Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦС

Мнениеот Мистри » 14 юни 2015 19:47

Blue1914 написа:
Мистри написа:Между другото, Локото винаги са ми били симпатичен отбор, ама много.Но с появата на такива, като теб, просто ми станаха безразличен.

+1

САМО ЛЕВСКИ !
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 юни 2015 19:51

hajitsu написа:Черно море :mrgreen:

Това да си неумен и злобен помага ли ти в опита да станеш мъж? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 14 юни 2015 19:57

Мистри написа:

Не ви разбирам вас, левскарите - пускате провокативни темички с цел да избиете комплекси по новия сезон с калъфки и изкарате на някой цесекар бан, а после не приемате нотки на чувство за хумор. Ваши хора си казаха, че Черно море ви късат нервичките, после аз съм се заяждал. А ти нямаш с какво да отговориш, затова като селяндур започваш с риторичните въпроси, които нямат връзка с темата и само показват колко ти е ниско нивото. Няма нищо, имам вярата, че един ден ще дорастеш да бъдеш мъж. :)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 юни 2015 20:02

Blue1914 написа:
Мистри написа:Между другото, Локото винаги са ми били симпатичен отбор, ама много.Но с появата на такива, като теб, просто ми станаха безразличен.

+1

Я ти провери как ви е направен шампионския отбор дето са ви го придърпали от МВР през 1969. А ако Локомотив ти е бил симпатичен сигурно е защото и баща ти и дядо ти са били от него , а и всичко хубаво в Левски е дошло от там , естествено изключвам най-успешния ви футболист Наско.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юни 2015 20:03

hajitsu написа:
Мистри написа:

Не ви разбирам вас, левскарите - пускате провокативни темички с цел да избиете комплекси по новия сезон с калъфки и изкарате на някой цесекар бан, а после не приемате нотки на чувство за хумор. Ваши хора си казаха, че Черно море ви късат нервичките, после аз съм се заяждал. А ти нямаш с какво да отговориш, затова като селяндур започваш с риторичните въпроси, които нямат връзка с темата и само показват колко ти е ниско нивото. Няма нищо, имам вярата, че един ден ще дорастеш да бъдеш мъж. :)

Най-после някой нелевскар да признае, че изказванията от типа - "Левски, отбор на всички власти", са от чувство за хумор :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 14 юни 2015 20:09

veselinsk написа:А защо тогава скандирате "селяни умрете" на тези хора?

Това ми е любимото. Най обичам да ми дойде някой от грандовете с знамена фен клуб "дуванлии"и други населени места където повечето не знаят къде се намират на картата и да заврякат същите тия хубавци СЕЛЯНИ :) :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юни 2015 20:12

james написа:
Blue1914 написа:

+1

Я ти провери как ви е направен шампионския отбор дето са ви го придърпали от МВР през 1969. А ако Локомотив ти е бил симпатичен сигурно е защото и баща ти и дядо ти са били от него , а и всичко хубаво в Левски е дошло от там , естествено изключвам най-успешния ви футболист Наско.

Гунди, Гибона, Сашо Костов, Кирил Ивков, Емо Спасов, Ники Илиев... ... ... дойдоха от Локомотив, така ли?
Или може би тези, които пълнеха стадиона са от агитката на Локо дошла да подкрепя Левски?? :lol:
Гледай и се наслаждавай, та да видиш защо Левски е най-големия отбор!
http://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юни 2015 20:13

Mecho-Cuh написа:
veselinsk написа:А защо тогава скандирате "селяни умрете" на тези хора?

Това ми е любимото. Най обичам да ми дойде някой от грандовете с знамена фен клуб "дуванлии"и други населени места където повечето не знаят къде се намират на картата и да заврякат същите тия хубавци СЕЛЯНИ :) :mrgreen: :lol:

Ама и те ли ви викат селяни :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 14 юни 2015 20:16

Черно Море са дразнител, играят на нива, а поне от камерите и микрофоните на стадиона се създава усещане за някаква безумно селска атмосфера. :lol: но пък ги уважаваме (и не само ние), защото не лягат на никого. ;) А и на гостуване на Герена са между 3 и 50 души.

Реално, освен Сопот и Кюстендил донякъде не виждам кой друг има потенциала да бъде сериозен дразнител не само като отбор, но и като публика.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юни 2015 20:22

james написа:
damyanov1963 написа:
james написа:
Blue1914 написа:

+1

Гунди, Гибона, Сашо Костов, Кирил Ивков, Емо Спасов, Ники Илиев... ... ... дойдоха от Локомотив, така ли?
Или може би тези, които пълнеха стадиона са от агитката на Локо дошла да подкрепя Левски?? :lol:
Гледай и се наслаждавай, та да видиш защо Левски е най-големия отбор!
http://www.vbox7.com/play:8de06dae

Не ме интересуват болестите ти , нито съм ви коментирал темата (твърде дебилна е ) .
Накрая да се изкажа по нея.
ФКЛевски ще има дразнител когато генералите им създадат нов или върнат в А група стария всичко при червени и сини е създадено в ДС включително и публиката им, няма основание да мислим ,че сега няма да е така.

ПРЕЗ 1914 Г.ДС СЪЗДАДЕ ФК ЛЕВСКИ! :lol: Наистина си дебил :lol: , още повече след като казваш и че не си коментирал темата :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Кошче за отпадъци”