Когато дойде време за дерби.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Когато дойде време за дерби.
Имам въпрос към отсрещният лагер - когато се изправите срещу "Литекс" на националния, а срещу вас има пълен сектор Г с червени знамена, футболистите на "Литекс" носят червени екипи и емблемата на гърдите е нашата звезда, вие ще приемете ли този мач за дерби? Видяхме ви на последния ви мач с истинският Литекс колко хора бяхте. Ще има ли хореография и скандирания срещу ЦСКА? Ако това се случи, значи припознавате новото дружество и всякакви следващи коментари, за това как това няма да бъде истинският ЦСКА са излишни. ЦСКА е в сърцето, а не някаква хартийка!
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Когато дойде време за дерби.
Ще го приемем за дерби, защото Литекс е добър отбор. Но този мач НЯМА да е "вечното дерби". Нормален левскар няма да ви припознае, защото няма да съществувате ако се осъществят плановете.
b0b1 написа:Имам въпрос към отсрещният лагер - когато се изправите срещу "Литекс" на националния, а срещу вас има пълен сектор Г с червени знамена, футболистите на "Литекс" носят червени екипи и емблемата на гърдите е нашата звезда, вие ще приемете ли този мач за дерби? Видяхме ви на последния ви мач с истинският Литекс колко хора бяхте. Ще има ли хореография и скандирания срещу ЦСКА? Ако това се случи, значи припознавате новото дружество и всякакви следващи коментари, за това как това няма да бъде истинският ЦСКА са излишни. ЦСКА е в сърцето, а не някаква хартийка!
Колко тъжно! Чак е трогателно

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- paceto
- Контакти:
Хайде стига вече.
Върни се в “Кошче за отпадъци”