s
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Иван Коконов е казал на свои приятели да гласуват за нег
Те цялото Черно море са гола вода ама нали все пак трябва да се избере най-малко слабият футбалер

-
- Контакти:
sandi74 написа:Те цялото Черно море са гола вода ама нали все пак трябва да се избере най-малко слабият футбалер![]()
![]()
Ко за бироето?
Много важно и цяла тема за това.Последно време си вкарва редовно момчето.Как мислиш помагаш с това на отбора и то преди много важен мач. 

-
- Контакти:
moreto vn написа:Много важно и цяла тема за това.Последно време си вкарва редовно момчето.Как мислиш помагаш с това на отбора и то преди много важен мач.
Нагло е, колега. Плюс това, този Коконов ми падна в очите след последното му интервю (предполагам знаеш за какво става въпрос) и с тази си наглост с гласуването ми става единствения футболист на Черно море, който ми е бил антипатичен, откакто гледам футбол (14 години).
Alexandrov93 написа:sandi74 написа:Те цялото Черно море са гола вода ама нали все пак трябва да се избере най-малко слабият футбалер![]()
![]()
Ко за бироето?
Държавата това сме ние.Факт,неоспорим факт при това.

-
- Контакти:
sandi74 написа:Alexandrov93 написа:sandi74 написа:Те цялото Черно море са гола вода ама нали все пак трябва да се избере най-малко слабият футбалер![]()
![]()
Ко за бироето?
Държавата това сме ние.Факт,неоспорим факт при това.![]()
Да, да, неоспорим е, няма как

Момчето вкарва редовно, играе добре и се раздава.Феновете го харесват, затова неразбирам смисъла на тази тема.Следва и въпроса, каква е целта и както те попита колегата, с какво мислиш че помагаш на отбора?Просто съвет- разкарай темата или някой модератор да го направи, защото се излагаме.Сами да си създаваме интриги, е вече прекалено.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
sandi74 написа:Alexandrov93 написа:sandi74 написа:Те цялото Черно море са гола вода ама нали все пак трябва да се избере най-малко слабият футбалер![]()
![]()
Ко за бироето?
Държавата това сме ние.Факт,неоспорим факт при това.![]()
Нямам нищо против Берое,но като те гледам теб.....ба си тъпата държава!!!
- damyanov1963
Alexandrov93 написа:moreto vn написа:Много важно и цяла тема за това.Последно време си вкарва редовно момчето.Как мислиш помагаш с това на отбора и то преди много важен мач.
Нагло е, колега. Плюс това, този Коконов ми падна в очите след последното му интервю (предполагам знаеш за какво става въпрос) и с тази си наглост с гласуването ми става единствения футболист на Черно море, който ми е бил антипатичен, откакто гледам футбол (14 години).
Ако не беше последното интервю на Коконов, изобщо нямаше да се сетиш да пуснеш тема.
Прав ли съм

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч