Мнениеот Неутрален » 13 дек 2015 13:35
За пореден път се убеждавам че в БГ няма виновни. Когато хванеш на тясно няКОЙ, веднага те заливат с помия. Не може ли просто да се спори , без обиди и заучени малоумни фрази и квалификации?! Аз не съм нито цска-р, нито от литекс, нито лудогорец , славия, локо а още по малко от Левски, но ще си кажа мнението колкото и да не се харесва на сините. ФАКТ, че в Ловеч ви отмениха чист гол, няма две мнения нито някой спори. Те щяха да ви бият като тъпан, така или иначе. Онзи ден ви удариха рамо, гръб, абе направо заслон , все едно ДП 10 е застанал за бодичек. Няма да се уморя да повтарям, никой няма полза от такива мачове , камо ли пък титли. Това важи както за Левски ката и за лудогорието. Една титла едва ли струва толкова колко да береш срам срещу Иртиш, Мура, Милсами итн. Първо сглобете отбор, после мислете за титли и купи. Левски изигра 2 силни мача и просто стечение на обстоятелствата е на чело (беше) в класирането. Този отбор силата му е някъде между 3 и 5 място, това е реалността. Аз мисля че Левски няма как да стане шампион, при положение че такива като Пирин ги бият без проблем. А какво остана за гостуванията на Литекс, Лудогорец ? Славия не е проблем, те ще легнат ако се налага, но срещу съответната сума разбира се. Просто приемете фактите такива каквито са, Левски НЕ ЗАСЛУЖАВА и НЯМА как да стане шампион без съдии, БФС или купуване на мачове. Едно обаче знам и съм сигурен че е така,а това е че Иво Тонев НЯМА да купи никога титла, нито за левски нито за който и да .Както отказа на Славия да им плати последния кръг за онзи прословут мач, така и за напред едва ли ще си промени характера. Въпроса е КОЙ тогава натиска Левски да е шампион ? КОЙ дава парите ? Спонсорите на Левски ДО ЕДИН са близки до властта фирми, всички свързани по някакъв начин с модела КОЙ и двамата нападатели ББ9 и ДП 10. Не отричайте истината. Никой не завижда на Левски за това че вече е финансово стабилен, но не е нужно да се крие този КОЙто дава парите. Иначе повечето са прави, ако Боце падне от власт, нито трибуни ще се строят нито спонсори ще има, нито титли. Дано не съм прав, ама надали. Щом и феновете скочиха срещу начина на управление на клуба, значи има нещо гнило, а те не са случайни хора и имат информация 10000 %.