Отново цесекарите изложиха цяла България. До кога?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Отново цесекарите изложиха цяла България. До кога?

Мнениеот RedeviL » 02 авг 2015 23:07

SaNdOoO написа:
Teo написа:
SaNdOoO написа:
Teo написа:Това днеска не беше мач... нз какви бяха тия, но бяха дошли с единствената цел да стане сеир... постоянно провокации към публиката!

Стига пищял бе Латекс :lol: Добре, че беше ГГ да ви направи отбора, иначе да бяхте изгнили на село :!:

Ти нас недей да ни мислиш, защото Вие ЩЕ ГНИЕТЕ НА СЕЛО, КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО, скоро бащицата ще Ви го набие в зурлите и отивате на кино в историята, такъв номер ще Ви извърти като 2013 и ще го духате :lol: :lol: :lol: , това Ви чака и в блатото на аматьорския футбол, чорбарковци, гответе се, ще има здраво трошене на чорбарски аматьорски крачка, Вие сте жалки и смешни отбор с 3 червени картона не можете за 90 минути да му вкарате гол, пълни смешници, никой НЯМА да се съобразява с Вас в аматьорския футбол, гответе се за здрави балтии, продължавайте по-същия начин скоро за Вас и В Група ще е мираж, скоро ще направите 1-2 такива простотии във В Група и сте в Окръжните групи :evil: :evil: :evil: Добре дошли в реалността на блатото на аматьорския футбол - мястото от години Ви е там, най-после сте там, където заслужавате да сте, ще тънете здраво в блатото, няма по-проста публика от вашата, дори не е за ниво В Група, но там Ви е мястото в блатото

Да, а ти понеже си пиеш всяка сутрин кафето с ГГ и знаеш, какви ги върти... Айде да си лягаш вече, че стана късно! ти ще му даваш наклон хуя... Палячо!
Последна промяна от RedeviL на 02 авг 2015 23:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 02 авг 2015 23:09

1palq4o1 написа:
j0rka7aa написа:Че е срамно е срамно, ама айде тея дето не бяхте на мача да не си отваряте устичките, защото не сте видяли за какво ставаше на въпрос, фаул на всеки 10 секунди и зверско ритане, аз още първото полувреме казах, че тоя мач няма да завърши, нереално груба игра за какъвто и да е мач, ясно беше, че чашата ще прелее, израелците много добре го знаеха, но въпреки молбите и на нашия треньорски щаб си играеха грубо, така че..

Ми тюфлека Янев защо не го прекрати тогава?

Тюфлек може да наричаш Стоев, Гонзо, баща ти, който си решиш ;)

А теб не знам какво те бърка защо нашият треньор не е прекратил нашия мач? Победа, КОГА? Хайде гледай си отбора и не се мешай, където не ти е работа.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 02 авг 2015 23:09

1palq4o1 написа:
j0rka7aa написа:Че е срамно е срамно, ама айде тея дето не бяхте на мача да не си отваряте устичките, защото не сте видяли за какво ставаше на въпрос, фаул на всеки 10 секунди и зверско ритане, аз още първото полувреме казах, че тоя мач няма да завърши, нереално груба игра за какъвто и да е мач, ясно беше, че чашата ще прелее, израелците много добре го знаеха, но въпреки молбите и на нашия треньорски щаб си играеха грубо, така че..

Ми той и палячото си обича евреите даже си го е сложил като подпис един от тях

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 02 авг 2015 23:10

Въздух сте Вие един комунистически тумор с някакви животни за фенчета :lol: :lol: :lol: НЯМА БКП= НЯМА ТИТЛИ= НЯМА А Група :lol: :lol: До няколко години оставате в историята, скоро бащицата ще Ви го назурли, ще се молите на черепа и ще му целувате крачката да Ви извади от блатото, където сте и където Ви е мястото, това сте Вие нищожества и отрепки днес за пореден път го доказахте, жалкари, приятно ритане на село, баламурници комунистически :lol:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 02 авг 2015 23:13

SaNdOoO написа:Въздух сте Вие един комунистически тумор с някакви животни за фенчета :lol: :lol: :lol: НЯМА БКП= НЯМА ТИТЛИ= НЯМА А Група :lol: :lol: До няколко години оставате в историята, скоро бащицата ще Ви го назурли, ще се молите на черепа и ще му целувате крачката да Ви извади от блатото, където сте и където Ви е мястото, това сте Вие нищожества и отрепки днес за пореден път го доказахте, жалкари, приятно ритане на село, баламурници комунистически :lol:

Ти си един болен шизофреник, даже подписа ти е една лъжа. Кога сте взели суперкупата 2011 бе балък? :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 авг 2015 23:13

SaNdOoO написа:
Teo написа:
SaNdOoO написа:
Teo написа:Това днеска не беше мач... нз какви бяха тия, но бяха дошли с единствената цел да стане сеир... постоянно провокации към публиката!

Стига пищял бе Латекс :lol: Добре, че беше ГГ да ви направи отбора, иначе да бяхте изгнили на село :!:

Ти нас недей да ни мислиш, защото Вие ЩЕ ГНИЕТЕ НА СЕЛО, КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО, скоро бащицата ще Ви го набие в зурлите и отивате на кино в историята, такъв номер ще Ви извърти като 2013 и ще го духате :lol: :lol: :lol: , това Ви чака и в блатото на аматьорския футбол, чорбарковци, гответе се, ще има здраво трошене на чорбарски аматьорски крачка, Вие сте жалки и смешни отбор с 3 червени картона не можете за 90 минути да му вкарате гол, пълни смешници, никой НЯМА да се съобразява с Вас в аматьорския футбол, гответе се за здрави балтии, продължавайте по-същия начин скоро за Вас и В Група ще е мираж, скоро ще направите 1-2 такива простотии във В Група и сте в Окръжните групи :evil: :evil: :evil: Добре дошли в реалността на блатото на аматьорския футбол - мястото от години Ви е там, най-после сте там, където заслужавате да сте, ще тънете здраво в блатото, няма по-проста публика от вашата, дори не е за ниво В Група, но там Ви е мястото в блатото, хамер ли мамер ли си олигофрен, Вие до две години ще сте изгнили на СЕЛО В А Окръжна там Ви е мястото боклуци, дали сме 60 или 100 или 5000, няма никакво значение, защото Вие мършички червени по тая логика на мъчните дербита трябваше да сте по 40 000, а едвам сбирахте по 5000 смешници :lol: :lol: Гледайте да не сте по 10 човечета на В Група, че иначе като днешната простотия, и отивате там, където Ви е мястото в Окръжните

Великия Ловешки ТИМ с 35 човека фенове да ми говори......................................
@ Днеска бяхме 4000 хиляди на контрола колкото вие събирате за 5 домакински мача общо, селски!
@ ЦСКА София ще бъде преследван от своите фенове дори и на луната да играем, компренде?

Мен от селските групи не ме страх... нека дойдат и се затварят 90 минути... ще намерим начин да пробием всеки отбор!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 02 авг 2015 23:14

j0rka7aa написа:
1palq4o1 написа:

А теб не знам какво те бърка защо нашият треньор не е прекратил нашия мач? Победа, КОГА? Хайде гледай си отбора и не се мешай, където не ти е работа.

Че как да го наричам по друг начин?
Тюфлека си е тюфлек.
А победата в "А" група ще дойде-вие кога започвате във "В"?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 02 авг 2015 23:15

ham3r написа:
1palq4o1 написа:

Ми той и палячото си обича евреите даже си го е сложил като подпис един от тях

Че аз и тебе мога да те обикна-евреин-свиня все тая!
Колкото за подписа ми-човека си е казал истината!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 02 авг 2015 23:17

Червени Воини написа:
SaNdOoO написа:Въздух сте Вие един комунистически тумор с някакви животни за фенчета :lol: :lol: :lol: НЯМА БКП= НЯМА ТИТЛИ= НЯМА А Група :lol: :lol: До няколко години оставате в историята, скоро бащицата ще Ви го назурли, ще се молите на черепа и ще му целувате крачката да Ви извади от блатото, където сте и където Ви е мястото, това сте Вие нищожества и отрепки днес за пореден път го доказахте, жалкари, приятно ритане на село, баламурници комунистически :lol:

Ти си един болен шизофреник, даже подписа ти е една лъжа. Кога сте взели суперкупата 2011 бе балък? :lol:

Тотален олигофрен си, я земи се разрови, малко да взехме я с Петко Петков бихме Берое, дебил, айде марш на село, че скоро дори тенекиените купи в аматьорския футбол ще са мираж за Вас, скоро бащицата ще ви зареже след делата, ама Вие сте риби, пак ще Ви преметне и ще гълтате студената вода, там ще си стойте, където заслужавате в блатото на аматьорския футбол, приятно ритане с Балкан Варвара на селоооо, тия Ашдод с 3 червени картон, някакъв изпадащ в втора дивизия на Израел, супер жалки и смешни с разни Бранековци-Манековци, дето Ви заплюха публично нищо добро не Ви чака :lol: :lol: Цял живот на селооооооооооооооооооооооооооооооо :lol:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 02 авг 2015 23:20

1palq4o1 написа:
j0rka7aa написа:
1palq4o1 написа:

Че как да го наричам по друг начин?
Тюфлека си е тюфлек.
А победата в "А" група ще дойде-вие кога започвате във "В"?

Обаче ти правя евала за никнейма, описва те идеално.

Иначе, ние започваме във "В" група следващата седмица, защо ти да не би да искаш да посетиш нашия мач?
За вашата победа не знам кога ще дойде, да не си правим дерби догодина в "Б" група само.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “Кошче за отпадъци”