Специално за Специалния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Харесвате ли стила на Моуриньо ?

Да
16
55%
Не
12
41%
Не ме интересува
0
Няма гласове
Не мога да преценя
1
3%

Общо гласове: 29

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Специално за Специалния

Мнениеот fcb_bg » 30 апр 2011 15:35

Hellkeeper написа:
fcb_bg написа:Хахаха, значи Педро се е бутнал нарочно в Арбелоа ли? :lol: Викаш, що не ти коментирам това което ти искаш. Ами аз постоянно повтарям да коментираме всяка спорна ситуация, но такива като теб предпочитат да се съсредоточат само върху симулациите и да плямпат, че нямало картон. Малко смешно ми се струва такова поведение.

За теб, това не е ли нарочно бутване? А как ще си обясниш факта, че се хваща за лицето, а допир до лицето му (било то от противников играч или сам да се е плеснал) НЯМА? Сигурно някоя муха му е влязла в окото и за това не е видял противниковия играч и за това се бутна в него?

Абе останах с впечатление, че май не е точно така и коментираш (то дори не коментираш) това което ти изнася. Ако не бе така, щеше да коментираш фаловете на Барса само седмица по-рано, щеше да коментираш симулациите от страна на Барса и още и още....

К'во да правя? Да коментирам Барса защото това искаш ли? Аз ти дадох примери за това което говоря - груба и умилено груба игра, но никакъв комент не видях. Само дето всички фенове на Барса си казаха, че това са гадни симулации и като посочат грубата игра на Реал, вие пак почвате с Барса. Как да коментираш с такива?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 апр 2011 15:36

Я феновете на Барса да коментират това:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8&feature=player_embedded[/youtube]

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 30 апр 2011 15:41

fcb_bg написа:К'во да правя? Да коментирам Барса защото това искаш ли? Аз ти дадох примери за това което говоря - груба и умилено груба игра, но никакъв комент не видях. Само дето всички фенове на Барса си казаха, че това са гадни симулации и като посочат грубата игра на Реал, вие пак почвате с Барса. Как да коментираш с такива?

Я пак? Аз пък видях, че някой като постне клип със симулациите на Барса и изобщо, че ви бутат съдиите, вие почвате с а помните ли засадата на Интер... Като ви пуснат клип със засадата на Пике в реванша, пак същото... Явно или аз чета някакви други теми или модовете бързо бързо трият поустовете. Нали искаше да се коментира всяка спорта ситуация, пък сега сам си противоречиш и няма никакъв коментар за фаловете и симулациите на Барса, няма коментар за това, че на Пепе бе показан червен картон, а само седмица по-рано нямаше никакъв за идентична ситуация. Хайде коментирай клиповете със симулациите на Барса (но обективно, а не през разни очила) и тогава ще коментираме тези, в които сте били ощетени (колкото и малко да са те).

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 апр 2011 15:54

Тук Бускетс трябваше да получи червен, спор няма. Това на Пике с Интер, ако е засада, значи голът на Педро във финала за Купата е напълно редовен. Вчера нали казах, че няма засада, един църньо в дъното я покрива.
Друго какво искаш да ти изясня?

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 апр 2011 15:59

fcb_bg написа:Тук Бускетс трябваше да получи червен, спор няма. Това на Пике с Интер, ако е засада, значи голът на Педро във финала за Купата е напълно редовен. Вчера нали казах, че няма засада, един църньо в дъното я покрива.

Не искам друго.Исках да видя дали някой ще си признае,че това е за червен.А на Интер пък му свиреха несъществуваща засада.Играчът излизаше сам срещу вратаря, дори май я вкара не си спомням.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 апр 2011 16:10

LaRgO написа:
fcb_bg написа:Тук Бускетс трябваше да получи червен, спор няма. Това на Пике с Интер, ако е засада, значи голът на Педро във финала за Купата е напълно редовен. Вчера нали казах, че няма засада, един църньо в дъното я покрива.

Не искам друго.Исках да видя дали някой ще си признае,че това е за червен.А на Интер пък му свиреха несъществуваща засада.Играчът излизаше сам срещу вратаря, дори май я вкара не си спомням.

Смятай колко помниш положението, иначе говориш за него. И, какво - отмениха сигурен гол на Милито ли? Ами в Лондон колко изтърваха сами срещу Чех помниш ли? Говориш сякаш са отменили чист гол за Интер. Я, пий още една за Мариан...

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 апр 2011 16:13

fcb_bg написа:Смятай колко помниш положението, иначе говориш за него. И, какво - отмениха сигурен гол на Милито ли? Ами в Лондон колко изтърваха сами срещу Чех помниш ли? Говориш сякаш са отменили чист гол за Интер. Я, пий още една за Мариан...

Помня,че засада нямаше.Смешно е да се оправдавате със съдията,след като гонят играч на Интер без причина.Меси избива зъб на Майкон и какво получава ? Нищо.

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 30 апр 2011 16:14

LaRgO написа:

Ако беше вкарал току виж го бяха отстранили с червен картон за разкарване нат топката :lol: .
Понеже много коментират "дузпата на Алвеш" :lol: :lol: :lol: . Даже и снимки пускат. Аз мога да сложа снимка, на която стгоя пред статуята на свободата, нищо, че не съм бил в Ню Йорк и не, не говоря за фотошоп. Снайдер дори не докосна крака на Алвеш и това се видя много добре. Поне една педя делеше крака на Снайдер от крака на Алвеш, стига наглеене вече.
Както бях писал виновна за претенциите за картоните и симулациите е ФИФА, защото правилникът дава прекалено много свобода на рефера. Реферът трябва да бъде само едно длъжностно лице, което ръководи срещата, но без да има възможности да тълкува както си иска дадени ситуации. Реферът не трябва да има избор какво да свири. Трябва във всяка една ситуация да е ясно какво трябва да се свири, а не да присъстват елементи от художествената гимнастика. ЯСЕН ПРАВИЛНИК!!!
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 30 апр 2011 16:18

fcb_bg написа:
LaRgO написа:

Смятай колко помниш положението, иначе говориш за него. И, какво - отмениха сигурен гол на Милито ли? Ами в Лондон колко изтърваха сами срещу Чех помниш ли? Говориш сякаш са отменили чист гол за Интер. Я, пий още една за Мариан...

Положенията в Лондон не могат да се сравняват с онова положение. Милито излизаше ФРОНТАЛНО срещу Валдес и в радиус от 10 метра нямаше НИКОЙ ЗАЩИТНИК до Милито, т. е. той щеше да има цялото време на света да я вкара както си иска. Ако ще даваме примери от други мачове, що не вземеш мача с Байерн от финала - два пъти Милито срещу Бут (със защитници до Милито) два гола.
Това положение е 95 % гол. Най-малко.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 апр 2011 16:19

Авалокитешвара написа:Ако беше вкарал току виж го бяха отстранили с червен картон за разкарване нат топката :lol: .
Понеже много коментират "дузпата на Алвеш" :lol: :lol: :lol: . Даже и снимки пускат. Аз мога да сложа снимка, на която стгоя пред статуята на свободата, нищо, че не съм бил в Ню Йорк и не, не говоря за фотошоп. Снайдер дори не докосна крака на Алвеш и това се видя много добре. Поне една педя делеше крака на Снайдер от крака на Алвеш, стига наглеене вече.
Както бях писал виновна за претенциите за картоните и симулациите е ФИФА, защото правилникът дава прекалено много свобода на рефера. Реферът трябва да бъде само едно длъжностно лице, което ръководи срещата, но без да има възможности да тълкува както си иска дадени ситуации. Реферът не трябва да има избор какво да свири. Трябва във всяка една ситуация да е ясно какво трябва да се свири, а не да присъстват елементи от художествената гимнастика. ЯСЕН ПРАВИЛНИК!!!

И аз съм за това рефера да не тълкува както си иска,а да си има ясен правилник.Не може Щарк да тълкува,че нарушението на Пепе е за червен,а онзи съдия за Купата на Краля да тълкува,че Бускетс не извършва нарушение срещу Алонсо, въпреки,че беше по-грубо от това на Пепе.

Върни се в “Кошче за отпадъци”