Новият Цска да играе с емблема, име и цветове на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Новият Цска да играе с емблема, име и цветове на Литекс
Цска да играе с емблемата на Литекс и цветовете им, за да не се загуби лицензът на БГ отбора в Лига Европа!
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Новият Цска да играе с емблема, име и цветове на Литекс
Ха ха, айде спрете се бе. Като сме Литекс, защо сте толкова активни да пишете за нас? 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Е как защо, готви се престъплението на века в А група, всички футолни фенове трябва да вземат активно отношение и да заклеймят подобно преименуване на Литекс.
Не мога да повярвам, че сред червените фенове не се намира 1, който да е запазил честта и морала си....
Това да се отречеш от собственият си отбор, още преди той да е закрит го оставям без коментар...
Гледал съм Дунав в "А" окръжна, "В" група, наистина чувството е отвратително, но никога в живота си не съм се и замислял, дали това е правилно или не, просто си подкрепяш отбора, защото е твой, без значение в какво състояние е.
Това да се отречеш от собственият си отбор, още преди той да е закрит го оставям без коментар...
Гледал съм Дунав в "А" окръжна, "В" група, наистина чувството е отвратително, но никога в живота си не съм се и замислял, дали това е правилно или не, просто си подкрепяш отбора, защото е твой, без значение в какво състояние е.
Последна промяна от dunavfc на 17 юни 2015 15:16, променено общо 1 път.
- Червени Воини
- Контакти:
Тия дето са най-много след християните, тотално изтрещяха последната седмица и раздават яко морал, още малко и ще им посинеят езиците. 

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Червени Воини написа:Тия дето са най-много след християните, тотално изтрещяха последната седмица и раздават яко морал, още малко и ще им посинеят езиците.
Аз не съм от тях, но смятам, че във вас няма капчица достойнство ! Опровергай ме, ако можеш...Кажи ми един факт, който да не ви прави толкова гнусни и отвратителни през последният месец. Кажи ми нещо за което да се хвана и да ви кажа, че сте постъпили правилно...
-
- Контакти:
dunavfc написа:Червени Воини написа:Тия дето са най-много след християните, тотално изтрещяха последната седмица и раздават яко морал, още малко и ще им посинеят езиците.
Аз не съм от тях, но смятам, че във вас няма капчица достойнство ! Опровергай ме, ако можеш...Кажи ми един факт, който да не ви прави толкова гнусни и отвратителни през последният месец. Кажи ми нещо за което да се хвана и да ви кажа, че сте постъпили правилно...
за кое бе момче за кое обвиняваш НАС феновете кажи с какво сме виновни НИЕ. А фактите са следните ..още черно на бяло НИЩО няма. Ето ти факт.
- Балкански Орел
- Контакти:
Ама къде официално е казано, че Литекс става ЦСКА ?
[center]Levski & Lazio[/center]
bez-nick написа:Цска да играе с емблемата на Литекс и цветовете им, за да не се загуби лицензът на БГ отбора в Лига Европа!
Направо да играят и с името им за всеки случай.
105 години / 4 поколения ботевисти!
trakia89 написа:Е как защо, готви се престъплението на века в А група, всички футолни фенове трябва да вземат активно отношение и да заклеймят подобно преименуване на Литекс.
Къде бяхте когато това сториха Берое ,Локо и Ботев,къде ви беше морала????
Върни се в “Кошче за отпадъци”