Абе тия Манджукови няма ли да кажат нещо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

neznam
Контакти:

Абе тия Манджукови няма ли да кажат нещо

Мнениеот neznam » 11 юни 2015 13:36

Всеки се изказа по темата за ЦСКА а настоящите собственици нищо . Гонг потърсете някой от тези фамилии за коментар. Какво ще правят

Achtung_Juden

Re: Абе тия Манджукови няма ли да кажат нещо

Мнениеот Achtung_Juden » 11 юни 2015 13:45

Закриват ЦСКА, не виждаш ли. Т.е. вече го закриха.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 юни 2015 13:48

Те работят денонощно за ЦСКА и нямат време за изявления!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 юни 2015 13:53

Манджукови ще кажат, че ЦСКА отива в областната група :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
shtavov
Контакти:

Мнениеот shtavov » 11 юни 2015 14:03

...дааааа..започват говеждите инфаркти и инсулти....започва повсеместно измиране на говеда...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 юни 2015 14:04

Работи се ... След празниците ще има изявления :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 11 юни 2015 14:26

Е какво да кажат? Милко и Морко какво общо имат със сделката между "говедото" Васил Божков и "гнома от Микре"? Гришата си преименува отбора и го мести да играе в София....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 11 юни 2015 14:39

dodo7271 написа:Е какво да кажат? Милко и Морко какво общо имат със сделката между "говедото" Васил Божков и "гнома от Микре"? Гришата си преименува отбора и го мести да играе в София....

Да, ама види се, че не може...което е добре! Така, че ...фОстатаа :lol: Продължавайте да пръхтите и риете с копита. Уж големи говежди глави, пък акъл толкова малко :oops:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 11 юни 2015 14:41

За Манджукови незнам, ама нищо чудно Божков да се отметне в последния момент, както направи Гриша Ганчев преди две години...според мен на Божков въобще не му се занимава с ЦСКА, и сега ще си измие ръцете с БФС и правилника -споменатият вече и от гонг член 31 точка 3. Божков няма как да не го е знаел това, така че или им е пуснал муха за да ги забаламоса,или изобщо не е ставало въпрос за лиценза на Литекс итова са журналистически полюции на разни онанистчета като Емко Коцев...както и да е, но на мен тоя път наистина ми мирише на В група...преди две години бях убеден че все ще се намери някой да остави ЦСКА в А група, ама сега вече май май това е края...ще видим де но по-скоро натам отиват нещата..

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 11 юни 2015 14:47

Мислите ли, че Манджукови не са говорили с Божков. Той първо с тях се е свързал пък после с останалите хора и Томов. Сега ще изкочат изведнъж и ще се бият в гърдите, че са докарали най-богатия човек във България. Иначе ще излезе, че Божков действа без тяхното одобрение и си прави нов клуб. Колкото до Гришата ще бъде лошо ако Литекс се затрие, защото имат добър отбор, а зада се вдигне нивото на футбола ни трябва конкуренция. Ако нямаше катаклизми в ЦСКА и Левски, а Берое и Локо София имаха още няколко процента победен манталитет Лудогорец щеше да страда доста повече. Радват се, че са шампиони, но на най-слабата А група за всички времена. В Европа ще се види докъде са се развили!

Върни се в “Кошче за отпадъци”