Да живее Левски! Да живее Делян Пеевски! Да живее „Фермата“!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Да живее Левски! Да живее Делян Пеевски! Да живее „Ферма

Мнениеот Daniel Levski » 13 дек 2015 13:19

Teo написа:Трябва всеки един отбор които играе срещу ''другите начини'' на ТОТОнев и Левски да си вади отбора от терена. Те нека се радват на служебните победи!

Докато чорбарите мрънкате, се вижда комбината на селските тарикати Домусчиев и Г.Г. да затрият софийските отбори с традиции, за да може фирмените им тимчета да прогресират. Миналата година се подиграха с Вас, тази година се пробват със съвместна офанзива и игрички с нас.

maveryc_79
Контакти:

Мнениеот maveryc_79 » 13 дек 2015 13:19

korteneca написа:
maveryc_79 написа:Хора никой ли не забеляза че мача официално не е прекратен гледах го по телевизията след това хиляди повторения но Г. Йорданов така и не свири край на мача след като футболистите на Литекс се прибраха Гонзо каза нещо на Гаджев и той почна да се радва все едно са спечелили ШЛ но последен съдийски сигнак и до момента няма значи мача не е прекратен.

Така ли, значи играчите на Литекс може всеки момент да нахлуят на Герена и да вкарват на празна врата? :lol:

Не но официално мача не е прекратен от съдията и от Литекс могат да го използват това за да не ги накажат. Просто го казвам защото ми направи впечатление и не само на мен и на някой по грамотни журналисти.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 13 дек 2015 13:24

Teo написа:Трябва всеки един отбор които играе срещу ''другите начини'' на ТОТОнев и Левски да си вади отбора от терена. Те нека се радват на служебните победи!

Абсолютно точно! След като се извадят 7,8 отбора от А група Леевски и Кирогорец ще могат да си цъкат за спорта, и няма да има нужда от съдии и БФС, които да им печелят мачовете! За мен това е единственото решение :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 13 дек 2015 13:27

Daniel Levski написа:Къде са модераторите, тази тема не е ли безумна. Смешници.

Истината е безумна, веднага някой да ни цензурира! Истината е като 3 годишно детенце със синдрома на Даум! Цензура за всички, смеещи да нападат съдията и оправдаващи Литекс!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 дек 2015 13:29

А също и цензура за всички, които казват, че са турски подлоги и лапат пари от ДПС и Турция. Защо псувахте Гриша Ганчев, а не псувате Делян Пеевски а? Защо не псувате Лютви Местан, Ердоган и Турция :!: . Защо спонсорите ви отстрани са Тюркиш Еърлайнс? Лапайте турските пари, лапайте :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 дек 2015 13:30

HardWork написа:

Абсолютно точно! След като се извадят 7,8 отбора от А група Леевски и Кирогорец ще могат да си цъкат за спорта, и няма да има нужда от съдии и БФС, които да им печелят мачовете! За мен това е единственото решение :mrgreen: :lol:

+1

Кирчо и той е готов да вади отбора... ПФК Левски иска системно да закрие футбола и само те са в А група! Само те да печелят титлата и купата и само те да играят в ШЛ. :lol: :lol:

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 13 дек 2015 13:35

За пореден път се убеждавам че в БГ няма виновни. Когато хванеш на тясно няКОЙ, веднага те заливат с помия. Не може ли просто да се спори , без обиди и заучени малоумни фрази и квалификации?! Аз не съм нито цска-р, нито от литекс, нито лудогорец , славия, локо а още по малко от Левски, но ще си кажа мнението колкото и да не се харесва на сините. ФАКТ, че в Ловеч ви отмениха чист гол, няма две мнения нито някой спори. Те щяха да ви бият като тъпан, така или иначе. Онзи ден ви удариха рамо, гръб, абе направо заслон , все едно ДП 10 е застанал за бодичек. Няма да се уморя да повтарям, никой няма полза от такива мачове , камо ли пък титли. Това важи както за Левски ката и за лудогорието. Една титла едва ли струва толкова колко да береш срам срещу Иртиш, Мура, Милсами итн. Първо сглобете отбор, после мислете за титли и купи. Левски изигра 2 силни мача и просто стечение на обстоятелствата е на чело (беше) в класирането. Този отбор силата му е някъде между 3 и 5 място, това е реалността. Аз мисля че Левски няма как да стане шампион, при положение че такива като Пирин ги бият без проблем. А какво остана за гостуванията на Литекс, Лудогорец ? Славия не е проблем, те ще легнат ако се налага, но срещу съответната сума разбира се. Просто приемете фактите такива каквито са, Левски НЕ ЗАСЛУЖАВА и НЯМА как да стане шампион без съдии, БФС или купуване на мачове. Едно обаче знам и съм сигурен че е така,а това е че Иво Тонев НЯМА да купи никога титла, нито за левски нито за който и да .Както отказа на Славия да им плати последния кръг за онзи прословут мач, така и за напред едва ли ще си промени характера. Въпроса е КОЙ тогава натиска Левски да е шампион ? КОЙ дава парите ? Спонсорите на Левски ДО ЕДИН са близки до властта фирми, всички свързани по някакъв начин с модела КОЙ и двамата нападатели ББ9 и ДП 10. Не отричайте истината. Никой не завижда на Левски за това че вече е финансово стабилен, но не е нужно да се крие този КОЙто дава парите. Иначе повечето са прави, ако Боце падне от власт, нито трибуни ще се строят нито спонсори ще има, нито титли. Дано не съм прав, ама надали. Щом и феновете скочиха срещу начина на управление на клуба, значи има нещо гнило, а те не са случайни хора и имат информация 10000 %.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 дек 2015 13:37

Teo написа:
HardWork написа:

+1

Кирчо и той е готов да вади отбора... ПФК Левски иска системно да закрие футбола и само те са в А група! Само те да печелят титлата и купата и само те да играят в ШЛ. :lol: :lol:

Кирчо от кога е пример за поведение? От както обижда журналисти? Защо говори за комплекси,като най-големия му страх е отбора да не остане без хора по стадиона? За твя и организираше автобуси,медиен комфорт и кяра служителите си да ходят на мачове.
А кога в Дупница им правеха шпалири, нямаше тото. Или пък сега Ботев.

А между другото какъв е ГГ в Литекс и какъв е ГГ в ЦСКА? Има ли конфликт на интереси? Ами ако двата отбора ве паднат на финал за купата?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 дек 2015 13:40

Teo написа:
HardWork написа:

+1

До скоро пускахте тема след тема за Кирчо. Какъв ли не го наричахте и как ли не пречеше на футбола. Колко сте жалки. :mrgreen:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 13 дек 2015 13:41

Аз ако съм на мястото на Левски ще искам преиграване само заради достойнството на клуба,иначе тези приказки за гранда отиват подяволите.

Върни се в “Кошче за отпадъци”