България-Норвегия относно стадиона и билетите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RosenAvgustinov
Контакти:

България-Норвегия относно стадиона и билетите?

Мнениеот RosenAvgustinov » 03 сеп 2015 17:31

Привет хора! Искам да ви попитам за вашето мнение: тъй като съм от провинцията и ще хода довечера на мача, но нямам билет, има ли вероятност да се свършат билетите за сектор Г и Б тъй като те са по 10 лв! И друго да ви попитам, в кой сектор се очертават повече хора да се съберат и от къде има по-добра видимост от двата сектора? Благодаря ви предварително и хубав ден!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: България-Норвегия относно стадиона и билетите?

Мнениеот FLANKER » 03 сеп 2015 18:02

Росене ,няма да имаш проблем с билетите.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 03 сеп 2015 18:04

RosenAvgustinov написа:Привет хора! Искам да ви попитам за вашето мнение: тъй като съм от провинцията и ще хода довечера на мача, но нямам билет, има ли вероятност да се свършат билетите за сектор Г и Б тъй като те са по 10 лв! И друго да ви попитам, в кой сектор се очертават повече хора да се съберат и от къде има по-добра видимост от двата сектора? Благодаря ви предварително и хубав ден!

Билети ще има. В сектор "Г" атмосферата е много по-добра, докато в другия сектор винаги има проблеми.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 03 сеп 2015 18:20

RedSkin написа:
RosenAvgustinov написа:Привет хора! Искам да ви попитам за вашето мнение: тъй като съм от провинцията и ще хода довечера на мача, но нямам билет, има ли вероятност да се свършат билетите за сектор Г и Б тъй като те са по 10 лв! И друго да ви попитам, в кой сектор се очертават повече хора да се съберат и от къде има по-добра видимост от двата сектора? Благодаря ви предварително и хубав ден!

Билети ще има. В сектор "Г" атмосферата е много по-добра, докато в другия сектор винаги има проблеми.

Хаха, недей да лъжеш, няма такова нещо. С Хърватия видяхме колко ви е по-добра атмосферата и как няма проблеми... 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 сеп 2015 18:23

RedSkin написа:

Всичко е много относително! В сектор Г пък може да си по-близо до гостуващата агитка. Днес обаче играем с Норвегия и не очаквам кой знае колко гости. Виж ако бяха Хърватите, то по-добре в Б сектор. И все пак, който си го търси си го намира! Ако искаш да правиш простотии може и в сектор А да се сбиеш. ;) Няма да имаш проблем с билетите, но съвет от мен- не чакай последните 10 мин да влезеш! :)

e4sy
Контакти:

Мнениеот e4sy » 03 сеп 2015 18:31

Не се разкарвай , няма да има места.
Очакват се минимум 50 000 хиляди човека , язък , че е толкова малък стадиона..Много голям интерес има :mrgreen:

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 03 сеп 2015 18:49

Щом ще даваш пари за път, дай още малко за билет и седни в сектор "В" (въ). Би трябвало да знаеш кой сектор къде се намира, ако се интересуваш от футбол. Много интересно как три часа преди срещата се сещаш за такива неща. По-любопитно ми е, че никой извън София не казва "от провинцията съм", а ти така гордо заявяваш и задаваш подобни въпроси...

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 03 сеп 2015 18:52

Гледката е еднаква от двата сектора,а билети ще има.Принципно до довечера може би ще са изкупени най-хубавите места от двата сектора(тези откъм сектор А и сектор В)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 03 сеп 2015 19:36

korteneca написа:
RedSkin написа:

Хаха, недей да лъжеш, няма такова нещо. С Хърватия видяхме колко ви е по-добра атмосферата и как няма проблеми... 8-)

В сектор "Б" се бият наши с наши, и то заради феновете на отбора от подуене.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 03 сеп 2015 20:37

Xamy написа:Щом ще даваш пари за път, дай още малко за билет и седни в сектор "В" (въ). Би трябвало да знаеш кой сектор къде се намира, ако се интересуваш от футбол. Много интересно как три часа преди срещата се сещаш за такива неща. По-любопитно ми е, че никой извън София не казва "от провинцията съм", а ти така гордо заявяваш и задаваш подобни въпроси..

На мен пък ми е още по-любопитно твоето изказване. За пръв път чувам, че някой не е искал да каже от къде е. Аз за такива хора не знам, които не искат да кажат от къде са. Второ човека го казва съвсем нормално, как разбра, че се гордее или че не се гордее. И трето изобщо не се сещам за причина човек да се гордее или да не се гордее с това дали е от София или е от Пловдив, Русе или Каспичан. Родил си се някъде и какво от това, всеки се ражда и живее някъде.

Върни се в “Кошче за отпадъци”