Защо заключвате темите против Лудогорец...знам истината боли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Защо заключвате темите против Лудогорец...знам истината боли
Защо го правите когато са добри ги хвали но когато се издънят няма как трябва да изтърпят и това срам и да си призаят че са виновни...Но ГОНГ защо спирате хора говорещи срещу залените кажете?
Последна промяна от fenomen33 на 22 юли 2015 18:39, променено общо 1 път.
Re: Защо заключвате темите против Лудогорец...знам истината
fenomen33 написа:Защо го правите когато са добри ги хвали но когато се издънят няма как трябва да изтърпят и това срам и да си призаят че са виновни...Но ГОНГ защо спирате хотара говорещи срещу залените кажете?
Само недей казва че Националната кауза е умряла че сигурно ще те изселят чак в Норилск

Е няма как да стане много техника имам теми ще им пиша през минута...гонг и диема спорт такава любов кипи много ясно...а вчера темата за лудите гори взриви сайта и направо я изтриха пълен абсурд
Гонг и медията, която купи правата за първенството Диема Спорт са едно. А правата кой им ги продаде - Кирчо. Сега разбираш ли защо?
"Този коментар е спонсориран от Кен, кренвирши за всеки зелен"
Вчера толкова не знаеха какво да пишат след загубата, че чак си спряха сайта.
А в ефир си направиха забележка един на друг, след като някой се изпусна и спомена думата "евроидиот".

Поне официално да напишат СТРОГО СЕ ЗАБРАБЯВА ДА СЕ ПИШЕ ПРОТИВ ЛУДОГОРЕЦ...да видим за сега 10-20 мин темата удържа
fenomen33 написа:Защо го правите когато са добри ги хвали но когато се издънят няма как трябва да изтърпят и това срам и да си призаят че са виновни...Но ГОНГ защо спирате хора говорещи срещу залените кажете?
Сигурно, защото не сме "олигофрени" затова ни спират темите!

Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)
- modor
- Контакти:
Има поне 7 отворени актуални теми във форума на Лудогорец.
gong/viewforum.php?f=83
gong/viewforum.php?f=83
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
ГОНГ , безсмислено е да триете и заключвате! Каквото има да се каже , трябва да се каже !!!Гнойта която се събира от тумора/кой , намазания или друг/ трябва да изтече!Иначе ще заприличате на една ТВ пред фалит , която вече е нарицателно за отвратителна телевизия!
fenomen33 написа:Защо го правите когато са добри ги хвали но когато се издънят няма как трябва да изтърпят и това срам и да си призаят че са виновни...Но ГОНГ защо спирате хора говорещи срещу залените кажете?
И аз знам истината - когато тъпи хора спамят един форум с глупости, в които просто си показват рязаните пишки и робски манталитет, най-логично е да получават ключ, а още по-добре бесило!
Върни се в “Кошче за отпадъци”