Кой отбор ще играе в Лига Европа на мястото на Литекс?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bojo0o0o94
- Контакти:
Кой отбор ще играе в Лига Европа на мястото на Литекс?
Ако се стигне до обединение на Литекс и ЦСКА, тогава новият отбор няма да може да играе в Европа. При това положение кой ще играе? Има ли шанс Ботев или Левски да заместят оранжевите?
-
- Контакти:
Re: Кой отбор ще играе в Лига Европа на мястото на Литекс?
Юношите старша възраст на Черно море!
Черно море отново се оказа непреодолим домакин и за втори път елиминира силен противник след сериозен пасив от първата среща - Лудогорец от 0:2 до 3:0. Юношите старша възраст на варненци имаха тотално надмощие над своя съперник и стигнаха до полуфиналите на републиканското първенство по футбол.
Черно море отново се оказа непреодолим домакин и за втори път елиминира силен противник след сериозен пасив от първата среща - Лудогорец от 0:2 до 3:0. Юношите старша възраст на варненци имаха тотално надмощие над своя съперник и стигнаха до полуфиналите на републиканското първенство по футбол.
Последна промяна от ticha i vladislav на 17 юни 2015 11:58, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България
В момента Ботев и Левски не разполагат с футболни качества за да "играят" в ЕКТ. Най-много някое географско откритие ...
Иначе губим 4-то място за ЕКТ.
Иначе губим 4-то място за ЕКТ.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- Долно уйно
- Контакти:
Никой няма да играе, квота има Литекс, а към момента официални неща за случващото се у нас няма.
Ботев няма лиценз.
Жребият е след 5 дена.
Ботев няма лиценз.
Жребият е след 5 дена.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- dreben23
- Контакти:
Според стандарт Левски, но дали имат право това е друг въпрос. Тъй че "против" "франкенщайна" ли сте или "за", уточнете ги най-накрая тия нещица, че съсипахте всички статии и форуми с простотиите си!
Аз все си мисля, че може и вас да огрее, въпрос на тълкуване на членове и алинеи!
По-вероятно е никого да не го огрее, а и с тази квота и без, все същите сме си, даже сте си спестим един резил по-малко!

По-вероятно е никого да не го огрее, а и с тази квота и без, все същите сме си, даже сте си спестим един резил по-малко!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- bojo0o0o94
- Контакти:
Ако няма да играе никой при това положение може ли от УЕФА да ни накажат нещо?
- Долно уйно
- Контакти:
dreben23 написа:Според стандарт Левски, но дали имат право това е друг въпрос. Тъй че "против" "франкенщайна" ли сте или "за", уточнете ги най-накрая тия нещица, че съсипахте всички статии и форуми с простотиите си!Аз все си мисля, че може и вас да огрее, въпрос на тълкуване на членове и алинеи!
![]()
Квотата от купата е вече заета, така че вземете да ги научите вече тези дребни детайли.
В ЕКТ ще си играе Литекс и ще си е отбора от Ловеч, а фанкенщайн може и да не се рОди
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- dreben23
- Контакти:
bojo0o0o94 написа:Ако няма да играе никой при това положение може ли от УЕФА да ни накажат нещо?
Не вярвам. Евентуално ще накажат бъдещото "нас" според мен. Другите защо да ги наказват, като сами се отказват от участие. Освен това този клуб ще изчезне и като техен член, а другият ще го приемат като нов член, когато си го заслужи и практиката сочи, че може да нямаме право да участваме три години. Според мен то затова и мислят собствениците и бъдещите такива, аз не виждам смисъл да се преструктурира каквото и да е било, щото ние можем да си идем у В групата и да си минат тея три години. Донякъде съм съгласен с позицията на Манджуковите, има логика, а и истинският ЦСКА щеше да продължи да съществува поне за едно известно време, но пък и те искат ново дружество, така че пак е същата работа! Много сложно стана наистина, ама питате ли ги на тях какво им е, щото сега ще им се търси отговорност вече, каквото и да се случи! А те имат вина само за събитията през последната година, преди това виновниците се измъкнаха по бели терлици!

Последна промяна от dreben23 на 17 юни 2015 12:14, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
-
- Контакти:
bojo0o0o94 написа:Ако се стигне до обединение на Литекс и ЦСКА, тогава новият отбор няма да може да играе в Европа. При това положение кой ще играе? Има ли шанс Ботев или Левски да заместят оранжевите?
Вече има такава тема,коментирайте там.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
bojo0o0o94 написа:Ако се стигне до обединение на Литекс и ЦСКА, тогава новият отбор няма да може да играе в Европа. При това положение кой ще играе? Има ли шанс Ботев или Левски да заместят оранжевите?
Ама пускате малоумни теми постоянно!Никой няма да играе!Страната губи квотата!Това е 5-а тема по въпроса!
Върни се в “Кошче за отпадъци”