Съществува ли вариант ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- igor tomasic
- Контакти:
Съществува ли вариант ?
Както разбрахме при евентуално сливане на цска и литекс,отбора няма да получи лиценз за ЕКТ.А дали тогава съществува вариант следващия лицензиран да получи правото да запълни свободната квота?Аз мисля ,че Михайлов със силната си позиция в уефа би могъл да бъде полезен поне веднъж и ня Левски,както го направи когато цска се отказа ,и по всичко личеше ,че е твърде късно за Ботев да ги замести ,но все пак това се случи.Надявам се това ,което съм написал ,някой да го отнесе до ръководството ни ,защото като гледам май никой не се е досетил за тази възможност...
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Re: Съществува ли вариант ?
Не, май нямало такъв вариант, обясниха го вече. Иначе, ако това стане България за пореден път ще загуби много и то само и само да бъде реновиран комунистическо-микренския Франкенщайн!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
igor tomasic написа:Както разбрахме при евентуално сливане на цска и литекс,отбора няма да получи лиценз за ЕКТ.А дали тогава съществува вариант следващия лицензиран да получи правото да запълни свободната квота?Аз мисля ,че Михайлов със силната си позиция в уефа би могъл да бъде полезен поне веднъж и ня Левски,както го направи когато цска се отказа ,и по всичко личеше ,че е твърде късно за Ботев да ги замести ,но все пак това се случи.Надявам се това ,което съм написал ,някой да го отнесе до ръководството ни ,защото като гледам май никой не се е досетил за тази възможност...
Това не е никакво сливане, това е Литекс подяволите, ако беше сливане, дълговете щяха да си останат.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
- JohnnieWalker
- Контакти:
Ботев имат ли лиценз ? Ако не - логиката сочи към Левски. Локо Сф нямат, Литекс няма да имат право, а ЦСКА ги закриха...
Щом набутаха Ботев като №3 в деня на жребия, значи 100% може (първо Ботев, после ние). НО няма смисъл да се коментира дори. Нито имаме 11 футболиста, нито някой нормален левскар иска да има нещо общо с извращенията, които стават в професионалния ни футбол в момента.
Тази година дръпнахме с 21 титли пред втория най титулуван тим в А-група (вторите тимове, ако приемем, че ЦСКА 23 е Литекс, а не нов отбор, както ще приеме УЕФА) . Достатъчно е!

Тази година дръпнахме с 21 титли пред втория най титулуван тим в А-група (вторите тимове, ако приемем, че ЦСКА 23 е Литекс, а не нов отбор, както ще приеме УЕФА) . Достатъчно е!

Последна промяна от Blue1914 на 17 юни 2015 10:21, променено общо 2 пъти.
JohnnieWalker написа:Ботев имат ли лиценз ? Ако не - логиката сочи към Левски. Локо Сф нямат, Литекс няма да имат право, а ЦСКА ги закриха...
Ботев не са кандидатствали.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Истината е, че сега нямаме отбор за Европа. Все тая дали ще ни пуснат да играем там след като ще отпаднем от първия съперник. Мисля, че ще е разумно да си го спестим. Стоев каза кое е важно за Левски:"да направи отбор". Сега като нямаме отбор какво ще търсим в Европа? Имаше едни дето много искаха да са в първата шестица, да играят те!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Не! Не сме си заслужили мястото в ЕКТ с играна терена, затова ще гледаме отстрани 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- JohnnieWalker
- Контакти:
W84me написа:JohnnieWalker написа:Ботев имат ли лиценз ? Ако не - логиката сочи към Левски. Локо Сф нямат, Литекс няма да имат право, а ЦСКА ги закриха...
Ботев не са кандидатствали.
Еми значи трябва да сте вие

Няма никакво сливане. Просто Литекс си сменя името и идва да играе в София. Това какво общо има с ЦСКА, само изнасилената фантазия на чорбарите може да каже. Левски няма да играе в Европа, защото Литекс губи лиценза на държавата....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Върни се в “Кошче за отпадъци”