Гръцкият военен министър: Русия защити гърците в Крим от фашистите в Украйна
Трябва да си сътрудничим с Русия и да направим всичко възможно да паднат санкциите, заяви Панос Каменос
Гръцкото население в Крим винаги е имало тесни връзки с местните рускоезични населения. Имаме обща Църква, вярваме в едни и същи ценности и просто беше невъзможно гърците да не бъдат защитени от фашисткото правителство на Украйна. Това заяви пред "Газета.Ру" гръцкият министър на отбраната Панос Каменос, споделяйки впечатленията си от срещата с руския патриарх Кирил.
Да, действително гръцкото население в Крим беше подложено на нападки от страна на фашисткото правителство на Украйна и присъствието на руски сили беше защита за гръцките семейства, казва Каменос.
От много години Гърция е приятел и съюзник на Русия. Ние заедно изповядваме православната вяра, имаме и обща история. В Русия живеят над 300 000 гърци. Русия ни подкрепяше в тежки времена, включително и по времето на кипърската криза, заключава гръцкият министър.
Да, ние членуваме в НАТО и ЕС и моето послание към тези организации е: трябва да си сътрудничим с Русия и да направим всичко възможно да паднат санкциите. Санкциите се превърнаха в катастрофа не само за Русия, но и за ЕС, казва Панос Камменос.
Той твърди, че "Гърция е готова да изпълни ролята на посредник между Русия и страните в НАТО и ЕС".
http://www.blitz.bg/news/article/331672
Гръцки министър: Русия защити гърците в Крим от фашистите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гръцки министър: Русия защити гърците в Крим от фашистит
Интересно кой ще защити българите в Украйна от същите тези фашисти? Росен Плевнелиев може би?
Вече на нищо не се учудвам, щом Путин оправда комунизма и го изкара като добронамерен режим пред фашизма, явно в Русия тече страшна пропаганда, в стил Коминтерна. 

- GA_ veliki
- Контакти:
Гамаюн написа:Интересно кой ще защити българите в Украйна от същите тези фашисти? Росен Плевнелиев може би?
Не само българите! Кой ще защити белорусите там?!Лукашенко си трае.Кой ще защити арменците?Саркисян никакъв го няма.Добре ,че е Путин

P.S. Виж, прочети текста преди да го копираш.Гърците имали общи ценности с руснаците!

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- Captain Stottlemeyer
"Управляващите в Гърция използват всички възможности, за да уредят заем за страната от €15 милиарда и да избегнат фалит, съобщават гръцки медии, цитирани от ДПА. Седмичникът „Карфи“ цитира правителствени служители, които посочват, че страната се надява, че Китай ще даде заем на Гърция от €10 милиарда под формата на предплащане за бъдещо ползване на пристанището Пирея и като аванс за инвестиции в гръцките железници.
Страната се надява да получи допълнителни 3 до 5 милиарда евро от Русия, според седмичника „Агора“ , който също цитира гръцки служители. Тези средства ще послужат като предварително плащане на такси, свързани с планирания газопровод „Турски поток“ и допълнителното му разширяване през Гърция към Централна Европа..."
http://ureport.bg/68499/2015/04/19/poli ... a-i-kitay/
Налага се гордите елини да лижат освен европейски, допълнително руски и китайски задници, така че плонжовете на гръцкия министър са напълно обясними...
Страната се надява да получи допълнителни 3 до 5 милиарда евро от Русия, според седмичника „Агора“ , който също цитира гръцки служители. Тези средства ще послужат като предварително плащане на такси, свързани с планирания газопровод „Турски поток“ и допълнителното му разширяване през Гърция към Централна Европа..."
Налага се гордите елини да лижат освен европейски, допълнително руски и китайски задници, така че плонжовете на гръцкия министър са напълно обясними...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 19 апр 2015 17:05, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- GA_ veliki
- Контакти:
diplomat написа:Вече на нищо не се учудвам, щом Путин оправда комунизма и го изкара като добронамерен режим пред фашизма, явно в Русия тече страшна пропаганда, в стил Коминтерна.
Затова разреши неонацистки марш в Петербург и арестува протестиращи оцелели от блокадата, против това.
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- Captain Stottlemeyer
Гамаюн написа:Интересно кой ще защити българите в Украйна от същите тези фашисти? Росен Плевнелиев може би?
Ти като руска подлога не знаеш, а и кой ли да ти каже, че през 1944 година по заповед на Сталин над 12 (дванадесет) хиляди българи са били прокудени от Крим "като германски съюзници"...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- GA_ veliki
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:"Управляващите в Гърция използват всички възможности, за да уредят заем за страната от €15 милиарда и да избегнат фалит, съобщават гръцки медии, цитирани от ДПА. Седмичникът „Карфи“ цитира правителствени служители, които посочват, че страната се надява, че Китай ще даде заем на Гърция от €10 милиарда под формата на предплащане за бъдещо ползване на пристанището Пирея и като аванс за инвестиции в гръцките железници.
Не може да се отрече обаче, че руснаците са умни.Знаят, че ако отпуснат пари на гърците, ще последва визнтииски номер и няма да ги видят повече.
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
Може ли някой да ми обясни нещо. Защо украинците са наричани фашисти, при положение, че последният, който е окупирал чужди територии, както направи сега Путин, е Хитлер. Защо лидерът на украинските националисти Степан Бандера е наричан фашист, при положение, че цялата Втора световна война той е бил в немския концентрационен лагер Заксенхаузен?. И по възможност този, които иска да обясни, да е нормален човек, а не зомбиран русофил. Благодаря предварително....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Irish stout
- Контакти:
Аз пък се чудя толкова ли са изпаднали форумните мурзилки, че трябва да си трупат мненията за деня в Свободната зона.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Върни се в “Кошче за отпадъци”