Никой не гледа БГфутбола по тв ни а се плаща ЗАЩО?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Това ми е интересно и дали някой ще даде разумно обяснение...Преди не се плащаше и никой не гледаше родното ни първенство а сега изобщо!И Лудогорец отпадна от Европа...изобщо лудница...
Re: Никой не гледа БГфутбола по тв ни а се плаща ЗАЩО?
Това твърдение е пълна глупост. БГ футболът е по- гледан от ШЛ. Истината е, че без ЦСКА интереса е спаднал двойно, но пак е най- гледаното нещо в ефира
По същото време има доста евро мачове няма как да е гледано...нещо бъркате...даже хората сега незнаят всичките отбори колко са в А група а в др първебства няма птбор да не се знае!Сега и ПАОК започваме да хледаме така че кой ще го гледа това БГ първенство няма логика!!!
fenomen33 написа:По същото време има доста евро мачове няма как да е гледано...нещо бъркате...даже хората сега незнаят всичките отбори колко са в А група а в др първебства няма птбор да не се знае!Сега и ПАОК започваме да хледаме така че кой ще го гледа това БГ първенство няма логика!!!
Колко щеше да е хубаво да си прав .. за съжаление истината е, че в България А група наистина се гледа повече от футбола - може би затова и не я чуваме тая игра нещо..
fenomen33 написа:По същото време има доста евро мачове няма как да е гледано...нещо бъркате...даже хората сега незнаят всичките отбори колко са в А група а в др първебства няма птбор да не се знае!Сега и ПАОК започваме да хледаме така че кой ще го гледа това БГ първенство няма логика!!!
Струва ми се, че се опитваш да правиш антиреклама, но много си дребен.
Около мен познавам поне десетина, които си платиха такса за Диема спорт, за да гледат българското първенство.
Никой от тях не гледа и един мач от чужди първенства. Много ми дреме, с кого играе Ливърпул, Байерн или Реал!!!

Това ми е интересно и дали някой ще даде разумно обяснение...Преди не се плащаше и никой не гледаше родното ни първенство а сега изобщо!И Лудогорец отпадна от Европа...изобщо лудница...
Колега, извинявай, ама хич не ти разбрах въпроса и после - мисълта?
Трябва да си идиот, за да плащаш да гледаш БГ първенство, особено, при положение, че има ACE - ако имаш смарт телевизор - плейлистата ти е на екрана, ако не - на ПЦ - даже е по-лесно?
Форума е за разбирачи...
fenomen33 написа:...Сега и ПАОК започваме да хледаме така че кой ще го гледа това БГ първенство няма логика!!!
Ха, щял съм да "Х"ледам паок, заради Бербатов ли?

Че той ако беше българин, щеше да играе в българския национален отбор.

Дано поне един се намери да убеди че си заслужава да се дават по 4 лв за да се гледат бг мачове...до тук нито един...да видим нататък!И като се че първото място е запазено за Лудогорец има ли смисъл изобщо да си губи времето човек с ясни мачове...цъкаш си и гледаш Барса или Юве...няма логика
Щото като си платиш уж за БГ първенството, всъщност гледаш мачовете от Англия.
Върни се в “Кошче за отпадъци”