Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Някои пояснения

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 авг 2011 12:13

Аз пуснах темата и явно трябва да обясня някои неща.

1. Георги Василев далеч не идеален. Но Херо и Илиян отказаха. А самия ГВ не сме го питали иска ли да е в Левски. Иска да работи, до, но в Левски. Май стигаме до извода,че никой сериозен треньор не иска да работи в Левски поне при това ръководство.

2.Бил с остарели разбирания. Когато през 90те му беше златния период в Левски, Съра беше в МЮ и започваше да жъне успехи. Съра още е в МЮ и още жъне успехи, а мисля, че е по-възрастен от Гочето. И той ли е с ретроградни разбирания за футбола? А какво стана с модерните разбирания нановоизлюпения треньор Георги Иванов.

3.Издънката с Олимпия. Говоря за първата, при втората Гочето беше далеч от Левски и вече не беше издънка. Но в онзи отбор на Левски 6 или 7 човека участваха в прословутото американско лято. Ами можеше ли да ги накара някой да спрат купона и да мислят за някаква си Олимпия. Не разбира се. Цяла чудо е, че не бяха продадени още след мундиала. Но словенците се бяха подготвили, а нашите не. И все пак ги отстранявахме защото във втория двубой при резултат 1:1 имаше още половин час игра. Но тогава Наско си изпроси червен картон и всичко свърши. Наско напусна малко по-късно и си мисля, че вече беше в конфликт с Лафчис,а последния вече трудно издържаше отбора. Сигурен съм, че ако бяхме хванали Олимпия няколко месеца по-късно когато громяхме всички,щяха да отнесат две тройки в мачовете. Но след като си загубил от Търнава е нелепо да се напомня за Олимпия.

4. Той беше треньор и на ЦСКА и ги направи шампиони доста по трудно. Загуби нелепо и от Стяуа. Но обяснението е в онези змии в ЦСКА тогава за чието съскане спомена при напускането си.

5.Той беше още веднъж в Левски. Изпуснахме титлата най-вече заради един провал в Смолян. Но той не беше правил нито селекцията, нито подготовката. Може би някои са забравили,че тогава отстранихме Славия Прага и играхме зрелищния мач с Ливърпул тук. Ще кажа,че Славия Прага не беше по-слаб не само от Олимпия, но и от Бате, Дебрецен, Жилина и Спартак Търнава.

6.Играл е финал за купата на Германия с третодивизионен отбор и е единствен с такова постижение. Има германска диплома за треньор за разлика от другите. А германското означава висок стандарт.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Бардон сменя Гонзо в “Левски”

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 авг 2011 13:03

Може Бардон да е много добър треньор. Но по тази логика и Гонзо можеше. Всеки нов треньор може да се окаже много добър или, че не става. Бардон до сега не е бил треньор никъде и нека не бързаме да го обявяваме за месия. От къде да знаем, дали от него става треньор или не? Аз съм замахането на Гонзо, но не просто ей така. Е, все пак ако Бардон не става за треньор но бъде назначен, нищо няма да се промени. Защото един не ставащ ще замени друг такъв, но положението няма да се подобри. Но има и нещо положително. Ясно е, че Гонзо не става за треньор, а за Бардон още не е ясно. Може да става. Нека се помолим, ако бъде назначен да ударим като ЦСКА джакпота с Радуканов.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 09 авг 2011 14:02

По бързо да махат Гонзо!И Бардон и Мъри са добри варианти!Няма да гледам мач до като тези с начело на Левски!Говньо пък се сърди защо го псували,ами какво да го правим?Простак!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 09 авг 2011 21:55

Не е лоша идеята ,но според мен тази ''новина'' е съчинение ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 авг 2011 22:57

Стига с тоя Мъри, бе пичове...
Да, признавам,че наистина изживяхме и хубави мигове под негово ръководство, но имаше и доста разочарования.Не е необходимо да ви ги повтарям- всички ги знаете.От неговия "правилен футбол" ми беше писнало да гледам дербитата с "розовките", а и с железничарите от София почти без да създадем чисти голови положения в двубоите...
Моите уважения към Мъри, но ако евентуално Гонзо реши да освободи поста си (всъщност това рано или късно ще стане) си мисля, че трябва да е някой наистина НОВ човек на тази длъжност в Левски. Дали това ще е Седрик, дали Илиян (за мен той е фаворит №1), Петьо Хубчев или някой напълно неочакван от нас човек- това само Батков може да каже.
Лошото в случая е, че прекалено самоувереното поведение на Гонзо му изигра вече на няколко пъти в последните 2 години, много лоша шега. Иначе, сигурен съм, че всички ще подкрепите мнението ми, той си е мъжкар и именно защото не иска да бяга от отговорност и стремежа му за себедоказване и постигане на целите, продължава да води отбора. В това му поведение донякъде има резон, защото го боли наистина за Левски.За съжаление,неуспехите ни срещу такива отбори като Търнава не са от вчера.Това си ни е заложено сякаш като проклятие от съдбата, още от самото ни създаване като клуб.Но не бива да отричаме всичко с лека ръка и да се настройваме срещу Гонзо и момчетата.Да, има няколко души, които изобщо не са за този отбор и съм сигурен, че през зимата ще се освободим от тях.
В последната седмица преживяхме много мъка и подигравки отвсякъде.Заслужено, защото и ние винаги сме показвали някакво прекалено голямо спортно самочувствие, което за съжаление в повечето случаи е било без реално покритие.
Но ние, ЛЕВСКАРИТЕ, ще се изправим- така, както много пъти сме го правили.И отборът също ще си "стъпи на краката" въпреки неудачите.
Защото сме ЛЕВСКИ, и "духът на Гунди също е със нас"!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 10 авг 2011 09:21

santiliana написа:Стига с тоя Мъри, бе пичове...

Аз лично предпочитам Сър Алекс :)
santiliana написа:Да, признавам,че наистина изживяхме и хубави мигове под негово ръководство, но имаше и доста разочарования.Не е необходимо да ви ги повтарям- всички ги знаете.

Те и Барселона не взимат всяка година всички трофеи.
santiliana написа:От неговия "правилен футбол" ми беше писнало да гледам дербитата с "розовките", а и с железничарите от София почти без да създадем чисти голови положения в двубоите...

Предлагам ти да се събудиш по скоро.
santiliana написа:това само Батков може да каже.

Там е проблема. И в тези като теб които го подкрепят.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 авг 2011 15:03

Голяма тишина гони Правилния вече 5 години почти, но някои продължават да му духат. Даже и чорбарите не му се подиграват вече на горкия човек....

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 10 авг 2011 21:13

drvasko98 написа:Голяма тишина гони Правилния вече 5 години почти, но някои продължават да му духат. Даже и чорбарите не му се подиграват вече на горкия човек....
Едва ли си Левскар. А може би си клакьор на Батков. Не знам. Дай Боже четвъртфинал и групи на ШЛ, а нека се подиграват на това чорбарите. Все така да се подиграват. Виж, сега наистина може да ни се подиграват. Особено след Търнава. Не са започнали да го правят с пълна сила защото не е ясно каква ще я свършат те в турнирите. Но мен ме интересува Левски, а знам, че когато Мъри беше тук имаше успехи. Иначе не се грижи за него, той ще си намери място. Но няма да е в Левски за съжаление. Ако наистина си левскар, мисли за нас, че нищо не върви. И за това, че никой не иска да ни стане треньор от добрите специалисти.
Последна промяна от СВОБОДЕН на 11 авг 2011 13:07, променено общо 2 пъти.

Комет Никола
Контакти:

Мнениеот Комет Никола » 11 авг 2011 02:31

Отдавна Тодор е изчерпан за тази институция. Нито има визия, ни манталитет, ни познания за нещо значимо. И не става въпрос за пари тука. Не парите бяха причина да пропуснем 2 участия в ШЛ и сега в ЛЕ. Неадекватната му кадрова политика сриват имиджа и историята на клуба.Той просто не се научи и разви като сериозен бизнесмен как да упрявлява този бизнес наречен футболен клуб Левски. Резилите се повтарят през година и при различни треньори. Всички до един за последните 7 години начинаещи. Само Ратко не беше, но той пък е извън всякаква класация. В една друга класация е Левски обаче- за всичките 318 европейски клуба участвали в турнирите за последните няколко години. Хайде познайте кой е на първо място по отпадане от отбори, изтеглени при жребия от по-ниска урна? От 7 отбора за 7 години. На първо място в ЦЯЛА Европа. Обратното Левски стори веднъж- срещу Оксер. Абсолютно безобразен клубен менидмънт. Абсолютен идиот!(Тодор) За Арш тази година отиват 1 милион лева. А се съкращава длъжността треньор. Защото Гонзо не е такъв. Той е изпълнителен директор, решил да изпълнява тази длъжност. И никига няма да бъде треньор. Просто си трябват някои аналитични и умствени способности, които той не притежава по рождение. И още нещо- футболистите го мразят и в червата. Просто до сега падат-бият, сменя се тренЬора и той е пак директор и ги бе страх. Сега им кацна хубаво като официален тренер. Гаджев, Младенов, Тасевски, Милиев, Димов и другите от миналогодишния отбор дузпи ли ще правят, картони ли ще си изкарват, но докато не го изгонят няма да играят. Гаджев вкара гол ли? Без да иска. Всеки нормален играч би взел топката от мрежата и би я сложил на центъра моментално. Както направи Цветков. Влади откачи и хукна по пистата и попиля точно 2 мин и половина в 88 мин. Публична тайна е, че Грийн също не може да го гледа. Неговото пък е друго- не му дал още почивка. За първи път в кариерата си е с 3 седмици отпуск между 2 сезона. На новите им се играе. Ако успее да разкара Тасевски и Гаджев тия дни, отбора ще тръгне. Ако не- Гонзо един или два кръга преди мача с ЦСКА е аут. А Йовов- той ще е титуляр до изборите. Вие си направете извода за какъв кретенизъм става въпрос тука и PR за чия сметка.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 авг 2011 15:32

СВОБОДЕН написа:
drvasko98 написа:Голяма тишина гони Правилния вече 5 години почти, но някои продължават да му духат. Даже и чорбарите не му се подиграват вече на горкия човек....
Едва ли си Левскар. А може би си клакьор на Батков. Не знам. Дай Боже четвъртфинал и групи на ШЛ, а нека се подиграват на това чорбарите. Все така да се подиграват. Виж, сега наистина може да ни се подиграват. Особено след Търнава. Не са започнали да го правят с пълна сила защото не е ясно каква ще я свършат те в турнирите. Но мен ме интересува Левски, а знам, че когато Мъри беше тук имаше успехи. Иначе не се грижи за него, той ще си намери място. Но няма да е в Левски за съжаление. Ако наистина си левскар, мисли за нас, че нищо не върви. И за това, че никой не иска да ни стане треньор от добрите специалисти.

В Левски се провали в два от четирите сезона, в Ловеч се провали, в националния се провали, на път е в Анортозис. Трябва да се прави разлика между късмета на начинаещия, ръкавиците на Гошо Петков е наистина качествения треньор. Стоилов работи ентусиазирано 2 години в Левски и имаше резултати. До момента, в който не почна да вярва в правилния футбол и се забрави и заради такива "фенове" като тебе - Левскари. Аз съм Левскар, но не съм фен нито на Гонзо, нито на Сираков, нито на Стоилов, а да не говорим за Мустака. Левски стои над всички и не може да бъде заложник на нечии интереси. И който се опитва да прави това /Сираков, чрез своето протеже, Гонзо заради недостатъчния си капацитет/ няма място на Герена и никога няма да има. Стоилов ако покаже, че е мръднал крачка напред от есен 2006, добре дошъл, ако не покаже да го вземем заради нещо преди 5 години, по-добре да дойде Илиев или някой който не си вярва толкова много.

Върни се в “Кошче за отпадъци”