Не били компютри, а компоти.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Не били компютри, а компоти.

Мнениеот PFC Litex » 08 ное 2017 21:56

Mitata написа:В БФС са въведени тоталитарни порядки, това обяснява всичко. Един казва какво ще се прави, другите послушно вдигат ръчичка. За награда получават по някоя излишна купа. А Главният си върти бизнеса за сметка на пълнежа. Тъжната истина...

Собственика на твоят клуб част ли е от БФС?
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2017 21:57

PFC Litex написа:
Mitata написа:В БФС са въведени тоталитарни порядки, това обяснява всичко. Един казва какво ще се прави, другите послушно вдигат ръчичка. За награда получават по някоя излишна купа. А Главният си върти бизнеса за сметка на пълнежа. Тъжната истина...

Не само е част, ами въпросното БФС погази всичките си правилници и закони заради въпросния собственик, родом от село Микре. Всички помним уникалните цигании и циркове, които бяха сътворени.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 ное 2017 21:59

PFC Litex написа:

Част е. Но изглежда е един от малкото несъгласни със Статуковото, т.е. с тоталитарните порядки. Но народът си иска новия Тато. Това е.
Последна промяна от Mitata на 08 ное 2017 21:59, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 08 ное 2017 21:59

PFC Litex написа:
sizif написа:Не мога да разбера какви хора сте се събрали и коментирате футбол?Един казва на факлите ракети.Ти сега пишеш глупости.На входовете има полиция.В полицаите има списък с хората със забрани със снимки и три имена.Всеки влизащ се гледа от полицая който гледа снимките.Като не разбирате поне не се излагайте.

Явно си личи, че отдавна не си стъпвал по нашите стадиони.
Пропусквателният режим не големите агитки не се извършва единствено от полицията, а и от стюардите и отново задавам елементарният въпрос, след като лицето Х е със забрана защо се пуска да влиза на стадиона?
Когато стадото не може да изхвърли мършата, тогава ще страдат всички.

Ходя на всеки мач когато не съм на работа.На Армията първата проверка е от полицията а на дерби две контроли с полицаи.Почти невъзможно е лице с присъда да мине.Продължаваш да доказваш своята некомпетентност.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 08 ное 2017 22:05

sizif написа:Виждал ли си сектори за гостите на други стадиони? Навсякъде е еднакво

Точно така. Навсякъде е еднакво и повечето стадиони в България са с условията на кочина, замазана с две четки евтина боя. Нямаше и да се включа, ако не беше опитът за изместване на темата от достоверността на "подписите" под декларацията към условията за зрителите. Но изместване едностранно към условията на стадиона на Лудогорец, без да се гледа собственото съоражение на какво прилича. Е, ако някой иска да коментира условията за гостите в Разград, редно е да коментира и дали другите стадиони дават нормални условия за гостуващите фенове, защото "Българска армия" не ги дава, както и повечето стадиони у нас.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 ное 2017 22:06

1982 написа:
PFC Litex написа:

Не само е част, ами въпросното БФС погази всичките си правилници и закони заради въпросния собственик, родом от село Микре. Всички помним уникалните цигании и циркове, които бяха сътворени.

БФС има нужда от ЦСКА в елита, затова съдаде новите правила. Без ЦСКА в елита интересът към ППЛ рухва, а първенството съвсем се обезмисля. Да живеят футболните проекти без фенове!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 08 ное 2017 22:08

Mitata написа:Разград обяви война на ЦСКА много преди Ганчев да поеме ЦСКА. Вероятно си забравил.

Дай линк, че стар човек не помни.Вражески действия са пускане на обидни декларации в публичното пространство и гостуване с цел потрошаване на стадиона.Не помня Разград да са започвали нито едното нито другото.Голите обвинения и конспиративни теории за това и онова без доказателства не означават нищо

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2017 22:13

miro_rz написа:
peliforewer написа:Пак си намерихте за какво да плюете по ЦСКА,да сте живи и здрави от вас не съм очаквал обективност.Как си мислите че от ЦСКА ще споменат пловдивските отбори в декларацията без да са се консултирали с тях.Сега си отговорете на въпроса защо се отметнаха ,под чии натиск,Петричев защо анонсира че и другите отбори ще се откажат има информация ли.Не се ли чувствате втора ръка хора след като на стадиона в Разград германци и португалци са настанени в нормални сектори ,а българските фенове са третирани като животни.Всички от ръководството на Разград се оправдават че феновете били виновни,а забравят че те насъскаха гавазите на Домусчиев докарани от Варна да бият с метални пръти феновете на ЦСКА и окървавиха сектора.Предполагам че сега ще защитите биячите,щом бият цесекари няма проблем,вас няма да ви бият ,вие по стадионите не ходите,вие сте форумни герои.Не знам защо се правите на луди и не разбирате проблема,медиите са овладяни от олигарсите,от ютуб са извадени репортажите от мача Лудогорец-ЦСКА,Киро реши да затвори устата и на феновете,като нищо БФС ще задължат отборите да сложат шумоизолиращи прегради на стадионите за да не се чува какво мислят феновете за Боби и шайката му.Щом това ви харесва кротувайте си,на цесекарите не ни харесва,няма да позволим един самозабравил се комплексар да владее българския футбол като вилаета си Делиормана.

Ти тъп ли си или да ?
В ЛЕ или в ШЛ феновете трябва да са в сектор , който има седалки . В Бг това не е задължително !

Аз не знам какъв съм,но никога комплексари като Киро не са ми давали уклон на живота,и преди 89 и след това винаги съм казвал каквото мисля и имам глава на раменете си за да ми е ясно защо е направен този сектор за гости в Разград,последната им грижа на кировци е здравето на разградските фенове,не знам как със скандирания ще бъде застрашено здравето на разградчани,по скоро се щадят ушите на валията.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2017 22:14

Mitata написа:
1982 написа:
PFC Litex написа:

БФС има нужда от ЦСКА в елита, затова съдаде новите правила. Без ЦСКА в елита интересът към ППЛ рухва, а първенството съвсем се обезмисля. Да живеят футболните проекти без фенове!

Аха, значи газенето на правилата заради вас е нещо нормално, нямате проблем с него, ама като е за Домуса, ставате първи моралисти и радетели за честност, законност и морал ..... иначе първенството е пълно лайно и сега, а стадионите масово са празни, включая и вашия в 90% от мачовете на него ...... нищо не се е променило.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 08 ное 2017 22:17

Ключ...ХАХА :)
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Кошче за отпадъци”