно,това че по цял ден няма какво да правиш не те прави длъжен да ни занимаваш с болния си мозък и тъпотия!
П.С.Дай 30 или 60 незнаем колко може и 100мил. да са ...зависи градев колко фиктивни договора ще изкара още и плащай като си отворен!Даже ако им бях близък на ТИТАН щях да им кажа да подпиша един договор и аз на около 20хил лв да не съм алчен за 5год. и айде и аз да рева със Станко Йовчев двамата...защото аз със сигурност съм по-добър от него!Между другото къде играе този гигант...племенник на титаните в момента,защото знам че преди да напуснат ЦСКА той преподписа за 5 год. после къде го отвя незнам!
?.....това беше адски глупаво, към който и от двамата ни да е отправено!!!
Дайте ключ на темата та да няма такива...несериозни глупости!!!
Върни се в “Кошче за отпадъци”