Blue1914 написа:Мистри написа:Между другото, Локото винаги са ми били симпатичен отбор, ама много.Но с появата на такива, като теб, просто ми станаха безразличен.
+1
САМО ЛЕВСКИ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue1914 написа:Мистри написа:Между другото, Локото винаги са ми били симпатичен отбор, ама много.Но с появата на такива, като теб, просто ми станаха безразличен.
+1
hajitsu написа:Черно море
Мистри написа:hajitsu написа:Черно море
Това да си неумен и злобен помага ли ти в опита да станеш мъж?
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
+1
hajitsu написа:Мистри написа:hajitsu написа:Черно море
Това да си неумен и злобен помага ли ти в опита да станеш мъж?
Не ви разбирам вас, левскарите - пускате провокативни темички с цел да избиете комплекси по новия сезон с калъфки и изкарате на някой цесекар бан, а после не приемате нотки на чувство за хумор. Ваши хора си казаха, че Черно море ви късат нервичките, после аз съм се заяждал. А ти нямаш с какво да отговориш, затова като селяндур започваш с риторичните въпроси, които нямат връзка с темата и само показват колко ти е ниско нивото. Няма нищо, имам вярата, че един ден ще дорастеш да бъдеш мъж.
veselinsk написа:А защо тогава скандирате "селяни умрете" на тези хора?
james написа:Blue1914 написа:Мистри написа:Между другото, Локото винаги са ми били симпатичен отбор, ама много.Но с появата на такива, като теб, просто ми станаха безразличен.
+1
Я ти провери как ви е направен шампионския отбор дето са ви го придърпали от МВР през 1969. А ако Локомотив ти е бил симпатичен сигурно е защото и баща ти и дядо ти са били от него , а и всичко хубаво в Левски е дошло от там , естествено изключвам най-успешния ви футболист Наско.
Mecho-Cuh написа:veselinsk написа:А защо тогава скандирате "селяни умрете" на тези хора?
Това ми е любимото. Най обичам да ми дойде някой от грандовете с знамена фен клуб "дуванлии"и други населени места където повечето не знаят къде се намират на картата и да заврякат същите тия хубавци СЕЛЯНИ![]()
![]()
hajitsu написа:Черно море
james написа:damyanov1963 написа:james написа:Blue1914 написа:Мистри написа:Между другото, Локото винаги са ми били симпатичен отбор, ама много.Но с появата на такива, като теб, просто ми станаха безразличен.
+1
Я ти провери как ви е направен шампионския отбор дето са ви го придърпали от МВР през 1969. А ако Локомотив ти е бил симпатичен сигурно е защото и баща ти и дядо ти са били от него , а и всичко хубаво в Левски е дошло от там , естествено изключвам най-успешния ви футболист Наско.
Гунди, Гибона, Сашо Костов, Кирил Ивков, Емо Спасов, Ники Илиев... ... ... дойдоха от Локомотив, така ли?
Или може би тези, които пълнеха стадиона са от агитката на Локо дошла да подкрепя Левски??![]()
Гледай и се наслаждавай, та да видиш защо Левски е най-големия отбор!
http://www.vbox7.com/play:8de06dae
Не ме интересуват болестите ти , нито съм ви коментирал темата (твърде дебилна е ) .
Накрая да се изкажа по нея.
ФКЛевски ще има дразнител когато генералите им създадат нов или върнат в А група стария всичко при червени и сини е създадено в ДС включително и публиката им, няма основание да мислим ,че сега няма да е така.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост