Никой не гледа БГфутбола по тв ни а се плаща ЗАЩО?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fenomen33
Контакти:

Мнениеот fenomen33 » 08 сеп 2015 17:46

Това ми е интересно и дали някой ще даде разумно обяснение...Преди не се плащаше и никой не гледаше родното ни първенство а сега изобщо!И Лудогорец отпадна от Европа...изобщо лудница...

bub
Контакти:

Re: Никой не гледа БГфутбола по тв ни а се плаща ЗАЩО?

Мнениеот bub » 08 сеп 2015 17:56

Това твърдение е пълна глупост. БГ футболът е по- гледан от ШЛ. Истината е, че без ЦСКА интереса е спаднал двойно, но пак е най- гледаното нещо в ефира

fenomen33
Контакти:

Мнениеот fenomen33 » 08 сеп 2015 18:01

По същото време има доста евро мачове няма как да е гледано...нещо бъркате...даже хората сега незнаят всичките отбори колко са в А група а в др първебства няма птбор да не се знае!Сега и ПАОК започваме да хледаме така че кой ще го гледа това БГ първенство няма логика!!!

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 08 сеп 2015 18:16

fenomen33 написа:По същото време има доста евро мачове няма как да е гледано...нещо бъркате...даже хората сега незнаят всичките отбори колко са в А група а в др първебства няма птбор да не се знае!Сега и ПАОК започваме да хледаме така че кой ще го гледа това БГ първенство няма логика!!!

Колко щеше да е хубаво да си прав .. за съжаление истината е, че в България А група наистина се гледа повече от футбола - може би затова и не я чуваме тая игра нещо..

мили

Мнениеот мили » 08 сеп 2015 18:20

fenomen33 написа:По същото време има доста евро мачове няма как да е гледано...нещо бъркате...даже хората сега незнаят всичките отбори колко са в А група а в др първебства няма птбор да не се знае!Сега и ПАОК започваме да хледаме така че кой ще го гледа това БГ първенство няма логика!!!

Струва ми се, че се опитваш да правиш антиреклама, но много си дребен.
Около мен познавам поне десетина, които си платиха такса за Диема спорт, за да гледат българското първенство.
Никой от тях не гледа и един мач от чужди първенства. Много ми дреме, с кого играе Ливърпул, Байерн или Реал!!! ;) :)

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 08 сеп 2015 18:31

Това ми е интересно и дали някой ще даде разумно обяснение...Преди не се плащаше и никой не гледаше родното ни първенство а сега изобщо!И Лудогорец отпадна от Европа...изобщо лудница...

Колега, извинявай, ама хич не ти разбрах въпроса и после - мисълта?

Трябва да си идиот, за да плащаш да гледаш БГ първенство, особено, при положение, че има ACE - ако имаш смарт телевизор - плейлистата ти е на екрана, ако не - на ПЦ - даже е по-лесно?

мили

Мнениеот мили » 08 сеп 2015 18:36

fenomen33 написа:...Сега и ПАОК започваме да хледаме така че кой ще го гледа това БГ първенство няма логика!!!

Ха, щял съм да "Х"ледам паок, заради Бербатов ли? :)
Че той ако беше българин, щеше да играе в българския национален отбор. ;)

fenomen33
Контакти:

Мнениеот fenomen33 » 08 сеп 2015 18:42

Дано поне един се намери да убеди че си заслужава да се дават по 4 лв за да се гледат бг мачове...до тук нито един...да видим нататък!И като се че първото място е запазено за Лудогорец има ли смисъл изобщо да си губи времето човек с ясни мачове...цъкаш си и гледаш Барса или Юве...няма логика

bob_dylan
Контакти:

Мнениеот bob_dylan » 08 сеп 2015 18:51

Щото като си платиш уж за БГ първенството, всъщност гледаш мачовете от Англия.

Върни се в “Кошче за отпадъци”