Иво Тонев като ощипана госпожица: ''никой не стои зад мен''

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bayern_munchen

Иво Тонев като ощипана госпожица: ''никой не стои зад мен''

Мнениеот bayern_munchen » 12 юли 2015 22:31

„Да кажа, че не се познавам с Бойко Борисов, значи да лъжа. Но в никакъв случай не мога да кажа, че сме в някакви изключително близки отношения или че сме много, много близки. В никакъв случай в живота си на никого по никакъв повод не мога да си представя да бъдa подставено лице. Който и да е той. Аз съм застанал с името и лицето си и нося отговорност и цялата тежест пада върху мен”, заяви Иво Тонев.

----------------
Оставям на вас преценките от тези слова на г-н Тонев, за мен е смешно да ги коментирам, прилича ми на госпожичка, която всеки момент ще се разреве. Да г-н Тонев, никой ама никой не се съмнява, че зад вас стои другаря Борисов, категорично не е вярно, а сега кърпичка?
Последна промяна от bayern_munchen на 12 юли 2015 22:36, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Иво Тонев като ощипана госпожица: 'ма, никой не стой зад

Мнениеот diplomat » 12 юли 2015 22:32

bayern_munchen написа:„Да кажа, че не се познавам с Бойко Борисов, значи да лъжа. Но в никакъв случай не мога да кажа, че сме в някакви изключително близки отношения или че сме много, много близки. В никакъв случай в живота си на никого по никакъв повод не мога да си представя да бъдa подставено лице. Който и да е той. Аз съм застанал с името и лицето си и нося отговорност и цялата тежест пада върху мен”, заяви Иво Тонев.

----------------
Оставям на вас преценкте от тези слова на г-н Тонев, за мен е смешно да ги коментирам, приличаме на госпожичка, която всеки момент ще се разреве. Да г-н Тонев, никой ама никой не се съмнява, че зад вас стои другаря Борисов, категорично не е вярно, а сега кърпичка?

Гигов може да каже много неща за тотонев; и без това вече няма да се занимава с футбол...

Санди74

Re: Иво Тонев като ощипана госпожица: ''никой не стои зад ме

Мнениеот Санди74 » 12 юли 2015 22:34

Нека имаме и още един държавен отбор,няма само на нас да дават я :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 12 юли 2015 22:35

Тази вечер платените тролове се активизираха в късните часове. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 12 юли 2015 22:38

a какъв е тогава Иво Тонев,като никой не стоял зад него,бизнес ли има или какво,с какво се занимава,с какво е известен

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 юли 2015 22:38

Безсмислена тема. Т. 5.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Кошче за отпадъци”