Hellkeeper написа:fcb_bg написа:Хахаха, значи Педро се е бутнал нарочно в Арбелоа ли?Викаш, що не ти коментирам това което ти искаш. Ами аз постоянно повтарям да коментираме всяка спорна ситуация, но такива като теб предпочитат да се съсредоточат само върху симулациите и да плямпат, че нямало картон. Малко смешно ми се струва такова поведение.
За теб, това не е ли нарочно бутване? А как ще си обясниш факта, че се хваща за лицето, а допир до лицето му (било то от противников играч или сам да се е плеснал) НЯМА? Сигурно някоя муха му е влязла в окото и за това не е видял противниковия играч и за това се бутна в него?
Абе останах с впечатление, че май не е точно така и коментираш (то дори не коментираш) това което ти изнася. Ако не бе така, щеше да коментираш фаловете на Барса само седмица по-рано, щеше да коментираш симулациите от страна на Барса и още и още....
К'во да правя? Да коментирам Барса защото това искаш ли? Аз ти дадох примери за това което говоря - груба и умилено груба игра, но никакъв комент не видях. Само дето всички фенове на Барса си казаха, че това са гадни симулации и като посочат грубата игра на Реал, вие пак почвате с Барса. Как да коментираш с такива?